В момента чета...-5

• 47 521
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • край морето
"Страна на чудесата за непукисти и краят на света" Харуки Мураками

# 406
  • Пловдив
Аз съм го ударила на промоции  Mr. Green

В момента чета "Досиета "Бивши гаджета" - продаваше се с Космополитън. Още съм съвсем в началото, надявам се натам да е по-добра.

Преди това четох "Приятелство от пандиза" и ми хареса. Видях, че е излезнала новата книжка с "Журнал за жената", но някак не ми изглежда интересна... Някой някакви впечатления от нея има ли?

# 407
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не знам дали си видяла, че в "Харпърс базар" беше приложена "Мостовете на Медисън".

# 408
  • Пловдив
Не знам дали си видяла, че в "Харпърс базар" беше приложена "Мостовете на Медисън".

Преди малко седнах да чета именно нея.Много бързо ми върви и вече съм към средата Simple Smile

# 409
Приключих тази, горе - долу е приятна:

# 410
Много бавно ми върви "Името на розата" , но съм решила да я довърша. Това, което ме препъва са и част от диалозите - много са ми философски, а не мога да ги прескоча, дори се връщам да ги препрочета, за да не загубя смисъла.
Минала седмица минах през "Пингвините" и си купих "Старецът и морето" на Хемингуей и "Чучулигата" на Р.Нури. Първата я прочетох за няколко часа (докато сготвя  Simple Smile ) - прекрасна книга!. На дърти години май открих Хемингуей  Embarassed После мисля да си купя "За кого бият камбаните". Сега чета "Чучулигата" - върви много бързо, увлекателна е.

# 411
В момента чета Алек Попов - "Черната кутия".

# 412
  • на североизток от Рая
   Здравейте!

Сега чета "Норвежка гора" - Мураками.
 Не бих казала, че е кой знае какво. История някаква, типичен студентски живот.
 Не съм стигнала дори до средата, но поне дотук не намерих нещо кой знае колко велико.
 Пък каква реклама се прави само...
 Харесва ми, де, ще я чета, но очаквах повече. Пак заради рекламата. Peace

# 413
В момента чета Алек Попов - "Черната кутия".
Харесва ли ти, на мен книгата "Мисиля Лондон" много ми допадна, а ми казаха,че не била от най-добрите му?
   Здравейте!

Не съм стигнала дори до средата, но поне дотук не намерих нещо кой знае колко велико.
АМи аз съм голям фен  на Мураками, но точно тая книга не ми е сред най- любимите му, тя ми е накрая на списъка от 7 др. негови, които съм чела....аз не се вилияя от мнения колко велика е и т.н.

# 414
  • ул. "Мечтание"
Георги Господинов - "И други истории"
Има доста интересни разкази.

# 415
  • Пловдив
   Здравейте!

Мураками не е автор, който ще впечетли всеки. На мен ми е любим, но рядко го препоръчвам, особено ако не познавам добре човека.
При него няма "история някаква", или нещо велико за търсене .. Той просо или те грабва с уникалния си стил и те въвлича из дебрите на въображението, или не е твоя автор.

Последно четох "Синята стая" - Жорж Сименон. Не останах впечетлена, но аз наистина трудно харесвам истински някоя книга.

# 416
Здравейте! В момента чета "Престъпление и наказание " на Достоевски, паралелно с нея и 2 том на "Отнесени от вихъра" и "Приятелство в пандиза" Laughing Rolling Eyes. Мисля след този тур да се насоча към " Ана Каренина"какви са ви отзивите за нея?

Бавна е и има много философия в нея, но е една прекрасна книга. Има любов и чувства, раздори и раздели, въобще, прекрасна е според мен.  Peace

Завиждам ви на здравите нерви Simple Smile Като студентка я прочетох и ми хареса много, и сега понякога се хващам за Достоевски, но го оставям бързо...просто вече неам нерви Wink

# 417
А сега си чета "В наказателната колония" на Кафка и ми допада.

# 418
  • Sofia
А сега си чета "В наказателната колония" на Кафка и ми допада.
  Peace
Потресаващо е! Кафка е неподражаем.

# 419
Подарих я на свекито за 8 март и сега ми я даде да я чета

Общи условия

Активация на акаунт