Отговори
# 210
  • София
Ох, Мирче, стискам палци да минава тая лоша болест при вас вече  Peace

Край, убедихте ме, няма да стерилизирам вече  Laughing Ама мноооооооооого трудно ме убедихте  Laughing Имам още 1/2 шише веро Бочко, като го свърша, почвам и в миялната да слагам вече - кеф  Party

# 211
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,много раннобудни мамита имаме днес

Maris, да ти е жива и здрава и да има едно прекрасно детство! Благодаря за кафето...оказва се идеално за мен, имайки впредвид,че едвам станах....
Честито и на другите месечинки! Нека ви даряват с много радост!

# 212
  • У дома
Добро утрооооооооо   bouquet

Марис, страхотно кафенце, аз само ще го гледкам. Rolling EyesО, и шоколадово фондю.

Честити месечинки на Ния и Марти!

Флъфи, добре че се е разминало сътресението. И ние вече падаме два пъти от леглото. Дано и разтройството отмине бързо.

Мирче, много се проточи това ваше боледуване,  Hug

Илка, по-добре спри за няколко дни да го къпеш в коритото, после опитай пак. Да не да му е влязла водичка в оченце или ушенце и от там да се е стреснал.

Аз също не стерилизирам вече, бибите ги мия с гореща вода, купичката и лъжичката ги мия с малко веро на Бочко.

Да ви се похваля, направих най-сетне майонезения сладкиш, мммммммммммм страхотен е, изяде се за нула време, основно аз де, мноооого обичам шоколад  Embarassed

Айде още малко и идва хубаво временце.

Гледайте днес предаването на Гала, в рубриката за бебето ще говорят за кърменето.

# 213
Добро утро и благодаря за хубавата почерпка  Hug

Марис,да ти е жива и здрава госпожицата и много да те радва  Hug

Флъфи,много неприятно  HugАз след едно такова падане на Дария,намирайки я между радиатора и тръбите се уплаших много и направих тотално разместване вкъщи  ooooh! А като се сетя,че сега тепърва започват паданията  ooooh! Радвам се ,че бебчо е Ок  Hug

Илка,защо не пробвате да го къпете прав,без да лежи във водата или наистина да спрете да го къпете за 1-2 дни  Hug

Бърди   hahaha Едвам ме нави,а ? Mr. Green Joy

# 214
  • София
Я сега кажете кой какъв подарък почлуи за 8 март  Wink

# 215
Оххххх,аз получих маратонки ,колкото и неромантично да звучи ги исках от много време и отделно парички да си купя още едни  Mr. Green Но не беше за 8-ми,а за 7ми,защотот моя мъж пак зачезна  Mr. Green

# 216
  • София
ееее..защо пък да трябва да е романтично Simple Smile
пък и си намазала добре  Mr. Green Laughing

# 217
Здравейте!
Първо-да честитя месечинката на Ния и всички останали сладурковци!  bouquet
Леле, Флъфи, какво ужасно изживяване сте имали! Слава богу, че всичко е с благополучен край! Peace
Момичета, вижте този материал-лелее-това е някое от нашите октомврийчета! newsm78
http://www.novatv.bg/bg/news/view/13214/2011/03/09/5-%D0%BC%D0%B … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Ние слава богу сме ок, стоим на топло и бленуваме за по-хубаво време! Praynig
Момичета, вие с плодово пюре или картоф захочнахте захранването? newsm78

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 09:14 от p0liglot

# 218
Добро утро! bouquet

Марис, честита месечинка! Да е здравичка и да папка Ния!
Честити месечинки и другите бебчета!

Благодаря за кафетоо!

Флафи, разминало ви се е Praynig Hug

Над, супер си е подаръка! Със здраве да си ги носиш!

Арим, как сте днес, мила? Praynig Дано Евка е по-добре! Praynig

Полиглот, къде да гледаме?

# 219
  • Стара Загора
p0liglot  ooooh! .За Министерство на здравеопазването ... нямам думи просто #2gunfire .Все договорите с фирми закъсняват.Все няма лекарства за деца, за болни, животоспасяващи...Ама как така винаги имат оправдания?!Че народът какво им е виновен, че закъсняват договорите им?!Защо не се промени нещо и преди да чакат последния момент и изтичането на старите договори да започнат да търсят и подготвят нови договори, ами все всичко им закъснява и са "невинни".А останалите какво да правят?Да се обърнат към шамани и врачки, да се молят?! Ей, много се ядосвам като чуя нещо такова. Как не чувстват притеснение и срам тези хора?!

