Юли 2007

• 23 398
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Честит 8 ми март мили момичета!Желая много здраве,радост и взаимност!

И сега един майтап,не се сдържах,хаххаха!

Хорааа получих подарък леле!Часовника дето си харесах снощи Димитър ми го дари!За първи път седма година,десет откак сме заедно и един букет сега получих подарък за празника.Добре се развиват нещата,доволна съм. Grinning

# 61
Честит осми март мили момичета.  bouquet
Нека всичко около вас бъде като цветна градина.
ЗБ  Hug
Моят подарък от Пешко е една кашпа (мисля че така се пише) която е изрисувал сам и вътре има зюмбюл.Днес съм на тържествена оперативка от новата работа.
Янче счупеното носи късмет ,май при теб ще важи .

# 62
  • Асеновград
Честит празник , момичета !Бъдете обичани и обичайте !
Следобед е Тедовото тържество , много се вълнувам , уговарях го сутринта да си каже стихчето , да видим какво ще направи.
И си чакам зюмбюла  Mr. Green, много обичам зюмбюли , а в Асеновград продават само по 8-ми март , след това изчезват някъде.

# 63
  • София
Били ще ти пращам от градината на свеки,поне да има кой да им се радва Mr. Green
Яна ей тоя твоя,оценява те след случката.
НИе събирахме по 5 лв на дете за букет на госпожите,ама днес ме досрамя и взехме по роза.
Получих си мостра на ести лаудър за порите,ще пиша отзиви.Марти точно в галакси центъра е Драка магазин-той им е бюти зоната.За него писах на Ками че има лумине,шипченски и коперник.
Пробвай с мостри органичната.Аз четох доста по темата,единствено бих ползвала за почистване на лице,но за бръчки и антиейдж не мисля.Сподели като ползваш.Тази фирма която ползваш за пазаруване от англия предварително ли искат парите?

# 64
Честит 8-ми март! Нека днес се чувстваме изключителни, очарователни и много щастливи!

# 65
Честит 8-ми март мили дами   bouquetБъдете много обичани , уважавани и красиви, вечно усмихнати и щастливи  Hug
Яна чудесно те е изненадал Д  GrinningЩе стане човек от него  Wink Grinning
Аз подарък не очаквам, защото си смених очилата миналата седмица и се разбрахме това да ми е за празника  LaughingИ все пак тайно се надявам........................
Били този браунис ти с черен шоколад ли го правиш и това обикновен шоколад ли е или сладкарски някакъв  ThinkingАз днес ще пробвам да го направя.И още нещо - в обща тава ли го правиш или в чашки?

# 66
  • София
Честит 8-ми Март, дами! Бъдете щастливи и обичани!  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
  • София
Марти май ми е рано за море,а тук морето ви кога е и може ли линк към цените?

# 68
  • Асеновград
Ками , по принцип най-добрия вариант е шоколадов кувертюр на Йон , продават го в Метро в разфасофки от 2 кг , но това като го направиш и ти хареса и решиш да го правиш постоянно  Mr. Green.Иначе аз съм използвала и най-евтиния черен шоколад - Clever от Била и Аро от Метро , става си екстра с тях , но е важно да е черен , не става горчиво после , има достатъчно захар в рецептата , Тедо го яде.И на малки мъфини съм го правила , и в цяла тава , мъфините ги пека малко по-малко , 10-12 мин , после пак оставям 5 мин в изключената фурна.Важно е да не се препича , да остане сочно вътре.
Иве , пращай зюмбюли , аз ще ти пращам обратно сладкиши  Laughing.

# 69
Ей ми го часовника,спортен е,противошоков,има и лампичка да ми свети и стрелките светят,голям е,абе детска радост.

# 70
 Hug
Честит 8-март момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете винаги щастливи, красиви и обичани  Hug  bouquet
Яна   Hug Страхотна новина, явно наистина счупеното носи щастие в твоя случай    Grinning
И аз мисля да записвам Ина на плуване, но се колебая дали април или май  newsm78
пуснете един линк към сладкиша с майонезата, че май нещо съм пропуснала  Flutter

# 71
мерси Били  HugДо метро не ми се ходи ще пробвам с шоколад от кварталният магазин  WinkЩе кажа довечера как е станал
Янче ,ама той съвсем спортен  Grinning, чудесен е  Hug
И аз много чувам за този майонезен кекс,но не смея ,че и без това съм фенка на майонезата ,но гледам да се ограничавам  Rolling Eyes

# 72
  • София,
Бъдeте жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!
Честит празник Мили Дами!!!

Яна Браво на Д - страхотен подарък! Аз получих една ръчно изработена 3Д картичко от Ицко, която изобразява съкровище на морското дъно, много е оригинална, ще я снимам преди Вероника да я е разкъсала. Mr. Green

# 73
  • София
Честит празник, момичета, да сте обичани и уважавани и все така чаровни всичките!  bouquet

Не съм чела от една седмица вече и ми е чоглаво много, дано успея събота и неделя да наваксвам, че доста ми липсвате!

# 74
  • sf
чЕстит празник!     bouquet  bouquet  bouquet

Днес съм го ударила на мързел  Mr. Green какво ново,а  Joy
Казах на моя ,че ако не ми подари нещо,с което да си натъпча търбуха, няма да го броя за подарък  Joy
Вико спа до 8, после гледахме разни детски и чакам към 9 го закарах , хващам баж трафика,ама толкова ми харесва да не бързам сутрин рано.

Общи условия

Активация на акаунт