В момента чета...-5

• 47 232
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Днес дочетох "Досиета Бивши гаджета" и започнах "Оптимистична теория за българския секс" на Иво Сиромахов... прочетох половината и смятам да не си губя повече времето с нея. Мислех да започна или с "Изгубения рай" на Милтън, или с "Метаморфози" на Овидий, тъй като много съм слушала за тях и съм си ги набавила с цел да се запозная с тях подробно, но като се върнах назад в темата да си наваксам пропуснатото, видях, че сте обсъждали "Богат, беден" и ми припламна искрата да почна нея  Hug  За останалите две след това ще се двоумя  Crazy

# 541
# 542
Днес дочетох "Досиета Бивши гаджета" и започнах "Оптимистична теория за българския секс" на Иво Сиромахов... прочетох половината и смятам да не си губя повече времето с нея. Мислех да започна или с "Изгубения рай" на Милтън, или с "Метаморфози" на Овидий, тъй като много съм слушала за тях и съм си ги набавила с цел да се запозная с тях подробно, но като се върнах назад в темата да си наваксам пропуснатото, видях, че сте обсъждали "Богат, беден" и ми припламна искрата да почна нея  Hug  За останалите две след това ще се двоумя  Crazy
Богат -Беден наистина е страхотна книга , според моето скоромно мнение разбирасе  Simple Smile Мисля , че няма да съжаляваш  Peace

# 543
Гергана , благодаря за коментара за " Тилт " , може и да я "опитам'" по -нататък , за сега дочитам "На юг от границата , На запад от слънцето" , която наистина ми допадна  Simple Smile

# 544
"На юг от границата, на запад от слънцето" наистина е много хубава книга. Все още ми държи влага от нея, а съм я чела преди 2-3 години...

# 545
Аз вече преполових, Преди да се родя и след това, на Ивайло Петров. Е няма такъв хумор просто  Grinning

# 546
  • на североизток от Рая
  Христос Воскресе!

Аз след малко ще довърша "Тортила Флет" - Стайнбек. В тази книга ми се стори странен стилът му. Хареса ми, но все едно, че не е писана от него. Забавлява ме, смях се доста пъти.
 Обичам го този автор. После ще започна "Безпътният автобус" пак от Стайнбек. И "Зимата на нашето недоволство " съм си приготвила .  Simple Smile

"На юг от границата, на запад от слънцето" наистина е много хубава книга. Все още ми държи влага от нея, а съм я чела преди 2-3 години...

Преди Стайнбек прочетох тази книга, а преди нея "Норвежка гора", пак от същия автор. Е, харесаха ми, не бях чела нищо от него. Но, имам чувството, че автора е сексуално незадоволен. Ненужно описва секса на места. Едната му, двете му, да надничат и да бъркат под полите. Иначе пише добре, увлича, трогва. Но не е кой знае какво. Лично мнение, не искам да засегна тези, които го харесват много.  Peace

# 547
neli mar4, все пак е японец Simple Smile А те са доста по-различни от нас като култура, възприятия за света и т.н. Та мен това, което ми хареса изобщо в "На юг от границата..." е че успя истински да ме трогне, което не очаквах Simple Smile
Иначе като автор не мога да кажа дали го харесвам, пробвах след тази книга "Спутник, моя любов", започвах я три пъти, все не мога да я изкарам до край. Не че не ми харесва, но някак не успява да ме задържи до последно.

# 548
Споменатата от мен поредица оставих за лятото. Сега подхванах:

# 549
Снощи дочетох " На юг от границата , на запад от слънцето" . Странно е , че имах някакво лично отношение към случващото се и вътрешно се ядосвах на Хашимомо , че се появява с нейните тайни , идва разбърква света на Хаджиме и после пак си изчезва  Rolling Eyes А и ми беше мъчно за Юкико  Sad Но  разбирасе  когато се опитам да вникна по-дълбоко разбирам , че всичко това наистина е трябвало да се случи на Хаджиме за да може той завинаги да се прости и изтръгне от съзнанието си образа на Хашимомо.

# 550
# 551
# 552
Сега започнах "Стъкларят от Мурано".

# 553
Ще започвам:

Никога от Пол Остър не съм се разочаровала

# 554

Общи условия

Активация на акаунт