Весела тема

• 7 916
  • 129
  •   1
Отговори
# 75
RealTrue, единственото добро решение в твоя случай е арабският свят. Там закона позволява до четири съпруги. Слагаш за №1 тази, в която си влюбен, останалите подреждаш във възходящ ред, според моментните си предпочитания.
И всички живели щастливи и доволни до края на живота си  bouquet

ПП да не забравиш да си купиш красиви домашни чехли - те са много важна част, оставят се пред вратата на онази съпруга, която ще посетиш на съответната вечер.

ППП - за пиенето, някой пиано бар достатъчно подходящ ли е, или предпочиташ чалга клуб? Още не си показал никакви предпочитания, та ни е трудно да ти дадем съвет точно. Изясни обема и пропорциите, и стой та гледай колко идеи ще събереш.

# 76
Леле, добре, че казваш за чехлите.
Щото нали съм мъж - по навик щях да отида или по джапанки или по чорапи.
А за потника има ли изискване или може всякакъв?

# 77
Леле, добре, че казваш за чехлите.
Щото нали съм мъж - по навик щях да отида или по джапанки или по чорапи.
А за потника има ли изискване или може всякакъв?
от онези на дупките,жерсяните Joy
И да ,хубаво е да си с чехличките,че ако ти е скъсан чорапът ще се изложиш Joy

# 78
Малвина, Истински, засрамете се, какви чорапи в Ориента Naughty

Хм, за потничето трябва да помисля, но според мен е важно какво има под него, щот` нали все някоя ще го сваля. Ако е и влюбена, въобще няма да придиря. Като понапредне връзката, тогава ще умуваме стайлинга.

# 79
Малвина, Истински, засрамете се, какви чорапи в Ориента Naughty
аууу вярно  Embarassed

# 80
Права си - без чорапи. То и без това целите са в дупки.

Иначе, как така питате какво ще има под потника.
То е ясно - косми! Много косми и едно голямо сърце за 4 жени.

# 81
Иначе, как така питате какво ще има под потника.
То е ясно - косми! Много косми и едно голямо сърце за 4 жени.
А събран мъх в пъпа? newsm78 Joy

# 82
Сърцето е най-важното, другото е само пълнеж. Кога ще ни запознаеш със щастливките? Ще ги доведеш ли тук, да си побъбрим по женски? /няма да е в твоята тема, за да не се изчервиш, евентуално/.

ПП може да подобриш рекорда на Гинес за мъхчета в пъпа ... ако ги имаш, де hahaha

# 83
О девойките не са нищо особено.
Едната е фламенко певица, в къса черна коса, стройна, слаба... малко прилича на най-бикновена огромна, алено червена роза.
А другата е с руса коса, скромна, не повече от 175, стюардеса е. Има големи ... очи, облича се по-скоро скромно: костюм, връзка, пола до под коленете, скромни обувки с малък ток.

Съвсем обикновени жени. А децата... още са много грозни, новородени, имат-нямат 11 години, но едното харчи по-малко и затова ми харесва повече.

# 84
Момичета или момчета?

# 85
Едното е момче, но избра да е момиче, а другото си е момче.

# 86
Едното е момче, но избра да е момиче, ...
То затова харчи повече милото, но пък ти немой да се стискаш, нали все са рожби. Да кажеш предварително, кога има рожден ден, ще му пратим рокля и обувки с токчета за празника, да. Ние сме много мили. Flutter

# 87
О, благодаря от тяхно име.  Hug
Те са породени, едното е на 29-ти февруари, а другото на 30-ти февруари, 1952.
Но затова са на 11, щото по-рядко им празнуваме рождените дни, милите. Ама деца, какво да ги правиш, да не се разглезват.

# 88
направих си труда да прочета всички публикации на риъл тру-то и с изненада останових какво всъщност иска да каже.
беше ми странно,дори смешно ,не разбирах...но всъщност той е ПРАВ.
децата не са наша ,,собственост,, ,колкото и да ми се искаше да вярвам в това.
и направих следното.преди час ,след танците на дъщеря ми -звъннах на Бащата На Детето /БНД/.
той не вдигна и не ме потърси,затова реших да отидем направо у тях да му връча детето да си го гледа оставащите 3 дни.естествено той не бе у дома,а в кръчмата с брат си,но това не ми попречи да дам детето на баба му с думите,,много и липсва баща й... дрън -дрън..
,,. бабата с радост го пое.поръчах и до понеделник да си го гледат ,а аз ще си го взема направо от училище.
почувствах се свободна.
усещането за жертва изчезна.имам време и за себе си.
сега съм убедена за това ,че децата трябва да се гледат 50/50 от двамата родители,дори и не ми пука толкова дали ще плаща смешната издръжкаот 100 лв за двете.
лишаването на децата от комуникация с бащите наистина е неправилно.
ако се изтърве този момент, детето няма да пожелае повече да контактува с баща си.
ще се опитам да спазя 4 дни при мен ,а от четвъртъка ,вечер да си я гледа той.
само още не съм измислила за малкото как да стане.

....това за което риъл тру-то е дошъл във форума,тази идея ,тази мисъл намери засега един съмишленик.и вече дори ми е по-весело Grinning

# 89
Това!

Това е отговора! Това е отношението на жените в страната Х (няма да спомена държавата, за да не се правят асоциации с мен). И се приема като изключителна наглост, ако не бяха приели детето.

Така всички са доволни. Бащата, детето и майката, която също има нужда от свободно време.
... но това е за една друга тема... не за смешки. ТОВА Е ПРАКТИКАТА в нормалните държави.

Общи условия

Активация на акаунт