В момента чета...-5

• 47 017
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Снощи започнах "Донеси ми главата на принца" Робърт Шекли - страхотно фентъзи. За съжаление книгата няма тираж и я принтирах от  читанка.
eee,Щекли е велик и въпреки,че вече не съм толкова отворена към фантастиката на него никога не мога да му устоя...а разказите, нямам думи за някои от тях Wink
Самсара , благодаря за отговора
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 61
честит празник ,дами!!!!
Бъдете усмихнати ,ведри и обичани!!!!
Бъдете вдъхновителки!! Бъдете вълшебници!!!!

Аз се сдобих с "Мостовете на Медисън" със списание Harper's bazaar

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:22 от Sserendipity

# 62
# 63
  • Стара Загора
Виктория на Сами Михаел

# 64
  • на североизток от Рая
           Честит празник, момичета!  Hug

Желая ви здраве и изобилие от много нови книги!  Hug

# 65
Да, аз вече имам две нови за празника (и за един празник след два дни) newsm44 newsm44 newsm44 Благодарение на мъжът ми, който ми е прочел мислите и вместо цвете ми е купил книга/и.

# 66
  • Den Haag
Честит празник! Желая ви много щастливи мигове и нови книги!   bouquet

# 67
Аз бях решила да започна с Франкенщаин, но е толкова мъчна тая книга, толкова странно написана, че много бързо се отказах да я чета.
Сега съм решила да чета Мъртвата зона на Кинг.

# 68
  • Варна
Мъртвата зона, ако питаш мен. Simple Smile Франкенщайн съм я чела преди години и си спомням, че ми беше скучна, стилът не ми хареса нещо.
Аз си чудя какво да започна, имам още няколко непрочетени на Гришам, но си ги пазя за оправяне на вкуса след някоя по- скучновата книга. Преди си го оправях с Кинг, но почти всичко негово  което е издавано у нас съм го чела. Ще чакаме новите.  Praynig
Та изборът ми е между:

Не е истина просто! В момента чета "Жената в бяло". Препоръчвам ти я.

# 69
  • Варна
Виктория на Сами Михаел
Голяма тъпотия. С такава погнуса я четох. Имах чувството, че тези хора са нищи духом, вулгарни до дъно и безпросветно обречени.

# 70
  • София
Купувам книги, ако я няма в библиотеката, но искам задължително да я прочета. Така беше със Сафон. Купувам истински булевардни бози на английски, просто няма откъде другаде да си ги доставя, за да си упражнявам слабия английски. Последните пъти обаче, имах добри попадения от Продавалника.

# 71
Снощи преполових , не е зле (на моменти ми е леко вулгарна), но пък си има свежите реплики от рода:
" - Как се нарича жена, която знае къде е съпругът й всяка вечер?
   - Вдовица!"

# 72
Тази 'Жена в бяло' имам спомен че я четох като тийн и я зарязах, или пък я завърших с мъка. Не знам дали е същата  newsm78 казвате, че заслужава втори шанс?

За протокола, чета Балдачи- Кемъл клуб.

# 73
Самотата на  простите числа......засега  100 стр на един дъх.....нещо съм се настроила на вълна родителски отношения,невероятна книга ,колко много родителите могат да обременят децата си и да провалят живота им,така,както нищо друго....

# 74
Аз книгите предимно ги купувам напоследък или заемам от приятели, свекърва ми има много книжки Hug
Започнах седма част на "Колелото на времето"

Така съм се зарибила по тази поредица... щях да прочета "Портретът на Дориан Грей" преди нея, но не издържах  Laughing Ще го чета по- нататък Peace

Общи условия

Активация на акаунт