Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 910
  • 426
  •   1
Отговори
# 420
Ох, и аз се сетих, че познавам един човек, който крие, че има дете.

# 421
Не бих крила, че имам дете, но познавам окло мен хора, които крият това. мисля, че е доста глупаво от тяхна страна

# 422
  • ...на безопасно
И мойто БНД със сигурност си поскрива, че има дете. Един случай се сещам от воле.

# 423
Не смятам, че е възможно да скриеш, че имаш дете  Confused

# 424
Не смятам, че е възможно да скриеш, че имаш дете  Confused
И аз недоумявам.На мен първата ми работа е да се похваля с децата  Laughing

# 425
  • До морето :)
Ако не беше приятелката на братовчед ми - тези ми роднини сигурно още нямаше да знаят, че пак съм бременна. Не поддържаме кой знае каква връзка (освен ако случайно не се засечем по улиците). Дори не знам, че зная, че сестра ми е бременна. Не го крия умишлено, просто така се случват нещата.
Може момичето в началото да е било обидено нещо и затова да не е казвало (пък и ако са били в чужбина, много лесно може да се скрие една бременност). Може и да е имало някакви притеснения около бебето, докато е била бременна и затова да не го е афиширала. След това докато се успокоят нещата и се разбере, че всичко е наред - минало е да кажем определен период от време. И сега вече е късно да се казва истината, за да не дава обяснения.

ПП: Стигнах до 10-та страница и не прочетох цялата тема.

# 426
  • БГ
прочетох всичко, странно ми е това криене. първосигнално бих се почуствала някак обидена .После ще си дам сметка, че с този човек не сме явно толкова близки както аз си мисля и ще се дистанцирам. На последък виждам как хората са несериозни, не си държат на думата......гледат първо себе си . Но накрая бих приела позицията, хората са шарени.

Общи условия

Активация на акаунт