В момента чета...-5

• 47 238
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Лей Грийнууд - Бък

От автора на “Седем невести”

Свободата на прерията, ревът на говедата, самотните, безсънни часове под необятното звездно небе –  всичко това обсебва съзнанието на мъжа, докато той не осъзнае, че няма нищо по-хубаво от това да си каубой… освен любовта на една истинска жена.

Хана

Със златисто руси коси и сини очи, тя е достатъчно красива, за да накара всеки мъж да забрави миналото си. Всеки, но не и Бък Хобсън. И въпреки че четиринадесетгодишното момиче, което познаваше преди години, се е превърнало в истинска красавица, Бък винаги ще се връща назад към времето, когато бе онова беззащитно и малтретирано момче, върху което баща й изливаше гнева на камшика си.

Е, той вече не е безпомощен и сега ще може да си отмъсти като отнеме ранчото на стареца и го направи свое. Единственото, което не успя да предвиди, е любовта си към Хана, чиято нежна доброта може да излекува опустошеното му сърце. Но само ако я допусне до себе си.

Поредица: Cowboys

В тази поредица се разказва за 12 сирака, осиновени от Джейк и Изабел Максуел и израснали в ранчото в Тексас. Тези момчета се смятат за неконтролируеми и ги изхвърлят от всички приюти или приемни домове. Джейк и Изабел са последната им възможност за нормален живот. Но тормоза и бруталността в досегашният им живот ги правят недоверчиви към всеки и им е невъзможно да повярват, че могат да бъдат обичани или дори че заслужават това.

А книгата наистина е страхотна!

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 16:43 от slon4ik1

# 286
  • София
Божкеййй, ако тук е мястото да си правим директна реклама на издателството, да дам тогава и аз координатите на моето  Mr. Green

# 287
Божкеййй, ако тук е мястото да си правим директна реклама на издателството, да дам тогава и аз координатите на моето  Mr. Green

Безплатна при това!  #Cussing out

# 288
  • Варна
В момента чета на Даниел Стийл "Светлините на юга", но съм съвсем в началото и не мога да изкажа мнение. Последните книги, които прочетох бяха на Луиз Бегшоу- май почти всичко, издадено у нас, много са увлекателни, интересни и разтоварващи. Като цяло съм най-голям фен на Джефри Арчър. Последната негова книга, която прочетох беше "Затворник по рождение"- страхотна книга.

# 289
Последните книги, които прочетох бяха на Луиз Бегшоу- май почти всичко, издадено у нас, много са увлекателни, интересни и разтоварващи.
От нея съм чела "Родена в понеделник" и "Родена във вторник"  Hug Помня, че едната от двете ми хареса много, а другата също ми хареса, но по-малко...  Hug  Laughing

# 290
  • Варна
[От нея съм чела "Родена в понеделник" и "Родена във вторник"  Помня, че едната от двете ми хареса много, а другата също ми хареса, но по-малко...]
Точно тези не съм чела. Май най-много ми харесаха "Блясък" и "Искри"....

# 291
Преборих се с "Жената в бяло". Интересна и добре заплетена интрига, ама много пустословие, ужас. Поне половината текст трябва да се махне.

Започнах биографията на Айн Ранд от Ан Хелър.
Доколкото съм чувала, пустословието е може би заради това, че книгата е била публикувана като поредица в някакъв вестник. Като са си нямали турски сериали хората...

# 292
  • Варна
Дано това му е оправданието Simple Smile

Аз се самонаградих за търпението да го изчета до късна доба /2,30ч снощи/.

# 293
Герой си ти, Богиня, герой Laughing

# 294
  • Варна
Знам аз, знам Simple Smile

Биографията на Айн Ранд е много увлекателно четиво. Като я прочета ще дам резюме в темата й.

# 295
Да, и на мен ми е много интересна, но сигурно доста време ще ми отнеме...с моето четене преди заспиване...

# 296
Продължението на"Богат,беден" Ъруин Шоу"Просяк,крадец"....просто ми е любим автор!!!
И след като при мен  голям успех пожъна книгата на Алън Кар"Не пуша вече",сега идва ред на"Лесният начин за отслабване",което ще бъде повече за познание,отколкото за приложение....

# 297
"Приказки на Ева Луна" е много приятно четиво, на мен лично ми харесва повече от "Ева Луна", защото е съставена от отделни разкази, докато историята на Ева Луна ми беше малко странна, въпреки че е написана увлекателно.

# 298
Продължението на"Богат,беден" Ъруин Шоу"Просяк,крадец"....просто ми е любим автор!!!
И след като при мен  голям успех пожъна книгата на Алън Кар"Не пуша вече",сега идва ред на"Лесният начин за отслабване",което ще бъде повече за познание,отколкото за приложение....
миналата година четох за пръв път "Богат, беден" и толкова много ми хареса...а как ми се пиеше уиски по време на четенето, от тая книга заобичах малко тоя алкохол, но още не съм си намерила продължението страх ме е да не ме разочарова малко....а иначе мъжът ми скоро ми купи една др. негова "Хляб по водите", която сравнително скоро ми е планувана за четене. Кажи ми две, три думи за продължението на Богат,беден? Wink

# 299
Izzabella, ново издание ли ти е продължението? И откъде я взе /извинявай за любопитството/?
Аз вчера получих от размяна "Богат, беден" благодарение на aliyn89 Hug Hug

"Вечер във Византия" съм я набелязала. Благодаря и за другото заглавие, което сподели!

Благодаря ви!
Поръчах си и втората! А първата ще прочета веднага след Къщата на духовете. Решила съм да правя книга пауза след всяка от трите от трилогията. И друг път съм практикувала Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:48 от ayas

Общи условия

Активация на акаунт