Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 361
  • 707
  •   1
Отговори
# 195
не се доплаща - и ние бяхм по същият начин - още един ден заради жълтеницата  Peace

# 196
  • в 1001-та нощ
и аз си спомням, че в началото беше така  Peace , но ми беше любопитно има ли промяна  Peace

това е хубаво - да не се обмисля от към пари - колко да се стои  Peace

# 197
  • Sofia
И аз да се изкажа за преобличането,мен ме викаха само за къпането , бебето ми го изписаха зверски подсечено.
Нали бях секицио, първите дни го оставях да нощува при тях.Последния ден помолих да ми оставят няколко памперса за през ноща, но не ми оставиха, не знам по каква причина.Ходих няколко пъти през ноща да ги търся , но не намерих никой, явно за милата ми бебка е било некомфортно и болезнено , беше супер неспокойна и плачеше.След още няколко часа, на третото ми ходене се разшумях и една акушерка излезе, бебата беше оакана до ушите Sad , беше си подсечена и от преди това малко, но след тази нощ беше ужас!

Мари, щото някой от нео-сестрите си позволяват цяла нощ да спинкат и то в стаята за кърмене. Аз исках да се цедя там да не вдигам шум с помпата в общата стая, нали другите спят. Отивам и все някоя полегнала тодора намирах, та се цедях права в коридора. Сори за негативизма, но не всичко е цветя и рози. Все пак на светлинни години по-добре от МД.

Много съм съгласна да не говорим, че едната нощ всички бебета ревяха ужасно много, кое гладно, кое наакано... не искам да си спомням и аз не искам да внасям негативизъм, все пак аз бях по Коледа, на никой изобщо не му се работеше!

# 198
За заплащане на допълнителния престой - не сме доплащали

А за бебчетата - една единствена от нео-то не и се работеше,ама грам,беше намусена,сърдита и когато минават да си "предават щафетата"(т.е. минават по стайте да кажат на следващата смяна на коя мама и бебе да се дава АМ и коя е само на кърма) та тази дори тогава се държеще грубо и с колежките си. Иначе другите си бяха добре, аз нощно време не можех да спя и редовно ходех да наглеждам бебчетата,та само едно нощ съм заварвала ревящо,не дерящо се бебче,но ми направи ужасно впечатление,тъй като ставах в 2 то ревеш,после в 3 и нещо пак и в 4 и половина отново,но този път го бяха обърнали по корем.

# 199
  • в 1001-та нощ
сигурно старшата ...един път не я видях да се усмихне за близо месец  Hug

# 200
  • Sofia
Коя е старшата вероятно Елена Борисова?
С мен много мило се е държала, но после като ходих / защото бебето остана още  дни в интензивно / се държа доста надменно.

# 201
Мацки, знаете ли от кога се връща на работа Лазарова?
Аз имам час за 05-04, но ми се искаше преди това да ме прегледа, защото все си мисля, че няма да устискам до тогава. От два дни имам доста контракции, които се надявам да са от подготвителните, но кой знае какво е решил бебко Thinking

# 202
  • в 1001-та нощ
в коя седмица си

трябваше от април да се върне, но понеже отсъствието е по здравословни прични .... не е сигурно - предполагам  newsm78

ако имаш контракции - непременно отиди да те види и друг лекар  newsm78 може да се наложи да вземете мерки за туширането им  newsm78

все пак в коя седмица си и колко често са контракциите  newsm78

# 203
  • ту тук, ту там
Аз имам час за 05-04, но ми се искаше преди това да ме прегледа, защото все си мисля, че няма да устискам до тогава. От два дни имам доста контракции, които се надявам да са от подготвителните, но кой знае какво е решил бебко Thinking

Оле, и аз съм по същия начин! Тоест почти! Контракции нямам, обаче отвреме навреме ми поизтичат по малко води. А и Евтимова ми каза, че няма да изкарам до термин (22 април) в никакъв случай, даже не знае дали ще дочакам Лазарова!  #Crazy И аз имам час за 05/04, но се надявам тя да си дойде на работа поне от 01/04, че да ми е спокойно, ако се случи нещо!

yoanka, твоят термин кога е, току-виж сме се засекли?  Hug

# 204
  • в 1001-та нощ
е, ти вече си на финалната права - в 9 месец - каквото и да стане - време си е  Hug

с това изтичане на води - кога последно те гледаха на ехограф?

за тонове колко често ходиш?

# 205
как така ти изтичат води Shocked не трябва ли в такъв случай да си в болница под лекарско наблюдение и на антибиотик.

# 206
  • ту тук, ту там
Ами последен ехограф имах на 16.03, тогава ми каза, че са ми понамалели водите и няма да изкарам до термин. А днес за първи път усетих малко подмокряне. Съвсем леко, ако тя не беше ми споменала за намаляването, нямаше и да се сетя, че е от това. Ама съм си и сама виновна, че се понатоварих малко. Сега пазя леглото.  Във вторник (22.03) бях на тонове. На 30 ми е следващия час при Евтимова, ама се моля да си идва Лазарова вече!  Praynig

# 207
  • в 1001-та нощ
обикновено се взема проба от секрета, за да се види води ли са или друго  newsm78

според мен - след това по-осезаемо изтичане е добре да те видят, също и да чуят бебето - може да не е сериозно, но все пак  newsm78

не искам да те плаша, но поне се обади по телефона  newsm78 Hug

стискам палци всичко да е наред  Hug

# 208
Здравейте момичета,
Радвам се, че ви има и всичко споделено от вас може да бъде толкова полезна за нас - новите Simple Smile Аз съм още в 6-7 г.с. но си записах час при д-р Д. Илиев за ЖК, а другаде по ЗК (в Младост при Папукчиев), но съм твърдо решена хубавото изживяване да бъде именно в Токуда.

Мина една седмица докато изчета всяка тема, всичко писано (ужасно многоо е), дори започнах да сънувам разкази или ваши истории Simple Smile

Успех на всички скорошни и бъдещи мами, да се радвате на хубави и здрави бебчета.

Аз, само да се запиша в темата  Mr. Green

# 209
Днес питах като ходих в Токуда и една от сестрите ми каза, че Лазарова се връща края на Април  Shocked
Най-добре питайте, за да сте сигурни при кого ще сте. Пък и дано сестрата да се е объркала.

Оле, и аз съм по същия начин! Тоест почти! Контракции нямам, обаче отвреме навреме ми поизтичат по малко води. А и Евтимова ми каза, че няма да изкарам до термин (22 април) в никакъв случай, даже не знае дали ще дочакам Лазарова!  #Crazy И аз имам час за 05/04, но се надявам тя да си дойде на работа поне от 01/04, че да ми е спокойно, ако се случи нещо!

yoanka, твоят термин кога е, току-виж сме се засекли?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт