Юли 2007

• 23 410
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
На Тедо му свършва търпението за неадаптирани приказки , четем предимно "Приказки незабравими в рими" , по-мелодичното го кара да се заслуша.
Янче , моите щори не са чистени от миналата година по великден и ще се назландисвам до последно , ако може някой друг да ги изчисти  Mr. Green.

# 646
Аз на хола ги чистих преди две седмици, но все едно не са чистени, а уж са към вътрешен двор, няма улица. В страшна мръсотия живеем. Ако някога се махна от Бг, това ще е причината, нищо друго. А пък при стария апартамент беше кошмар. Миналата година Д се беше хванал да организира водоноска да ни измие улицата. От целия блок само едни учители откликнаха. Парадокс, точно те с най-ниски доходи, а другите дето могат да си позволят се измъкваха с какви ли не оправдания "ами то пак ще се нацапа", "ами това е работа на общината"  ooooh! има нещо сбъркано в нашия манталитет, Уинкс може да каже по-добре, защото има база за сравнение, ама народът ни е масово прост и мързелив, разбира се изключенията само затвърждават парвилото. Ето сега гледам започнала подписка в защита на сливенския обирджия на банки, боже, боже  ooooh!Ама какво искат тия - 100 процента доказано престъпления, дай да го потупаме по рамото и да го изпратим да си ходи, свещена простота...та от прозорците тръгнах, къде стигнах  Laughing

Янче, аз като гледам как обличаш себе си и децата си, си представям домът ти уютен и с много свежи цветове. Не го гледай с очите на Д, на него все нещо му е крво

Аз много се харесвам с костюм, полата задължително да покрива коляното, сакото вталено. Предпочитам костюми с пола или рокля, по женствени са ми. На моят мъж това му е топ облеклото за жена

# 647
  • София
http://ivastoinova.snimka.bg/family/more-kemer.33681.22888076 ето снимки,само толкова,че другие са още по размазани,каква караница отнесох Embarassed моите са последните двама от дясно

# 648
Иве,много са сладички!И с настроение,пантофите им какви са?
Чакай че видях това,как съм го пропуснала незнам и още се смея сама тук.
http://ivastoinova.snimka.bg/animals/koleden-mark.87182.1776531
Марти,мерси!  Hug

# 649
  • София
пантофи
http://www.detskidrehi.com/detski-pantofi-zetpol-online-c-2_44.html купих ги от едно магазинче до южния парк,по 15лв а ето в този сайт по 10,аз харесах на Вико,ама Виктория каза че нямало.... Mr. Green отворени да им се проветряват миризлаците.
А тази снимка е на въшо/МАрк/за коледа Joy

# 650
  • Асеновград
Много са хубави момчетата , Иве , ама ние ги познаваме , няма нужда да ни казваш кои са  Laughing.
Марк овца дето пази бебето Исус ли го играе  Joy?

# 651
  • София
Е как,точно така Били,може и ертвено да го изпечем за гергьов ден.Толкова пари за храна по 20 лв за 3 дни,а междодругото той е от Асеновград,познаваш ли Павлин Зангаров

# 652
Мойта приятелка заек има и разходи по него,а какво да кажем за хубаво гледано куче.
Марти забравих д ати кажа,че и аз гледах преди две седмици Речта на краля и много ми хареса,макар че се развива бавно действието ме завладя филма и ми въздейства.Но аз Колин Фърт си го харесвам по принцип като актьор.Гледах реална реч на краля и той го играе едно към едно,ако я намеря ще ти пусна да я видиш.

# 653
  • Асеновград
Не го познавам , Иве.

# 654
  • София,
Иве много са сладки момчетата! Peace

# 655
Аз чакам да стане 5ч за да ходя за децата нали реших по-късно вече та да видим как ще е.Малко ми е кофти от напрежение взех се престраших и си закачих сама пердето.Децата само го свиличат ,все зад него се крият.На времето имахме болонка и те нали пред очите козина и като я подстригахме заставаше зад пердето ни с ресни за да вижда по-добре хихи.

# 656
  • USA
 Joy
Много са сладки Ради и Ники!  Heart Eyes Много послушни ми изглеждат  Whistling. Иве, явно са ти треперили ръцете и затова си размазала снимките Wink или просто не ти работи светкавицата.

Сигурно и аз ще съм ти много "офисна".  Laughing И като такава, да си кажа по въпроса на Айка, че според мен всичко е свързано с лицензирането. Много е трудно да се вземе лиценз за "оригиналната" приказка, сигурно и доста скъпо. Същото важи и за картинките. Много по-лесно е да се преразкаже, без да се сложи автор и да се наеме нов художник. Също така си струва да се отбележи, че доста от приказките на Шарл Перо и Братя Грим са всъщност преразказани от тях народни приказки. Така, че за първоизточника може да се поспори.
Аз на Кристиан предпочитам да му чета по-съвременни приказки, които са му по-лесни за разбиране. Чета му и народни, за да му се пообогати речника. Спрециално някои от "класическите" смятам да ги пропусна засега. По-нататък ще ги четем на друг акъл. Много харесвам приказките в рими, на български, но и сред тях има доста плява. 
Напоследък взимам много от библиотеката и превеждам, това симултантния превод съм го овладяла от до  Mr. Green, защото бг книжките, които имаме ни омръзнаха. Сега си заплювам какво да поръчам на бабите.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 19:09 от Winx

# 657
Ей къде сте?
Взех децата в 5.30 чак защото момчето което ме кара имаше работа.Така редувам един път с него,един път взимам такси.Но мисля от другата седмица вече да се пробам сама до градината и обратно,мисля че ще се справя.Никола беше тъжен като го взех,добре че беше в смяна с по-любимата си учителка та й говорил един час колко ме обича и как ме чака.Добре и че Вики негово приятелче беше там и го взимаха точно,не е бил само той.Има и две приятелки момичета в детската също,дано да се сприаделим с родителите както в групата на Надина с родителите станахме си близки.Само дето от детски партита ще се разоря,днес ме поканиха на още две и незнам направо,в криза съм финансова защото болничните ми ги бавят яко,досега само един съм получила.Надина беше супер щастлива че я взимам по-късно и ..пак имат зелено училище в Смолян и тя иска да ходи.Аз съм съгласна този път,остава баща й и баба й да се съгласят.Много ме е яд щото как баба й ще се меси но тя не пита и се меси.Детето иска толкова много,приятелките й ще ходят и незнам вече защо дапродължавам да я спирам,ще го мислим.Аз се подготвям психически 5дни без нея незнам как ще издържа.Досега не ми се е случвало и дори ме е страх.

# 658
  • София
Яна тя е оправна,незнам обаче ти как ще си Sad
Ние ходихме до пощата точно в 18,3 и служиелките намръщени а раб.им време до 19ч добре че бяхме 2 с мъж ми и минахме 3 гишета.
Благодаря за милите думи за моите момчета

# 659
  • На края на вселената!
Много са сладки Ради и Ники, браво на тях!

Днес Гадинката имаше тържество и тя. Беше иглика. Каза си стихчето. Учителките ми казаха, че го е казала най-ясно и силно, но пък се пообърка малко в думите, не личеше много де. Директорката искаше снимки с нея за сайта на градината. Бяхме при Г. и даде лекарства за мен и Л. Дано помогне това за моя случай, че не ми се тъпче с хормонални. И без тях съм слон.

Общи условия

Активация на акаунт