Отговори
# 60
  cookЧестито на всички месечковци!
Ние също ставаме на 5 месеца - много сме големи  Laughing
връщам се да ви чета, че много изостанах, не съм чела два дни.
Ние вече ядем оризова кашичка, утре мисля да и дам тиква..

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 13:37 от deizy_9

# 61
  • София
Ей, докато намеря време да пиша минало обяд.

Свекърва ми ни беше на гости почивните дни и аз си отпочинах малко. Гого свикна баба му да е с него, да си играят, да му говори и сега малко мрънка от липсата на внимание.
 В момента спи и чувам как му хърка нослето. После ще му направя една инхалация с физиологичен разтвор, че при него няма край тая хрема.

Легео - честито зъбче на адашчето. И бързо да се оправя, без да се налага по - сериозно лечение.
 Гого още няма зъбче, но долния му венец на две места е "прозрачен" - явно скоро ще пробият. За мазане ползвам и Бочко и Дентинокс. Но най - голям ефект има когато му дам да ми хапе пръста - е няма такъв кеф.

Аз поне още месец не мисля да захранвам. И когато започна ще ползвам столчето за кола - да седи в него. Имаме от дървените столчета за хранене от каката. Вярно, малко се е поразтропало, но татето ще го стегне. Нормално е да стане така - от дърво е все пак.

И Гого е в групата на мрънкащите. Иска да съм все при него в стаята. Иначе заспива сам, или докато суче.

# 62
Да ви питам вашите правят ли следното като моя - опъва краката и ръмжиии, ей това е някакъв нов номер, откачам тия дни. #Crazy Преди 3-4 дена пък си хапеше долната устна, целия ден я смука и повече не го е правил оттогава.  Laughing Голямо изследване пада хаха.

Joy  точно така прави и Дая от вчера и днес продължава опъва краката и ръмжи ли ръмжи,отначало помислих че я боли нещо  newsm78  то беше преобличане да не я обива нещо сменяне на памперс биба вода .......... #Crazyвсиччко изредих  Днес продължава по същия начин Shocked

# 63
daila777, Лурдес, skorpion4eto3 ,barbaletk ,airinopolis, mimi83api Hug благодаря
Бебз, ние заспиваме само със сукане, голям проблем е, защото през деня с графика за ядене става мазало - кога яде, когя се приспива, не е ясно вече Mr. Green
Вода давам от време на време, не е любимото нещо засега, като почна със захранването - ще видим.
Мериха ни и ни теглиха днес , вместо да ходим пак в четвъртък, нали през този месец няма ваксини . Значи - 7,100 кг. и 64 см. Наддал е 450 гр, и педиатърката каза да захранвам вече, ама аз мисля да поизчакам - първо да минат неразположенията пък тогава. Но заради неакането май ще давам преварена вода от сушени сливи.

# 64
Леле, нова тема с 5 стр.!  ooooh! Аз старата не съм дочела.
Тия дни никаква ме няма. В събота бяхме на сватба, после гости и т.н. Забравих какво е интернет.  Grinning

# 65
КОНСУЛТАНТИ моля за съвет трябва да си направя снимка на мъдрец, има ли опасност за бебето.А евентуалната упойка... ConfusedСПЕШНО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!

# 66
  • София
Кърмачки с цикъл  Laughing - ще ми кажете ли какво може да се пие за болката? Усещам тия дни, че ми идва и понаболява  Tired Ама ношпа можеше ли, не можеше ли?

# 67
Честито на месечинките!

Легео, честито зъбче! Да се оправяте бързо!  Peace
Разхлабващо е също и тиквата. Затова я дават и от първите храни.
За заспиването вечер е на гърда. Преди си заспиваше в леглото като аз постоянно й бутах бибката, носе оказа, че ако й дам пак да яде 2 часа след последното ядене си заспива като пич. И така обикновенно се храним само веднъж нощес ( иначе два пъти). През другото време на деня заспива или  в шезлонга след клатене и с бибка или навън в коли ката. Като цяло трудно заспива, все едно се бори да не заспи!!!

А вие къде ги слагате да седят бебковците? Някой ако е снимал може ли да покаже и колко време ги оставяте?

# 68
Лейди и ние имаме лишейчето по крачетата, четох, че може да са от поларени дрехи и наистина скоро кпих на бебка дънки с поларена подплата и няколко дни след това и излязоха лишеите, спряхме да ги носим за сега не мажа с нищо освен олиото на Мустела, с което я мажа след баня.Ти мажеш ли с нещо?Ако не минат ще отидем на лекар.
Бебка за сега не я слагам да сяда след малко ще ходим на ортопед и ще го питам кога да я слагам да седи.

# 69
Легео, честита месечинка и честито зъбчее! Party

Честити месечинки и на другите бебоци!

Марис, още само в шезлонга полуседнал. Иначе по няколко пъти го слагам да седи като аз го държа за ръчичките, но то е за няколко секунди. И кенгуруто. Понякога и по 2 часа е седял.

Бърди, можеш ношпа да пиеш, до 6 на ден.
Пффф ooooh! , какъв мит е че след раждане цикъл не болии ooooh!

# 70
И ние сме с кюпа на захранените вече! Party Картофче с кърма, мисля че му се услади, че искаше и още, ама пък му беше и странно определено. Дадох 3-4 лъжички, ама те едни миниатюрни, сигурно общо са колкото 1 ч.л. нормална. Още три дена картофче и после и морков.

Аз нали това си ми е любима тема  Mr. Green

И аз, и аз така! Mr. Green

Иринополис, и аз така давам да ми яде пръстите, много обича. Crazy

Дайла, едва ли нещо го боли?! newsm78 Иначе моят май като му омръзне на шезлонга и така дава сигнали да го местя, че му е омръзнала гледката. Mr. Green

Легео, така давах и аз вода от сушени сливи, ефектът беше обилно и ароматно пръцкане. Sick

Марис
, аз слагам полулегнал в шезлонга, иначе за баш сядане е рано според мен. Simple Smile

# 71
Уф чета ви ама хич не смогвам.. Марио тука стана 3-4 дни е адски нервен, зъби ли са какво са не знам ама ми взема здравето  #Crazy  #Cussing out
Иначе за анкетата писах при изпълнени 6 месеца, макар че и сега го повдигам до седнало положение за няколко секунди на ден.. Ми то милото вече не му се лежи, побърка се 5 месеца да лежи само..
И през нощта не спи като хората и се буди.. И то не от глад ми и аз не знам от какво.. Абее пълнаа лудница Simple Smile
Хейлс ЧИД на патеричка Simple Smile Жива и здрава и нека името ти носи само щастие и усмивки..
Бягам Simple Smile

# 72
Лурдес, само пръцкане ли? Уф, аз се надявам на някакъв пълнещ памперса ефект. Не ми се иска да го свиквам с лактулози  и термометри. Опитвам се да спя този следобяд, но нещо не ми се получава...Хем ми се спи, че ставах през час да проверявам колко е топъл, хем съзнанието ми е превъзбудено и не мога да заспя ooooh!

# 73
легео, честита месечинка и зъбче! Heart Eyes

И ние се захранихме днес. Картоф и кърма - 3 чаени лъжички. Утре пак картофче двойна порция и така 5 дни. След това смятам морковче, но ако е запечен (той по принцип си е Rolling Eyes) ще вкарам първо тиквата.
Момичета, да ви кажа, че в програмата за  захранването, която гледах лекари казаха следното: при всяко въвеждане на нова храна да следим дупенцето на бебчо да не е зачервено при равни други условия. Зачерви ли се, спираме с тази храна за известно време и пробваме по-късно пак. Казаха го във връзка с това, че повечето майки следят за пъпчици и червенина по кожата, но това било по-късен симптом.

# 74
  • Бургас / Св. Влас
КОНСУЛТАНТИ моля за съвет трябва да си направя снимка на мъдрец, има ли опасност за бебето.А евентуалната упойка... ConfusedСПЕШНО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!

Не знам за снимката мисля,че само ако си бременна е опасно,но не съм 100 % сигурна!
Аз 2 седмици след раждането имах ужасен зъбобол и ми правиха зъба с упойка,зъболекаря ми каза да пропусна само едно кърмене след това.Така че изцеди ако се наложи да имаш за едно хранене да и дадеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт