Юли 2007

• 23 401
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Eй Вико как толкова мързел имаш Mr. Green
Ей сега ги прибрах,откачиха,за 15мин 2 крещях

# 76
И днес го оставих Никола и да ви кажа съжалявам, три пъти сме се карали от сутринта. Преди да заспи тържествено ми обеща да "се разбираме вече", не съм го карала да обещава, ама да видим, поне днес да не ме нервира повече

Цветя получих само от свекър ми, предполагам, че и Десо ще донесе, въпреки че му казах да не ми купува, издразних се на спекулата около 8-ми март. До градината ходихме сутринта с Никола да уважим неговите госпожи и госпожата по музика. Той много я обича, а тя явно не очакваше и много се трогна. Като тръгвахме каза, че му е мъчно за градината, а сутринта исках да го пускам, но той ме помоли и днес да си стои вкъщи, иди го разбери

Янче, честито   bouquet

Иве, ние на Тасос не точно на море ще ходим, по скоро почивчица, е ако става за плаж още по-добре, но водата ще е студена със сигурност. Ето за Сол несебър маре цени - тук. Гивтранспорт искат парите, когато нещата пристигнат на адреса им в Лондон, но май за нови потребители го промениха, мисля, че 50 процента авансово се плаща

# 77
  • София
Марти за този период който искам е 300лв а и фамилна не ми харесва предпочитам апартамент или суит,по принцип.Вие кога ще ходите,аз нали съм мара подробната Mr. Green
Еми аз нали за море мисля и Вики ходят все рано и се подведох че и вие калявате децата. Laughing

# 78
Децата ако искат да се къпят, аз във вода 18 градуса не влизам  Mr. Green На сол Несебър сме от 11 до 25-ти, ние от няколко години си ходим юни на море и ни е идеално - денят е най-голям, достатъчно топло е и е икономично  Simple Smile

# 79
  • sf
Eй Вико как толкова мързел имаш Mr. Green
Аааа имам и в запас  Mr. Green
ама сготеих поне и пуснах една пералня. Вико довечера очаква с нетърпение Красавицата и Звяра по Дисни, мисли си,че ще е по-различна от тая на компЮтъра  Joy милото ми глупаче.
МИналата година и мъж ми и децата се къпана по Гергьовден в Гърция, на мен обаче ако не е поне 30гр водата ми е студено  hahaha

Зайче, по повод плуването в ДГ - при нас обещаха в края на тая група да плуват сами децата. Специално натъртиха,че на другите места толквоа малки не ги учели. Ще видим на края на годината. Специално ще ида да хвърля Вико на дълбокото да ми покаже  Joy

Отивам да гледам новата серия на съпругите. Ехй тва нета е голяма работа  Mr. Green

# 80
Вики, от колко ще я дават?

# 81
  • Асеновград
Вики, от колко ще я дават?
17,55

# 82
  • София
Мен все ми е студено и не смея юни.За това ви излизат сметките Party
Вико я дай оферта за хотела дето бяхте няколко години подред в турция,тез не го ли предлагат вече че не го намирам там.
Тая Красавица и този звяр ги чака и Ради а го имаме на диск newsm78

# 83
  • София
По повод спекулата, много съм доволна от един цветарски магазин на нашата улица. Винаги има свежи цветя и цените са много ниски в сравнение с навсякъде другаде. Снощи отидох към осем вечерта, имаше опашка, жената работеше като машина просто, и ми спретна хубави букетчета за госпожите от по три лаленца и две фрезии със зеленина, за 7 лв. на букет, което според мен си е много добре за 8ми март. Имаха и направени по три лаленца с малко гипсофила, хич не изглеждаха зле, за по 3 лв. букетчето. Винаги купувам цветя оттам вече, че иначе все чувствам, че съм се минала  Laughing

Кая снощи ми каза, че днес ще имам изненада, предупредих я да не ми казва, че изненадите не се казват, тя каза, че няма да ми я издаде, само да ми каже че имам  hahaha Сега чакам, сигурно е нещо от градината.

# 84
  • sf
Аз гледам 7ми сезон. Снощи излезе в щатите 16епизод. Тегля от Замундата.
По Фокс върви пети и шести сезон. А по ТВ7 първи.
Тук бяхме http://www.orient99.com/hotels/view.html?hid=25200
Но сега турс-клуб го нямат в списъка си, а не съм търсила пак за него. въобще спрях да гледат оферти,че ме е яд.

# 85
  • София
ако не се бяхме охарчили тази седмица щя да им взема дезодорант,цветя хубаво ама нали съм материалистка Mr. Green
 Вики гледам нещо го нямат със самолет newsm78

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:29 от Ива&СиЕ

# 86
17.55 е ок, нали не се засича със Забранена любов  Laughing

Никола сега ми рисува картина за 8-ми март, каза, че ми рисувал мечове, не че приличат на такива, но той твърди така. А на тържеството утре ми каза, че момичетата щели да бъдат котенца, момчетата жабчета, а той супер-герой  Laughing не знам какво си представя

Иве, ние преди ходихме само през август, докато един приятел на Десо (от Бургас) ни каза, че софиянци сме много глупави да ходим през август на море - денят кратък, лудница, скъпо, а и морето мръсно (не само битова мръсотия, но и медузи, водорасли, тогава цъфти и се размножава всичко). Юни е достатъчно топло, е водата е по-студена, но средата вече става за къпане...и е чиста. Вярно миналата година големите жеги бяха през август, но това си има и минуси

# 87
Леле размазах се.Ходих с приятелки до Бялото да ядем бисквитена торта и да пием ирландско кафе ама нещо доста уиски бяха сипали... Sick

# 88
Честит празник, мили дами! Много да сте обичани и да сте щасливи    bouquet  Hug
Мариян си е вкъщи, че нещо е сополив, но ще видим дали ще е цялата седмица, че хич не ме слуша  Close
Моя мъж още не ми е честитил празника, да видим дали ще се сети поне цвете да ми вземе, на друго не се и надявам  Tired
А аз покрай вас спретнах този майонезен сладкиш, че му се бях наточила, но следващото ще е Браунис-а  Wink  Hug
Ще ми се и на мен Мимко да плува, но в градината за съжаление нямат басейн /имат, но развален/, а в Младост май не съм чувала някъде да плуват  Rolling Eyes
Зайче, успех. Много прегръдки за К.  Hug
Много ми беше полезна дискусията ви за козметиката  Mr. Green Иве, а за шампоаните на Плантърс какво ще кажеш? Че съм им хвърлила око  Grinning
С огледите на парцелите нищо не стана, но продължаваме. Лошото е, че нямаме пари за по-близките села. На моменти съм много ентусиазирана, на моменти ме хваща страх - има си и плюсове и минуси. Ще видим какво ще стане на края, ще ви държа в течение.  Hug
Малко дълго стана, но отдавна се каня да пиша, а не мога да смогна, чета докато кърмя..

# 89
  • sf
Вики гледам нещо го нямат със самолет newsm78
не знам, аз съм самолет въобще не гледам офертите. А и той е близко, в Йоздере е, даже не е Кушадасъ. Как пък натам гледаш, той не е лукс.

Общи условия

Активация на акаунт