Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 905
  • 426
  •   1
Отговори
От приятели, от познати, от роднини, с които не се виждате ката ден? Като същевременно с тях поддържате кореспонденция, водите телефонни разговори, споделяте снимки от почивки, празници, но без на тях да се вижда, че имате дете?
Защо? Отговор: няма никаква основателна причина.

# 1
От никого не крия, че имам деца. Не ми хрумва нито една причина да го правя.

# 2
Не, не виждам логика. Още повече от хора, с които поддържам контакт.

# 3
  • В полите на Пирин планина
Много странна работа. За протокола - не бих, пък не би ми и хрумнало, че нещо такова може да се скрие  newsm78

# 4
  • София
Не, как така ще крия! Та аз ако не се похваля с детето, с какво друго.   Laughing

# 5
  • out of space
Не разбирам защо....

# 6
Касита, да не разбра за нечие дете изненадващо на познат/а, че иначе не знам откъде би ти хрумнала тая тема newsm78

# 7
Няма значение. Идеята нито е измислена, нито е моя. Просто е реалност, която се опитвам да разбера.

# 8
  • София
Няма значение. Идеята нито е измислена, нито е моя. Просто е реалност, която се опитвам да разбера.
Аз се сещам за една баба, която не беше казала на най-близките си хора (брат, племеници, приятелки), че й се е родило внуче.

# 9
  • Пазарджик
На снимките само децата ли не се виждат или и половинката? (ако има)

Не бих крила детето си. Аз даже първо него показвам.

# 10
На снимките само децата ли не се виждат или и половинката? (ако има)

Не бих крила детето си. Аз даже първо него показвам.

Само дете. Мъж, куче, котка, къща, тъща всичко се вижда.

# 11
В CV за работа умишлено съм изпускала семейно положение и отбелязването на факта, че имам дете, по напълно обясними причини - вече при покана за интервю, естествено, че няма как да не се спомене съществуването на дете.

От близки, роднини и познати ми се струва безумие да се крие.

От потенциални мъже партньори също не крия, че имам дете - все някога ще разберат.

Касита, кое точно провокира този въпрос?

Иначе има хора, които умишлено избягват публикуването на снимки на децата си в интернет, но това не защото ги крият от познатите си.

# 12
Никога не бих скрила, че имам дете.
Но да речем, че има хора, пред които не го изтъквам.

Детето ми е факт и неотменима част от живота ми, но моите проявления не са свързани само и единствено с него.
Има хора, които не познават и майка ми и баща ми. Не знаят кои са, живи ли са, имам ли изобщо родители. Не ги показвам и на снимки. Ха сега де - крия ли ги Thinking Същото е и с мъжа ми. Не всичките ми познати го познават.
Отделни хора сме, аз съм си аз, и не вървя задължително в комплект нито с дете, нито с мъж, нито с родители.  От тая гледна точка, мога да го разбера.

Освен ако не говориш за нещо по-драстично.

# 13
Умишлено скриване, не неизтъкване, а нежелание, забрана да се говори за наличието на дете.

# 14
Умишлено скриване, не неизтъкване, а нежелание, забрана да се говори за наличието на дете.

Thinking От сегашния съпруг на майката ли е? Добре ли е здравословно детето, с нормално физическо и психическо развитие?

Общи условия

Активация на акаунт