В момента чета...-5

• 47 239
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
Отдавна на нощното шкафче съм наредила "Петата планина" на Коелю, "Тилт" на Дилов син и "Изгубеният символ" на Браун, като последната е с прочетени 40 страници, но давам предимство на другите две, защото са ми дадени за прочит... Ще се заема с тях от "Петата планина"

# 526
дочитам последни страници от "Любовника на Лейди Чатърли" - грабна ме Heart Eyes Някой ще ми препоръча ли подобно нещо от автора (Харесала съм "Под дъгата" примерно)...

# 527
  • Талант на 2012,2013 г.
"Долината на куклите". Много ми допада... Simple Smile

# 528
Вчера за върших една на Филдинг See Jane Run и нямам търпение да намеря още от нея,много ме заинтригува,много хубаво четиво,до край в напрежение,просто добър автор!

Да, Филдинг пише добре, но ако попреядеш с нейни романи омръзва. Аз по тази причина, вече доста време не съм чела нищо нейно, а гледам издали са още доста нейни произведения.
А аз от някалко дни насам се запознавам с Джефри Арчър. Първо прочетох "Тревата там е по-зелена", а вчера започнах "Пътеки на славата". Рано е да се каже, но май не съм чак толкова възхитена от автора  Rolling Eyes. Чак ми е неудобно да го напиша, че тук във форума има толкова много хора , които са във възторг от него. А може и да не съм попаднала още на най-добрата му книга.

И аз съм така по отношение на Дж.Арчър  Rolling Eyes

# 529
# 530
# 531

Много трогателна и интересна книга. Много ми допадна как е написана и съответно как е изложена историята.

Докато я четях се запитах: и Гришам ли се опитва да пише "розови" романи.
Разбира се, не е любовен роман, но е безкрайно комерсиален и наивен. Въпреки че краят, понеже бе отворен, ми хареса много.

А сега смятам да подхвана поредицата на Ана Годбърсън. И после ще споделя дали ми е допаднала.

# 532
  • Ямбол
Аз днес започнах "Врата към декември" - Дийн Кунц.
Първа книга на този автор.

# 533
# 534
  • Пловдив
И аз съм на българска вълна Simple Smile

Харесва ми! Различни автори,различни стилове.Портретите им са също много увлекателни.И биографичните,и автобиографичните Wink

# 535
  • София
"Долината на куклите". Много ми допада... Simple Smile

На мен също  много ми хареса.

# 536
... Добрият стар Елъри Куин "Четворка купа / Къща насред път"

# 537
Като сте казали Българска вълна и аз да се обадя с "Тилт" на Любен Дилов - син.
Тъй като гледах филма, книгата се оказва допълнение към него, а не сценария за него. Това е добре, защото иначе обичам обратния ред - първо книгата, после филма.

# 538
Като сте казали Българска вълна и аз да се обадя с "Тилт" на Любен Дилов - син.
Тъй като гледах филма, книгата се оказва допълнение към него, а не сценария за него. Това е добре, защото иначе обичам обратния ред - първо книгата, после филма.
Сподели мнение за тази книга моля те . Онзи ден я гледах в книжарницата и не я купих единствено защото не ми хареса глаголното време което е използвано в текста.

# 539
Сподели мнение за тази книга моля те . Онзи ден я гледах в книжарницата и не я купих единствено защото не ми хареса глаголното време което е използвано в текста.
Не съм много напреднала и не знам цялостното чувство какво ще е, но за сега става. Горе - долу като филма си е като стил и изказ. Признавам си, че има думички, на които им хващам смисъла, а не съм ги ползвала в моя речник... а уж съм дете от онова време!!! Като филма носи носталгия, говори се за до болка познати отминали проблеми, през които сме преминали. Лошото е, че говоря за книгата, през призмата на вече гледала филма и не знам само като книга как е, но приятелката, която ми я даде я беше харесала без да е гледала филма. Мисля, че не на всеки ще се хареса изказа на Дилов - син...

П.П. На моменти в книгата прозира и вулгарност, което мисля за някои хора ще е проблем...

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 17:51 от Гергана-а-а

Общи условия

Активация на акаунт