В момента чета...-5

• 47 316
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за предложенията. Simple Smile На Агата Кристи май няма нещо, което да не съм чела, но Роалд Дал и Филдинг са наистина добри идеи!

# 511
Ромен Гари  "Отвъд тази граница билетът ти е невалиден" 
От коя година е книгата?
Аз тази не съм я чела, но пък съм чела "Нататък билетът не важи"  Joy
1996 Laughing
Може превода да е различен
но Роалд Дал са наистина добри идеи!
да, той наистина е успешен за пътуване(ти нали за това питаше) макар,че на мен лично не ми харесваха много от разказите му, но поне са лесно четими и ще ги отхвърляш бързичко Wink

# 512
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тези разкази вървят много леко:

# 513
В момента чета Людмила Филипова - "Стъклени съдби". Много ми харесва! Не мога за секунда дори да я оставя:)

# 514
Взех си "Речта на краля", не е лоша, дава малко по-различен поглед върху нещата...

# 515
След обед почвам "Хляб по водите " на Ъ.Щоу

# 516
  • София
Снощи точно това започнах, но установих, че съм я чела вече. Сега се двуумя дали да я прочета за втори път (не се сещам развитието, но всичко ми е познато) или да захвана "Великият Гетсби".  newsm78

# 517
  • София
Кажи как е после, че ми седи на нощното шкафче от доста време и чака ред.
Аз сега започвам
взех я от библиотеката без да обърна внимание, че е поредица, после ще има да си търся продължението. Tired

# 518
  • Den Haag
Започвам
:dovolen:

# 519
Peace Peaceсупер
Кажи как е после, че ми седи на нощното шкафче от доста време и чака ред.

ооокии, започнах я преди малко, но прочетох само  2 страници и още нямам мнение, ако ми хареса толкова колкото "Богат беден" ще съм изключително доволна и щастлива Wink

# 520
Etoile, моля те да споделиш мнение за книгата от поредицата. И аз и бях хвърлила око.
Отдавна гледам в книжарницата и тази книга:

Моля за мнение.

# 521
  • Den Haag
gundie като прочетеш "Хляб по водите" ще чакам коментар  Peace.
 Не съм чела нищо на Ъруин Шоу, а при майка ми имам "Богат беден" може да я отмъкна за един прочит  Wink

# 522
  • Пловдив
Etoile, моля те да споделиш мнение за книгата от поредицата. И аз и бях хвърлила око.
Отдавна гледам в книжарницата и тази книга:

Моля за мнение.

Четох я в началото на годината.По-скоро развличаща книга,отколкото историческа.Нещата са предадени от гледна точка на Жозефина и следователно не е толкова акцентувано върху Наполеон и битките му,а на Наполеон като неин съпруг.И все пак не той заема цялата книга.Книга за Жозефина и нейните трепети преди,по време и след Наполеон.Като цяло върви леко,има тук-таме блудкави моменти.Но пък и не е нещо,което ще запомниш Peace Просто приятно убиване на времето.

# 523
gundie като прочетеш "Хляб по водите" ще чакам коментар  Peace.
 Не съм чела нищо на Ъруин Шоу, а при майка ми имам "Богат беден" може да я отмъкна за един прочит  Wink
Към края на миналата година моят кум ми я донесе "Богат беден" без да ме пита, аз имах малко резерви, незнам защо, но мислех ,че не би ми харесала- още докато я четях толкова много съжалявах,че съм изпуснала такава книга и до сега не съм я прочела, много ми хареса- много ми допадна и стила и историята , а да не ви казвам как ми се пиеше уиски всеки път като четях- е голямо пиене на уиски в тая книга Wink Wink Отмъкни я за едно четене, аз наистина си стискам палци тая книга да ми хареса поне наполовина колкото ми хареса "Богат беден", така тоя автор ще ми се изтреля на високооо в класацията , сред вафоритите ... но пък малко ме е страх да прочета продължението на "Богат беден", не че съм го намерила, но ще се радвам някой да сподели нещо за него, май се казваше "Просяк кръдец"?? И от къде да я намеря?

# 524
Продължението на "Богат, беден" купих от store.bg.
И двете стоят за прочит на рафта...
Четох за разочарования относно продължението. Аз все пак ще чета и двете.

Благодаря за споделеното.

С наслада дочитам "Пепел от рози", така съм потънала в историята, че не се сещам с какво да отлича автора освен с липса на многословие и с пестеливи, но интересни акценти върху състояния на героите, които обаче читателят долавя между редовете. Препоръчвам я.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 15:28 от ayas

Общи условия

Активация на акаунт