"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 50 237
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Какво си разгадала - че има биографична книга "Зимата на Щурците"? Вероятно разкрива живота на "Щурците" преди, по време и след големия им успех...

Не мисля, че във филма има метафора с щурци...

# 631
Пращат шифровано послание на Кирил  Маречков. Wink  Laughing

# 632
  • София
момичета,

остава 1 час. Надявам се отново на положителни емоции и смях  Laughing

# 633
За настройване  Wink

# 634
  • София
Оле, видях причината за издокарването "без ръкав" на Славка - вземам си думите назад за стилистите! Сори, хора!

Чудна серия дотук! Много хубава игра, чуден сценарий! Оценката - по-късно.

Чудя се Мъйнов докога ще вярва, че с откриването на имането ще забогатее. Той не знае ли, че е длъжен да го предаде на държавата...

# 635
  • София
Какъв чай изпи Йовка, че не видях?

# 636
  • 221B Baker Street
афродизиак:)))

# 637
  • 221B Baker Street
оооо,кумееее,честита баня   Joy Joy Joy

# 638
Да не съм чула лоша дума за Йовка - има смекчаващи вината обстоятелства!  Laughing

# 639
  • София
на моя близка колегата й е иманяр. Руслан го играе 1:1. Абсолютно вманиачен и не може да си представите за какво става дума. Нито един запален иманяр няма и намерение, ако намери нещо, да го предава на държавата. Имат си начини за сделки с намереното.

# 640
  • София
Момичета, днес пропускам серията Sad Ама пък... ще гледам Иван Юруков на живо - от 7 съм на театър в Народния. baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Praynig вземи и мен  Praynig
Слашче, Hug мила, не знам докога ще дават представлението, но беше В-Ъ-Л-Ш-Е-Б-Н-О!!! Съветвам всеки, който не го е гледал, да отива веднагически! Невероятно усещане! Седях в стола си, смеех се през сълзи, въздишах, какво ли не правех (бях на втори ред, така че актьорите бяха съвсем до мен Heart Eyes), все едно изпаднах в някакво друго измерение, друга реалност, друг живот. Станах едно цяло със събитията в постановката - никога не ми се беше случвало. Не бях ходила на театър от около 5-6 години - тогава бях малка (има-няма 13-14-годишна - на "Лека нощ, Патриция" - пак с Иван Юруков), недоразбирах. Но сега... сега просто се потопих в атмосферата. Зашеметяваща игра на Юлиян Вергов (когото обожавам) и Владо Карамазов (за когото нямах кой знае колко добро мнение)!!! Просто огроооомно "евала" и поклони! Peace Peace Peace

П.П. Иначе, смешката с Иван Юруков е, че, както ви е известно, повечето актьори си набелязват някого, в когото да гледат по време на представлението и да не се разсейват така. Ванчо си беше избрал явно някой друг няколко реда зад мен. Обаче аз се славя с много бурен и по-особен смях, та като избухнах веднъж на някаква шега на героя му, и той веднага прехвърли погледа си на мен (нали съм и на втори ред - съвсем) - и така до края на представлението. Shocked hahaha Че даже накрая като се покланяха, пак си засякохме погледите, че и ми се усмихна. Направо се размазах. Heart Eyes Викам си: "Ей сега да се прибера само вкъщи, веднага ще напиша в темичката!" Flutter hahaha Много милинко ми стана, едно такова... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Тинче,   Hug Ако, утре ни спретнеш и пространно ревю на постановката, злато ще си.  Flutter
Някои хора сме далечко от Софето.
  Wink

# 642
  • Fort Worth, TX
Обаче как цепеше дърва , за да си изразходва енергията от чайчето.Голям смях. Laughing

# 643
  • София
Тинче,   Hug Ако, утре ни спретнеш и пространно ревю на постановката, злато ще си.  Flutter
  Wink
Обещавам, Перегринче. За сюжета ли?! Flutter Hug Hug

# 644
Тинче,   Hug Ако, утре ни спретнеш и пространно ревю на постановката, злато ще си.  Flutter
 Wink
Обещавам, Перегринче. За сюжета ли?! Flutter Hug Hug

За всичко, каквото се сетиш - около 20-30 страници.  Laughing   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт