Юли 2007

• 23 412
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
сладко минзухарче Heart Eyes Впрочем според нашата госпожа тази година не е подходяща за индивидуални реплики и затова и двете ни тържества бяха с песнички, които всички пяха

# 631
  • USA
Ками, точно от нея ми се дояде  Mr. Green.

И аз много се вълнувам на тържествата. Тук обикновено само песнички пеят, нямат индивидуални реплики.

Мимко е голям сладур.  Heart Eyes

Как се прави енергийно чистене? Можете ли да ми кажете и кога е Великден?

# 632
Добро утро и от мен  Hug
Ние бяхме няколко дни във Варна и хванахме и от хубавото време. Станаха чудни разходки. Даже имам и тен  Sunglasses
Нали ви се оплаках, че малчо има кожни проблеми. Все пак стигнахме до лекар и му изписаха някаква козметика. То аз нямам толкова кремчета  Rolling Eyes Сега си говорим как ще му стане мекичка кожата и е много ентусиазиран
Много сладък минзухарчо  Heart Eyes И браво на всички, които са си казали думичките. Малчо отказва и само се лигави, но понякога в къщи ми пее и казва стихчета и ме разтопява.
А за книжките - аз май ще отказвам приказките на братя Грим. Понякога ме пита нещо и не знам как да обясня.
Отивам, че днес съм на конференция с шкембето  Mr. Green Да видим дали ще издържа цял ден, че и утре

# 633
  • Бургас
Добро утро

Браво на малките бонбони, казали или не стихчетата си много е вълнуващо да ги гледа човек как се кършат на сцената, сбутват се и дори и да си бъркат в нослетата  Heart Eyes В такива моменти обикновено рева.  Embarassed
Браво и на медалиста, все така да печели с лекота всичко.  Hug
Мариска, тази книжка ме заинтригува. Дано наистина всичките книжки поне на това издателство да стават за четене. Имам ужасни спомени като купувах книжки на баткото, как са разказани вътре приказките  ooooh! Добре че майка ми беше запазила старите ми книги  Simple Smile

Аз съм по-добре, алергията отшумява след урбазона, обаче тая гадна кашлица направо ме побърква. Още в 11 часа и се почва с главоболието задето се напъвам да кашлям.  ooooh!

# 634
  • Асеновград
Добро утро!
Уинксче , на 24 април е Великден.
Браво на Ради и Ники , на Ева също , те там се държат по-различно отколкото вкъщи.Мимко е много сладко минзухарче.Чакам снимки и от другите.
Аз напоследък съм занемарила четенето на книжки , трябва да се стегна.Вечер Тедо иска да му разказваме приказки , измислени от нас и той участва в измислянето.
В събота ходихме да си купуваме аспиратор , мивка и батерия за кухнята и дръжки за шкафовете и познайте , забравихме си аспиратора.И двамата с Гошо изобщо не се усетихме , трябваше да изброявам два пъти на майка ми и свекърва ми какво сме купили и чак на втория път ми светна  Laughing.Ама жената в магазина бая ни забаламоса , мери Тедо колко е висок , поставяше му задачи.В понеделник си ни го дадоха аспиратора.И Тедо бил висок 107 см , измерен с ролетка.
А другата събота ще работя , много ме е яд.Шефа има среща с едни хора и ме иска там , а моето присъствие е абсолютно излишно , само ще им светя и ще изгубя почивния ден.
Шуши , а тая кашлица сега от алергията ли е или още не ти е минала от предния път ?

# 635
Добро утро!
Браво на децата!Мимко е много готин,успели сте да снимате а тва си е трудна задача по тия сбирки.Браво на Евичка чакам снимки,а за Ради и Ники като прочетох снощи и аз се просълзих,а си представям вие Иве как сте се чувствали.
Шуши радвам се че си по-добре!
Тази сутрин станахме навреме но баща им се замота и Никола се изнерви много ,рева,драми прави ,едвам тръгна.И то тръгна с торбата с конструктора за да има мир.Луд е с тия конструктори,цялата децка е запълнил по земята с разни фигури,които според него са робот,самолет ,дворец и ако падне нещо или бутнем изпада в истерия.Много ме притеснява това,как се ядосва като падне и една част,то няма начин да не се разваля обеснявам му но...Снощи ми споделя за градината,първо ме пита дали Алекс от градината може да му дойде на гости в къщи,после ми каза че той го канел,а Алекс не иска.Че уж му е приятел,а убили в двора някаква божи кравичка и тогава Алекс му се разсърдил и казал че няма да му е приятел и ще е приятел на Вики. И ей такив аинтриги,които са си нормални за детската и при Надина си продължават.Ние с кака му го успокоявахме по темата и му говорихме.Незнам мъчно ми е,че му е кофти от тия отношения,но си мисля че трябва да мине през това,в живота има болка и това е факт,каквото и да правя немога да му спестя всичко.Мен ме е яд,че баща му още му се сърди за телевизора,не му говори и е груб  и според мен затова Никола е още по-чувствителен.Ще изчакам още малко и ако не му мине ще говоря с него,хубаво е да има наказания,единия родител да е по-строг но с мярка.

# 636
  • София
ДУ
Минзухарчето е срахотно Heart Eyes
Яна и в къщи е така едно нещо да падне или да се развали драмииии,а да не ти говоря онзи ден Мими трябваше да дойде да рисуват,ама неможа,лелеллллл треперих за да кажа на Ради,с триста зора го подкупих с нови фулмастри.
Не съмносила цветя снощи,но днес занесох един страхотен чай кафе соленки и сок,да се черпят.
Учителките за сега се представят много добре,дано е така и за напред.В групата няма деца които да ми направят лошо впечатление.Родителите не са мой тип,някакси офисни ми се струват.Майките не бяха облечени нещо специално,бащите косюми-ривиално.Моя мъж се "плесна"до г-жа директорката на тържеството и си говориха,как го гледаха Shocked
Уф трябва да отивам към бул инс ooooh!

# 637
  • София
Привет, привет.
Много работа, натоварена програма и др. подобни.

Браво на малките сладури за успешното представяне на тържествата в градините.
Бързо оздравяване на болничките. Hug

Изминалата седмица и при нас мина под знака на празниците - тържество за буквите за първокласника и празник на майките и пролетта за Малечко. Поради ред ангажименти снимките ги свалихме от апарата снощи. Въпреки кофти позицията на фотографа има запечатани интересни моменти. Simple Smile От днес  Гого е във ваканция, разбирайте опъва ни нервите на работа и се чудим как да си го прехвърляме. Очертава се другата седмица да го командироваме при баба. Вики ще ходи на градина. Не мога да натоваря жената да и оставя двамата, комбинацията е почти немислима вече. И двамата са големи устатковци, не знаят кога да спрат. Дразнят се, карат се, след малко се прегръщат и  боричкат...хем се обичат, хем престоят в една стая за повече от 30 мин без конфликтна ситуация не се получава. Crazy

И аз съм кандидат за някое и друго филмче, че почти всичко извъртяхме  и им омръзна. / случайно някой да има - Лейди и скитника/

Лек ден. Hug

# 638
  • София
Ами, Ува, покажи ги, де!

Минзухарът е много симпатичен и как се усмихва!

Браво на Евичка, Ради и Ники. И аз все плача по тържествата Simple Smile

Иве, много си мила за офисните родители Mr. Green

Тедо бил много висок!

Да ви кажа за книжките (ако вече не съм ви казала, но склерозирам трайно и прогресивно) - аз преди две седмици в нашата книжарница си купих книжка с приказки на Братя Грим от ученическа поредица, има много малко картинки, но текстът е пълен, не е преразказан. Друга тема е, че някои от тези приказки не са много за малки деца, но вече май по-скоро такива книжки ще купувам, че масовите детски почват да ме дразнят, най-малкото не мога да си обясня как може в тях да не пише кои са авторите на приказките, колкото и да са известни. Освен това купих и Пинокио (на Карло Колоди версията  Laughing) - доста дебела (чак аз се изненадах), и сега всяка вечер четем по 1/2/3 глави. Минали сме половината, обаче на места преправям, че има разни моменти с ковчези, гробове и т.н., които ако ги прочета, после има месеци наред да обсъждаме. Но определено ми харесва да четем оригиналните текстове.

# 639
  • София,
Добро утро  Hug
Иве рази ме с разказа си Joy, браво на Ради и  Ники, а също и на Евичка. И МИмко минзурачо е страхотен Heart Eyes.
Били честити Ви нови придобивки, да си ги монтирате и ползвате със здраве, а с аспиратора голям майтап, добре че са излезнали свестни хора в магазина та са Ви го дали,  Peace.
Шуши и аз се радвам че си по добре, а за гадната кашлица незная какво да ти кажа, сто процента е от сухия въздух, ако си и на клишматик там, още по зле става, събота и неделя поне не намалява ли кашлицата като си си в къщи. Прави си вечер над тендежера с билки  инхалации, да ти се овлажнява гърлото Peace Дано се оправиш вече Praynig!
Яна милият Никола, наистина е много чувствителен, то това сърдене по принцип си е нормално и продължава доста дълго, по мое наблюдение - Ицко скоро рева като магаре, щото си нарисувал една рисунка, осавил я на малката масичка да съхне и Вероника да вземе да му я нашари отгоре цялата  с молив, а беше някаква домашна за училище, три пъти я рисува. Момчетата като че ли са доста по чувствителни от момичетата, незнам поне при моите е така по мои налюдения разира се. Вероника като че ли не се тръшка и не реве така за всичко докато батко и още го прави. Joy
Днес са и двамата в къщи, засега всичко е спокойно да видим докога, всеки си се занимава с нещо, Вероника си реди пъзели - домашните дето и дават от Пумпелина, Ицко е на компютъра, нещо много се заседява в последно време, чудя се какво заниманеи да му измисля. Времето е гадно и няма да ги извеждам, аи имам да довършвам още малко раота.
Моля и аз някой да ми пусне Рапунцела, ще го запиша на картата на фотоапарата и да си ги гледат на малкото ДВД. Mr. Green.
Майче на теб приятно изкарване на конференцията, а тя за какво е?
Ува привет отдавна не си се мяркала, и Бути се изгуби

# 640
Иве, да много мило това за офисните родители  Laughing от работа идват все пак хората, смили се Simple Smile

Майче, аз като се замисля, любимите му приказки на Никола са все на братя Грим. Хензел и Гретел и аз я преизмислям в частта, в която са оставени от родителите, но разпарянето на коремите на вълците не го спестявам. Това за неизписването на автора си мисля, че е защото това всъщност са народни приказки, братята са съставили сборника само (е и са ги разказали), и когато се издават поотделно, може и да не се пише. Примерно Червената шапчица аз като малка я имах разказана от Шарл Перо, освен от братя Грим. Когато се прави кратка бебешка версия на тази приказка кой автор да се посочи. Разсъждавам си, но съм почти сигурна, че няма авторски права над народната приказка, само върху начина, по който е разказана

# 641
  • София,
Само моята ли не ще да и чета приказки или по точно иска - ама като започна и бързо и писва, почва да не ме слуша, нещо да си говори и да иска тя да прелиства и разглежда книжката, иначе по и харесват тези по бебешките дето са с повече картинки и тя си разказва сама по картинките и то доста образно и измислено Joy.

# 642
  • София
За народните е така, съгласна съм (макар че пак трябва да пише поне "немска народна приказка" или нещо подобно, като бяхме малки така пишеше в сборниците с приказки), но общо взето има много детски сборни книжки (например няколко тома на "В страната на вечните приказки" на изд. "Златното пате", които иначе много харесвам и имат добър текст и хубави илюстрации), където и Андерсенови приказки има и пак няма посочен автор.

Семирамида, племенницата ни (на две години) категорично отказва да й четат - като започнат и демонмстративно затваря книгата  Laughing за яд на майка си, която в детските си години е била виден "книгояд" и много иска да чете на малката. Аз упорито продължавам да й подарявам книжки, сигурно ще се заинтересува, като стаме по-голяма.

# 643
За списание Бърборино искам да кажа,че и аз много го харесвам но чак сега и то Надина се занимава с него и в детската го носи,има много хубави стихчета в него и лесни.По рано съм купувала но нямаше такъв интерес както сега.
Книжки ние рядко четем вече,предимно си разказваме вечер,говориме си и така поради причина,че те като легнат гасиме лампата,така на тъмно се успокояват и си говорим на теми които ги вълнуват.
Аз чистих досега щорите,че небях ги чистилаот Нова година,що прах свалих.Стоя и гледам къщата,направо незнам откъде да започна.Две стаи а мис е струват безкрайни като дворец и няма почване,няма свършване.Просто не умея да чистя и подреждам това е,каквото и да пипна не изглежда добре по къщи.Незнам как да се начуа да чистя по-добре,след като за 7 год. семеен живот не успях.Или Д. има други разбирания за почистена къща незнам.Но не си харесвам къщата определено,няма стил,няма никакво излъчване и в тва не ни бива.Като не ни бива се наемат хора дето могат,но тва Д. не го разбира и не му се дават пари за това,ми като е така си живеем в сътворената от нас кочинка и така.Незнам ако има жена дето чисти по-добре дали ще е по щастлив?Сега ме заплашва,че му наближавала критическата и всичко съм можела да очаквам.

# 644
  • София
За мен Яна Д отдавна е в критическата,само се чуди как да е дразни. Joy
За офисното облекло,мъжете мога да ги приема,но жените са ми......извинете,не е мой стил и ако трябваше да работя това щях да се преобличам Naughty а и като ги видя с "табелки"-бач Sick
А имаше и едни цялата рода 8ч ги изброих,то село само прабата не бяха докарали с вектрата Joy

Общи условия

Активация на акаунт