В момента чета...-5

• 47 156
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Започнах "Източен вятър, западен вятър" на П.Бък
Скоро я четох. Много ми хареса.

# 691
Тъкмо започвам "Лудориите на лошото момиче " някой да има отзиви за нея ?
Изчетох я за две вечери. Много ме впечатли, не само историята, а и нещата "под" нея...

# 692
Започнах "Източен вятър, западен вятър" на П.Бък
Скоро я четох. Много ми хареса.
наистина е хубава книга.... Препоръчвам ви и първата книга на П.ърл Бък "Павильон за жени"

# 693
Едва до средата на "Кака Понсуни" съм, но много впечатлена търся информация за авторката и ето какво намирам:
http://www.koreanmovie.com/Gong_Ji_young_Creator_of_Bestselling_Novels_news97/
Опитах се да намеря някои от разказите и, но уви...

Книгата ме докосна. Препоръчвам я и определено ще търся и разказите на авторката.

Започвам "Продавачът на минало". Богиня,  Hug

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 10:36 от ayas

# 694
  • Пловдив
Прочетох "Зеленият път" от Стивън Кинг - съвсем случайно попаднах на част от книгата, която сметнах за самостоятелно произведение, но, благодарение на съфорумка от съседната тема за Стивън Кинг, прочетох цялата книга - не можах да се спра просто  Heart Eyes много емоции, много рев, много размисъл... това е шестата книга от автора, която чета - не очаквах да ме разочарова, защото знам, че е гениален, но не очаквах толкова да ме грабне. Препоръчвам я горещо  Peace

Да не се заканвам много, но мисля, че вече наистина е ред на Богат, беден  Blush

# 695
"Зеленият път" си е разбиващ от всякъде... Много ми хареса, въпреки че я четох след като бях гледала поне 5 пъти филма, за който също мога да кажа, че е разбиващ!!! Натъжавам се само като се сетя...

# 696
  • София
Един от малкото филми по Кинг направени като хората. Аз също първо бях гледала филма, което не ме спря да прочета книгата с огромен интерес, пак да гледам филма и след време да препрочета книгата, много е въздействаща историята.

# 697
Давам трети, предпоследен шанс на Д. Арчър  Mr. Green Взех две негови от библиотеката и тъкмо започнах тази:

# 698
В момента чета "Какво общо има любовта" на Луси Бродбент.Общо взето-бива,но стигнах едва до 111 страница от общо 278,та ще видим....

Иначе като я свърша с тази книга,приготвила съм си да чета "Брида" на Паулу Коелю.Доста добри отзиви чух,пък ще видим...

# 699
  • Варна
Започвам "Продавачът на минало". Богиня,  Hug

Много ще ми е интересно да прочета после коментарите ти Simple Smile Мен лично тази книга АДСКИ ме изнерви.

# 700
Започнах "На Изток от рая" наистина е много хубава, макар и само до 100 стр. мога да го кажа убедено, благодаря ви за отзивите.

# 701
  • Ямбол
Давам трети, предпоследен шанс на Д. Арчър  Mr. Green Взех две негови от библиотеката и тъкмо започнах тази:

Аз тази я завърших онзи ден. До към средата бях решила, че тази май няма да е една от добрите му книги, но ... после опроверга очакванията ми и дори ги надхвърли. За мен е добра

Сега си чета Дж. Роулинг - "Хари Потър и Орденът на феникса". Зачетох се преди малко в темата на Богинята за класиците и направо ми се дощя да кажа, че Роулинг си е направо класика в жанра. Защо не пише повече тази жена? Заради това, че книгите й са само 7, ги чета с големи прекъсвания между всяка, че да знам, че имам да чета още нещо нейно.

# 702
  • Пловдив
Лиляна, аз "Хари Потър" на "дърти години"  ги прочетох и дори препрочетох   Crazy Завиждам ти, че имаш още Laughing Вкъщи всички сме фенове  Peace
В момента препрочитам "То", чела съм я в ученическите си години...
Държи ми влага още трилогията "Игрите на глада", препоръчвам и зарибявам наред всички около мен с нея  Peace

# 703
От доста време се канех да си купя книгата на Орхан Памук - Джевдет бей и неговите синове, но слава Богу ме изпревариха и ми я подариха за рождения ден. Страшно увлекателно начало,което ме накара да се зачета с много ентусиазъм!
Ако някой е чел други негови книги,нека сподели мнение - ще се радвам:)

# 704
От доста време се канех да си купя книгата на Орхан Памук - Джевдет бей и неговите синове, но слава Богу ме изпревариха и ми я подариха за рождения ден. Страшно увлекателно начало,което ме накара да се зачета с много ентусиазъм!
Ако някой е чел други негови книги,нека сподели мнение - ще се радвам:)

Четох "Името ми е Червен" - долу горе имаше интрига някаква, но като цяло ме измъчи  Tired Но "Черна книга" просто ми извади душата, еееддвааммм я изчетох, направо в здравето ми бъркаше, приключих май завинаги с този писател  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт