"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 49 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Хайде няма нужда да сравняваме романи от сорта на Полета със сапунки в стил този сериал  Laughing
Ако даваш пример, дай го за сериал Simple Smile
Става въпрос за анализ на заглавие. Ти посочи, че щом се изисква анализ изобщо, това е проблем, задължително. Единствено това опонирах. Понякога няма нужда от тълкуване, понякога е лесно, понякога е трудно. Но, не е проблем, само по себе си!

Хайде, да не изпадаме в литературоведски и лингвистични дискусии!!!  Peace

Можеше, просто да кажеш, че заглавието не ти харесва.
Peace

# 541
перегрин , готвя ти по- хубав подпис :р

# 542
  • София

ето ги героите на Хр. Гърбов.

# 543
перегрин , готвя ти по- хубав подпис :р

Искаааааммм

Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

# 544
ако някой вече го е качил тук, да ме извини  Mr. Green

http://www.btv.bg/seriali/stolichani/videos/video/1779953521-V_s … ni_v_poveche.html

п.с. перегрин, ама хубав подпис, да не му е уроки, имаш  Mr. Green Heart Eyes

# 545
  • София
Влизам в темата, чета постове, ей така реагирам Shocked, и в момента, в който видях подписа на Перегринчето Hug , се разтопих и всичко лошо забравих. Агу. Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha
Слашче, май ти си го правила, а?! Flutter Както казват в комшийските сериали: "Златни ти ръце!" hahaha Heart Eyes Hug Hug Hug

# 546
  • КиТ
Още ли продължават споровете Tired...и защо трябда да се дава няква аргументация,за какво си го харесал newsm78
Аз мога да харесам съвсем различни неща различаващи се и са на светлини години едно от друго(пример-Глистопа tooth - и мойте любими Вампирчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes),но ми е грабнало нещо и ги гледам Mr. Green

# 547
Бях предубедена, но сериалчето е много свежо...  Heart Eyes

# 548
  • София
Още ли продължават споровете Tired...и защо трябда да се дава няква аргументация,за какво си го харесал newsm78
Аз мога да харесам съвсем различни неща различаващи се и са на светлини години едно от друго(пример-Глистопа tooth - и мойте любими Вампирчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes),но ми е грабнало нещо и ги гледам Mr. Green

ти пък, хората искат аргументация за "защо са се харесали Андрей и Мария?", "защо се обичат Мария и годеника й?"  newsm78 На такива екзистенциални въпроси науката още не е дала еднозначен отговор, НО ние искаме сценаристите да ни отговорят защо хората се влюбват Laughing

# 549
  • София

"И какво работи?"
"Фотограф е."
"Той хубаво е фотограф, ама какво работи?" hahaha

Ето Йовка как мънинко се е присламчила към "кума"... hahaha

"Най-голямото ни имане е вярата!" hahaha hahaha

"А това е най-добрият хотел в цялото село - Лютова и Ко." hahaha

# 550
  • София

"Само да не си помислиш нещо след снощи..." Heart Eyes

То той трябваше да го каже това след своето "много си хубава"... Flutter Heart Eyes Heart Eyes

"Не са пари. Ехографът й." hahaha hahaha

"Донесъл съм ти портокали."
"Не обичам портокали. Нещо за пиене няма ли?"
"Донесъл съм. Портокалов сок." hahaha

"Ще се омъжиш ли за мен, Миме?"
"Да, де, ама..."
"Това "да" ли беше?" Rolling Eyes hahaha

"Бъди ми вярна!" и Мимето изпуска пръстена... hahaha

"Много си отивате с онзи, другия... как му беше името..."
"Андрей." Flutter Embarassed

# 551
Много се забавлявам, как само се превъзнасяте и си смучете от пръстите емоции, които ги няма по никакъв начин във филма! Каква любов, какви пет лева. Главните герои (ако този филм изобщо има главни герои) имат заедно общо 4 сцени, в които не се случи нищо емоционално. Защо трябва на мен като зрител да ми пука за тяхната съдба?

"Само да не си помислиш нещо след снощи".... Ама какво се е случило снощи?? Той й каза, че е хубава, денят в който погребаха дядо й????? А тя случката беше още по-смешна. Той я извика, щото имал нещо много важно да й казва, тя слиза долу и той не й казва нищо. Накрая й казва "много си хубава". Абе в 21-и век сме, Андрей го изкарват уж интелигентен и зрял мъж. Как след едно "много си хубава" който и да е нормален човек, може да си изтълкува продължението: "Боже, аз почти правих секс с този" или каквото и да е друго.

Това е много лош сценарии. Много...

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 11:22 от Ninakata

# 552
http://www.btv.bg/seriali/stolichani/aktiori

Момичета, кое е момичето точно в дясто от заглавиета на филма? Марковска ли е  newsm78? Само тя ми липсва...
Току що четох, че Ромина Андонова и тя участвала във филма, не се е появила още, нали?

# 553
  • софия
Защото човек обикновенно цъка на дистанционното , защото нещо го кефи. Като не - цък натам.

# 554
  • София
http://www.btv.bg/seriali/stolichani/aktiori

Момичета, кое е момичето точно в дясто от заглавиета на филма? Марковска ли е  newsm78? Само тя ми липсва...
Току що четох, че Ромина Андонова и тя участвала във филма, не се е появила още, нали?
Да, отдясно е Вили Марковска. Wink

Ninakata, не сме видели голяма любов, но предполагаме (както бе анонсирано), че героите на Юруков и Марковска ще завъртят любовната интриги в сериала. Wink А Андрей й каза, че е много важно, защото тя иначе можеше и да не слезе, както му беше обидена. И аз изобщо не виждам след това "много си хубава" той да мисли, "Боже, почти правих секс с Мария"... Rolling Eyes Той просто си спомняше как са се запознали и малкото им моменти заедно, защото, още когато се върна вкъщи и прегърна брат си, му каза: "Брат, срещнах много хубаво момиче" - Мария от самото начало му привлече окото. Wink Аз лично нищо нереално и нелепо не виждам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт