Юли 2007

• 23 413
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Бубе аз сега пак се убедих, че като не давам Т-понижаващи (говорим за до 39 обаче), Кая имаше един ден Т и после изведнъж сама свали. Разбира се всяко дете, а и всяка болест са индивидуални. С ангината три дни постоянно вдигаше над 39. Затова и това е динственият случай, в който се съгласихме, че без АБ не може.

Абе, Иве, не е чак толкова сериозен дъждът, можеш и с други (негумени) ботуши/обувки.

# 616
Бубе, не ги слушай, виж колко добре му се отразява Х на Дели, а и ти на практика даваш лекарства, не е да не не го лекуваш  Hug

Гледах речта на краля, много ми хареса, сега отивам за Никола, ама така напоително вали

# 617
  • София
Айка,откри топлата вода  Laughing ами и с моите е така,Т бори вирусите Hug
А при ангина винаги има висока Т над 39 но тя е 3 дневна,после минава,ама докао издърим е гадно,за това и АБ даваме.
Нямах предвид дъжда и гумените ботуши,ние с кола ще ходим Mr. Green въпроса е че не се харесвам с нищо освен с гумените Joy

# 618
  • София
еее, тогава вече не знам, ще правиш стайлинг според тях явно  Joy

# 619
Иве,хубаво ще е дори и нищо да не кажат пък може и да те изненадат.Надина на първото тържество знаеше и нейното стихче и стихчетата на другите деца,обаче непоиска да излезе да ги каже и това си е.
Сега взех такси и отидох в 4.30 да ги взема,Никол ами се зарадва обаче Надина ме посрещна както винаги нацупена,сърдита и един рев досега що съм я взела толкова рано.А аз ходя рано заради Никола щото той не яде и само ме чака да му донеса нещо от неговите храни.Почувствах се ужасно,все едно я ощетявам заради Никола.Сега се решавам да ги взимам в 5ч. вече и дано Никола да не примира от глад,ще се пробвам.Ама такава драма ми създаде,че ме разтреперя тя ги умее тия неща.А и се сетих за филмчетата Барби,тя не си падаше до 5 год. по Барби и сега чак взе да ги гледа тия филмчета но повече я впечатлява че има там и момчета,много са й интерсни вече отношенията момичета-момчета.Аз не съм им натрапвала Барби,но и съм против рязко да се избягват тези неща явно е много модерно напоследък майките да са противници на Барби,според мен всичко си е до дете.Надина е типично момиче,обича всичко момичешко,но предпочита Пипи и други филмчета.Мен ме дразнят повече Хана Монтана и Джонасите-отврат са ми и за тях се разправяме,като не й ги забранявам поне й обеснявам и казвам моето мнение.

# 620
Благодаря за подкрепата Hug
Досега спах гушната с Дели. Много ми липсваха тези моменти, а сега откакто е болен си го нагушках. Все още няма температура. Дано е така Praynig
Иве чакаме отзиви.
Янче, Д. отново ме учуди. Не се е справил с децата, но пък се сърди. И моят мъж понякога се сърди, а е виновен.
Майка започва да се оплаква от гърло. Направо я изпращам. Ще се справя с двамата и сама сега Дели като е по- добре.

# 621
  • София
A, рязко и аз не мисля да забранявам, но виждам, че засега повече я интересуват кукли, които изглеждат като бебета/дечица. Има и фигурки, които са майки/татковци, и с тях играе много. Просто не искам аз да й въвеждам в играчките куклата тип "супермодел". То е ясно, че рано или късно ще я заинтересуват, тогава няма да я спирам.

Танче, не се потайвай, а се отчитай!!!

# 622
  • USA
Първо са бебетата, след това принцесите и след това модните кукли като супермодели  Laughing. Поне принципно. На Барби филмчетата са много хубави. Много се мислят да имат и образователен елемент. Преди всяко беше посветено на някое изкуство - рисуване, пеене, балет етц. Не съм ги следила в последните години.

Яде ми се бисквитена торта  Crazy.

В нашата градина сега има "панаир на книгата". Еее, голямо изнудване. Децата цял ден си заплюват книжки и чакат родителите да им ги купят вечерта. Вчера Криси едвам ме дочакал като гледал как родителите купуват на другите деца и ми донесе пълен отчет на кой коя книга са купили. Аз го убедих някакси, че не трябва да купуваме книжки само с картинки, а такива с история вътре. Обаче, не можах да го убедя, че няма нужда от пластмасова ръка-показалец  Crazy.
Реших да го абонирам за списание Бърборино. Имам 2 броя подарени - много ми харесва.

# 623
  • София
И аз много го харесвам, вече го купувам редовно и режем/лепим/четем... Simple Smile

# 624
  • София
Чудно мина,без рев,казаха си стихчетата,пяха тропнаха хорце.Бяха ги разделили Mr. Green и ги сложили до момиченца Heart Eyes снимките са отврат нои ще ви изнамеря две-аз снимах без фокус

# 625
  • USA
Браво на Ники и Ради! Супер ми звучи.

# 626
Браво на Ники и Ради  Hug  bouquet
И моето пате се представи добре Heart Eyesтрябваше да каже стихчето с едно друго момиченце пате, но то си мълчеше.Ева започна, видя че другото не говори ,спря и й каза хайде де ,тя не говори  Laughing Пяха песнички, бяха много сладки и все още хаотично ,но все пак толкова се стараеха  Heart Eyes Много плаках от радост  Blush
Вики беше вкъщи с майка ми, защото не беше спал цял ден.Коагто се прибрахме тъкмо се рабуждаше и беше надал такъв вой, явно се е уплашил от липсата ми   Rolling Eyes
Уинкс и то бисквитена от Корнера нали??  Hug
Браво на Дели, сигурна съм че ще пребори болеста бързо   bouquet

# 627
хайде снимки на Ева, Ники и Ради  Heart Eyes

Уинксче, това за Рапунцел е посветено на изобразителното изкуство. Случайно или не, Никола както хич не го влече рисуването, днес поискал да ми направи картичка в ДГ, а после рисува балони.

Днес пазарувах във Фантастико и от там им купих по една книжка. На Никола Вълкът и седемте козлета, защото тази, която имаме е с много бебешки текст. Тази ечер я четохме, страхотно е разказана, много богат речник, просто съм очарована. Смятам да купя и другите книжки от поредицата, предполагам, че и те ще ми харесат - ето я

# 628
  • София
Аз не се разплаках ама мъж ми-да.Аз ревах в къщи като ми рециираха после #Crazy
Утре съм до бул инс така че няма сутринта да качвам.
Ками Рапунцел е в ТОП 5 на първо място.Благодаря ти   bouquet
Ей да ви напомня в събота да си напрвите енергийно чистене,в неделя да дойде на чисто луната и елания и кари се правя в неделя от 17,33ч.
Аз ще изчистя и ще наръся със светена вода. Hug
Нещо забравям ама ще ме прощава забравения/от вас/

# 629
Иве, какво е това енергийно чистене?!? Как се прави  Blush Браво на момчетата ти  Hug
Браво и на Евката. Наистина е много вълнуващо. И аз поплаках в началото.  Grinning
Но Мариян отказал да си каже думичиките, даже костюма едвам са му облекли,стана ми мъчно, защото знам, че знае, ама ината му с инат... Нищо, това е първото, колко още тържества ще има  Wink
Ето го
https://picasaweb.google.com/mimi4ela/aXSTAI#5589521412332005954

Общи условия

Активация на акаунт