В момента чета...-5

• 47 229
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Споменатата от мен поредица оставих за лятото. Сега подхванах:

Чопнах я от библиотеката и ме чака  Whistling Може ли да споделиш впечатления  Hug

# 556
На 9-та глава съм и нямам търпение да  разбера какво ще стане по-нататък!
 С една дума много ми харесва!

# 557
Не ме питате мен, но да си кажа. "Кафка на плажа" си имаше и неприятни моменти, но си е чудесна книга в стил Мураками  Laughing

# 558
Ще започвам:

Никога от Пол Остър не съм се разочаровала
Чела съм само една книга и за мой ужас не помня заглавието, но си спомянам, че ми беше допаднала доста. Какво препоръчваш?

# 559
gundie, "Книга на илюзиите", това мие под ръка да кажа, утре пак ще пиша

# 560
Снощи приключих "Тилт" и за да доизкажа мнението си за нея, не само, че края и е отворен, ами то даже не може да се нарече, че е оставена отворена врата, то направо зейнал портал е оставил Дилов - син. Явно ще има продължение..., но мисля, че това беше упоменато и в предговора, тъй като автора е оставил имейл за предложения как да продължи историята и това ме остави малко недоволна снощи...

Сега продължавам с "Изгубеният символ", която започнах веднъж, чакайки пред лекарския кабинет, но тъй като си е моя, покрай нея прочетох още поне 3-4 книги... Сега ще се задържа на нея, за да я махна от нощното шкафче, където ме чакат и "Есета и писма" от Джон Стайнбек и "Пътешествия с Чарли" пак от него, които са в един том със "Зимата на нашето недоволство", която вече прочетох...

# 561
Ех , момичета сега след тези положителни коментари за "Кафка на плажа" силно ме запалихте да продължа да чета от този автор. Честно казано сега с мъка чета "Габриела , карамфил и канела" след като съм чела книга , която не я оставяш докато не стигнеш края.

# 562
Ех , момичета сега след тези положителни коментари за "Кафка на плажа" силно ме запалихте да продължа да чета от този автор. 
Има тема за Харуки, заповядай в нея  Wink
gundie, "Книга на илюзиите", това мие под ръка да кажа, утре пак ще пиша
Благодарско Wink

# 563
# 564
Ех , момичета сега след тези положителни коментари за "Кафка на плажа" силно ме запалихте да продължа да чета от този автор. Честно казано сега с мъка чета "Габриела , карамфил и канела" след като съм чела книга , която не я оставяш докато не стигнеш края.

Аз пък "Габриелата" я четох така - от-до, с фенерчето нощем даже;-) Но от Мураками нещо се "пазя" - от изчетени коментари за книгите му съм останала с впечатление, че не е за мен; а може и справедливо да ми е било заключението, след като на човек, който му харесват неговите, не му харесва "Габриела"?

# 565
valery m На мен "Габриела" ми харсева , оценявам я като много добро четиво , но нещо много бавно ми върви действието и на моменти леко ми доскучава . Сега съм на около 250 стр. , а я чета вече повече от две седмици ( като спрях за два дни докато прочета " На юг от границата...") Разликата за мен я правя така (тъй като обикновено чета главно преди заспиване ), когато четох "На юг от границата..." можех да чета много дълго време а с Габриела заспивам на втората страничка Rolling Eyes

# 566
gundie, благодаря за поканата , ще потърся темата ! Grinning

# 567
  • София
В момента чета тази:
Купих я от Кауфланд с 50% намаление, защото останах без книга за празниците.  Embarassed За мое учудване става за четене- лека и неангажираща.

# 568
  • у дома
В момента чета "Любов" на Елиф Шафак
Прекрасна е...

# 569
В момента чета тази:
Купих я от Кауфланд с 50% намаление, защото останах без книга за празниците.  Embarassed За мое учудване става за четене- лека и неангажираща.

Тази авторка е написала "Жена на честта" - преди 15 години ми беше любима!

Общи условия

Активация на акаунт