В момента чета...-5

• 47 261
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, от Ъруин Шоу има още две хубави книги: Младите лъвове и Вечер във Византия.

# 301
"Беден крадец",на Ъруин Шоу я прочетох скоро.Хареса ми,но не,колкото "Богат,беден".
Моята книга е с това заглавие и пише,че е продължението на "Богат,беден".Но и аз съм чувала за "Просяк,крадец".Това всъщност друга книга ли е? Thinking
И аз съм фенка на Шоу.
Сега чета "Жандармът",на Марк Мустян.Харесва ми.

# 302
  • España
"Просяк, крадец" съм я чела преди години, не ми хареса особено, за разлика от "Богат, беден", която препрочитам редовно- една от любимите ми книги е.
  В момента чета третата част на "Реликвите на смъртните".

# 303
  • Пловдив
Този следобяд прочетох новата на Анди Андрюс - Съкровищата на пътешественика.
Предубедена съм, знам .. но исках да прочета т.нар. бестселър  Sick
То бива junk ..fast food, ама сдъвкано.. изплюто .. не, нямам думиии  ooooh!

# 304
Този следобяд прочетох новата на Анди Андрюс - Съкровищата на пътешественика.
Предубедена съм, знам .. но исках да прочета т.нар. бестселър  Sick
То бива junk ..fast food, ама сдъвкано.. изплюто .. не, нямам думиии  ooooh!

Ммда, същата работа и с Проницателят!
Обявена за най-добрата книга за 2010 според проучване на Хеликон - дрън та пляс. Боза, боза и пак боза - пълна наистина със сдъвкани и изплюти "мъдри" мисли  Sick
По зле и от П.Коелю!

Зарязах Даниел Стийл - не мога и не мога да чета нещо написано като пуканки за микровълнова.

Днес си купих "Прекрасната свинарка" на Марти Ларни и я започвам.
Някой с отзиви  Simple Smile?

# 305
  • София
а иначе мъжът ми скоро ми купи една др. негова "Хляб по водите", която сравнително скоро ми е планувана за четене.
"Хляб по водите" ми е един от любимите романи, много затрогващ Peace
Ще прочета отново "Богат, беден", но и "Цитаделата" ме чака, и какво ли още не, та не знам кое да подхвана  Grinning

# 306
Izzabella, ново издание ли ти е продължението? И откъде я взе /извинявай за любопитството/?
Аз вчера получих от размяна "Богат, беден" благодарение на aliyn89 Hug Hug

"Вечер във Византия" съм я набелязала. Благодаря и за другото заглавие, което сподели!
От библиотеката я взех,издадена е 2009 Бард издателство.
Сега я завърших,на мен много ми хареса,както и "Богат,беден",много бързо се чете,за съжаление...определено много са силни моментите от детството на трите деца Джордах,много незабравими сцени има в първата книга,а по-късно как е жигосало това детство целия им живот и чак до края навтората книга....

# 307
  • Пловдив
Днес почнах Абатството Нортангър на Джейн Остин Wink

# 308
  • На земята, която е всъщност звезда.
Izzabella, ново издание ли ти е продължението? И откъде я взе /извинявай за любопитството/?
Аз вчера получих от размяна "Богат, беден" благодарение на aliyn89 Hug Hug

"Вечер във Византия" съм я набелязала. Благодаря и за другото заглавие, което сподели!
От библиотеката я взех,издадена е 2009 Бард издателство.
Сега я завърших,на мен много ми хареса,както и "Богат,беден",много бързо се чете,за съжаление...определено много са силни моментите от детството на трите деца Джордах,много незабравими сцени има в първата книга,а по-късно как е жигосало това детство целия им живот и чак до края навтората книга....

Тук ги има:

http://www.pe-bg.com/?cid=3&where=author&search_q=%D0%AA … D0%A8%D0%BE%D1%83

# 309
  • sofia
Ъруин Шоу  е един от любимите ми писатели! Единствено "Луси Краун" не можа да ме спечели.
Сутринта завърших "Стъкларят от Мурано" - много ми хареса. Най-малкото научих доста неща за Венеция. Започвам

# 310
  • Пловдив

Това изглежда като "Ефектът на пеперудата" - сподели мнение за книгата, заинтригува ме

# 311
  • España
"Ключът на Сара" я четох преди две седмици, хареса ми  и ме натъжи много.

# 312
Напоследък повечко фантастика.
Сега чета това-

# 313
  • София

Това е първата книга на Елизабет Гилбърт, която чета. До половината съм и ми харесва ...

# 314
На мен и трите й книги много ми допаднаха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт