Юли 2007

• 23 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Били, и мойте щори от миналата година не са чистени  Blush Ама то всичко като чака само мен и не ми се почва. Никаква помощ за домакинската работа не получавам - нито прахосмукачка пуска, една чиния не измива, боклука дори не изхвърля. Едно готвене и то от време на време го отменям  Crossing Arms
С Мариян все още четем Франклин  Mr. Green И едни стари книжки - свекърва ми ги е запазила. При нас трябва да са сравнително кратки, че иначе губи търпение.
За филмите щях да казвам, че предимно се гледа Ютуб - Пинко,Ну погоди, Барбароните, Мuzzy in Gondoland и разни други кратки филмчета  Grinning
Иве, големи сладури са ти момчетат  Grinning Зайче, браво и на К.  Hug
И още - нещо романтика ми се иска, изненадка, малко ухажване...Това еднообразие напоследък взе да ме убива...Не съм пътувала от 5 месеца и вече не ме свърта и явно и това и дава отражение, а и децата, баби....  Sick

# 661
Добър вечер.
Най после стигнах до тук .
Видях страхотни малки ученичета дето пеяти рецитират Heart EyesБраво на децата ,че са се представили добре на тържествата .
Браво и на медалиста все така да продължава да печели. Hug
Бързо да се оправят болничките .
Аз пак съм нощна и затова стигнах до компа.Много ми се натовари графика и не мога да влеза в ритъм.
Пешо е във ваканция и Сашо го спрях ,че нещо пак мнага болни в групата ,а и той направи опит да се закашля .

# 662
  • USA
Хриси, как се оправяш с нощните и Сашко вкъщи през деня! Герой си ти!

И аз съм си заплюла Франклин, базирано на вашите коментари. Коя друга серия харесвате? Зайчето Бипо ли беше другото, което препоръчвахте?

Мими, явно ти се е насъбрало доста. Поне готви  Mr. Green. Остави бебето и детето на мъжа си и бабите и отивай на срещата викам аз. Или на педикюр, или на нещо, което обичаш. Почерпи се, така да се каже, и ти си човек.  Hug

# 663
Winx не е толкова страшно положението ,аз мога да си легна след като всички си легнат е не е като да си в къщи да се отпуснеш но не будуваш цяла нощ.
А Сашо е разквартирован тази вечер у баба си до утре на обяд ще е там.

# 664
Уинкс, Кучето Випо се казваше  Laughing Но то е филмче. И ходих аз - и на козметик, и на фризьор  Flutter но нещо по-зареждащо явно ми трябва ..

# 665
  • USA
Коктейл със себеподобни?

# 666
  • София
Уинкс да взема да т купя и да ти пратя Зайчето Випо,дето му викаш а то си е кученце Joy
сериозно
А моите франклин не поглеждаткато дявол от тамян бягат,ужас

# 667
Момичета искам  да ви питам да ли знаете как се казваха хомеопатичните хапчета за увеличавене на кърмата ?

# 668
Добро утро!
Ох Мими много добре си го написала и аз съм на твоята вълна.Особено за екскурзия и пътуване,моля се поне на море да идем щото се струпаха някой неща ииии...
Кирова аз не съм пила за увеличаване и незнам,знам че има чай на хип и действа.
Браво на Кати!При нас в първа група имат тържество но закрито,така е в нашата градина.
Днес съм с двамата,Мими колко пари ти взеха за защитен лак като слагаше на Лина и на колко зъби ви сложиха,спомняш ли си,колко пъти ходи за този лак?
Бубето се губи да каже как са момчетата?

# 669
  • На края на вселената!
На лина един зъболекар й слага лак на кътник, но не беше постоянен. Нямам спомен за пари, един път ходихме. Не се оказа много ефективно, под него си е работило кариес. Махнахме го наскоро. Чудя се за постоянните 6-ти зъби дали да слагам лак. Нека първо поникнат пък тогава ще го мисля.

# 670
Аз доколкото разбрах си имат вече кътници които не се сменят и на тях сега ще слагам лак и ще ходя цели три пъти за всеки и имам усещането,че ще ме одрусат яко,защото видях че слагането на лак е от 35 до 55лв. на зъб така че съм леко разколебана.

# 671
  • София
ДУ
Ники от няколко дни се оплаква от болка в бузата,ходихме онзи ден на зъбар имал афта,ама все рови че го дразни,намаза го ама днес пак ще идем че пищи като му мием зъбите.На Ради два кариеса,ще правим след 15.4 че до тогава го няма доктора.Надявам се да не ни обрули че ни е съсед а кабинета е последен писък,не че ходим за нещо друго ами е до входа ни и децата го познават и играят с неговото.
Днес ще имат театър.Дядо им ще идва а аз на обезкосмяване.
Забравих кой питаше за енергийното,в събота трябва да се почисти да се мине и по ъглите където се задържа енергия,в неделя се правят карти на желанията и кутии.Има тема  подсъзнанието може всичко,подробно е описано на първа страница.
Радвам се за Кати Hug

# 672
  • София
Янче, как постоянни? Аз мисля, че нямат още такива зъби или бъркам  newsm78

# 673
  • На края на вселената!
Постоянните кътници ( 6-тите зъби) поникват към 6 годишна възраст.

# 674
Аз съм тук. На Дели тази нощ измерих 37.5. Сутринта имаше 37.7. Х. каза, че е нормално. Притесни ме, защото през нощта каза, че го боли едното уше. Като го натисках нищо, спеше си. На сутринта каза, че нищо не го боли. Х. изписа Отипакс три пъти дневно за всеки случай, но аз си мислех да го заведа на УНГ за всеки случай. Мъжът ми твърди отново, че не го боли, че сънува нещо и затова така говори.
Иначе Вили ни донесе много хубави подаръци от Германия. На Дели футболен екип на Италия и гуменки , на малкия много сладко комплектче, на мен потфейл.

Общи условия

Активация на акаунт