Nad1_Nad1 - маратонки или нещо друго, което си искала, няма значение.Важното е, че се е сетил какво искаш и го е купил Peace .Моят мъж ми подари перли за лице.На НГ една приятелка ме гримира и ги ползва и ми харесаха много.Той запомнил и ме изненада с този подарък Heart Eyes . Та перли, маратонки или нещо друго - важното е, че е това, което сме харесали и са запомнили Peace

# 220
  • Стара Загора
Относно приспиването - или заспива в количката и после го местя в леглото, или заспива докато яде Laughing (тези отговори ги няма в анкетата, та не гласувах) Peace

# 221
  Добро утро!
 Такова прекрасно слънчице изгря,че ми идва да затанцувам!Направо ми се стопли душичката!Не че не сме всеки ден навън де,но все пак!
 Подарък нямам,ама аз и мъж нямам в момента!Вчера си заведох децата на Макдоналдс, да ги почерпя за празника.То само Алек се зарадва де,ама все пак и госпожиците да излязат малко сред хора  Mr. Green.
  Мирче  Hug,айде да се оправя вече Евичка и повече никакви болести!
  За стерилизацията,мииии какво да ви кажа аз нямам какво да стерилизирам.Само бибероната в началото като я отворих еднократно и после на вряла вода от чешмата  Peace.
  flufffy,добре че не е било нещо по-сериозно!Като си помисля как тепърва има да падат,очите на 6 трябва да са ни.Аз се чудя как ще тичам след Весела,пък ще опазвам и Цвети да не пада,защото тя е такава жилка и е като пумпалче.
  Илка аз бих пробвала малко изплакване на чешмата,докато забрави какво го е уплашило.Дано скоро пак си заобича коритото  Hug!

# 222
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ! Да има прекрасно детство и неспирни игри (не в нет-с, де)  Mr. Green

Бърди, аз не бих слагала в миялната детски съдове  no Аз използвам таблетки и те са толкова агресивни, че смъкнаха тефлона и боята от тигана. Даже за нас се замислям - дали няма да си докараме някоя неприятност, но не мога да се лиша от миялната  Mr. Green
flufffy, ще има още да падат като круши от легла и дивани. Добре че детенце е добре  Hug
Хейли, мислиш ни...  Hug
Ева спа на възглавница и кашкяше по-малко. През цялото време се събаряше около мен и не спахме много. Но пък е весела, пее, играе си смее се - не се чувства зле. С нагласа за болница съм, пък каквото сабя покаже.

И аз не гласувах - Ева заспива докато яде, а такъв отговор няма.

Какво хубаво слънчице е напекло навън....  но не е за излизане още.

# 223
Добро утро, мами!
Марис, благодарности за кафето и мнооого завист за шоколадовото фондю Mr. Green
ДА ти е жива и здрава Ния, да я нацелуваш от нас!
Флъфи, ужас! Добре че с Ник всичко е наред. Аз само си представям такива неща и определено отскоро не го оставям много много без надзор на леглото, а пък на плота за преповиване - съвсем. Не че това ще го опази , де.
Арим, много се задържа при вас това неразположение, дано да не се налага хоспитализация Praynig
Уайн и аз наскоро си мислех къде ли изчезна (нали си в съседния град Simple Smile) Отскачай при октомврийчетата , когато имаш време Hug
МОят подарък за празника беше една много красива роза от мъжо, а от бебо - едно хубаво наспиване тази нощ Mr. GreenСтана само в 3:30 за ядене, заспа кротичко след това и чааак до 7. Това, в сравнение със ставането на всеки 2 часа, е приказка Party
Стерилизирам биби и шишета., защото имам стерилизатор, лесно ми е и ми е кеф. Правя го обаче най-много веднъж на ден.
За анкетата - заспива само със сукане, затова съм посочила - с беберон.
Дупето мажа със Судокрем, много съм доволна.Преди ползвах Бюбхен, но само дето трудно се миеше, друг ефект не видях.
Полиглооот, невероятен яватар! Да му нацелуваш хубавите бузки Laughing

# 224
  • София
Гледате ли Гала за кърменето? Има една мама с близнаци, дали някой чу колко са големи, че мисля, че с нея бяхме в Шейново заедно, много плачкаше милата, че бебчовците са в кувьози и сега ми е много мило да я видя толкова лъчезарна и щастлива с дечицата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт