Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 360
  • 707
  •   1
Отговори
# 210
  • ту тук, ту там
Днес питах като ходих в Токуда и една от сестрите ми каза, че Лазарова се връща края на Април  Shocked
Най-добре питайте, за да сте сигурни при кого ще сте. Пък и дано сестрата да се е объркала.

Уау!  Shocked Ама ако си е удължила болничния, си мисля, че трябваше да ни уведомят! Все пак имаме записани часове вече, а не просто се водим нейни пациенти!   newsm78 Дано сестрата се е объркала!   Praynig

# 211
  • в 1001-та нощ
със сигурност уведомяват в такива случаи - на мен са ми звънили за изместване на час  Peace

# 212
Здравейте момичета,
Радвам се, че ви има и всичко споделено от вас може да бъде толкова полезна за нас - новите Simple Smile Аз съм още в 6-7 г.с. но си записах час при д-р Д. Илиев за ЖК, а другаде по ЗК (в Младост при Папукчиев), но съм твърдо решена хубавото изживяване да бъде именно в Токуда.
Направила си невероятен избор и двамата са страхотни. Една приятелка, която си води ЖК при Папукчиев каза че след прегледите се чувства като след психолог - спокойна и доволна  Grinning А за Илиев - невероятно внимателен и мил, не съм раждала при него, но докато лежах там го виждах почти всеки ден и ми направи страхотно впечатление.

# 213
За д-р Илиев, наистина е много внимателен и мил! Днес бяхме при него и на ехографа влязоха и мъжа ми с бъдещата кака, чудесно се държа Илиев с дъщеричката ми, има подход към дечицата, а на мен лично ми вдъхва спокойствие, уверен е, разяснява, доволна съм от избора си на лекар, dblinky вярвам, че и ти ще останеш доволна!

# 214
  • ту тук, ту там
Момичета,

Лазарова със сигурност ще отсъства И началото на април! Т.е. на 05.04 няма да преглежда, на мен ми дадоха час за 12.04, ама аз наистина не вярвам да устискам дотогава! А и не знам доколко е сигурно, че ще се върне тогава! Утре сигурно ще я търся да ме пренасочи! От регистратура казаха, че се обаждат на всички пациенти с часове, просто не могат да насмогнат за момента, затова все още не всички са информирани!  newsm45

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 19:20 от elleni

# 215
Термина ми е за 18-04, но бебето трябва да бъде извадено с операция, което ще рече, че едва ли ще е след 10-04.
И на мен ми звънна една жена, която ми обясни , че е много малко вероятно Лазарова да се върне на работа до 05-04 . Каза, че има здравословни проблеми и едва ли ще е в състояние да извърши операцията. На въпросът ми "какво следва сега" тя нямаше отговор. Няма спор, че Лазарова е човек и нищо човешко не й е чуждо, но все си мисля, че требваше да ми предложат алтернативен вариант. Все пак до сега си мислех, че всичко ми е уговорено и няма за какво да се притеснявам/въпреки, че лекарката не се съгласи да ми даде номера си, който възнамерявах да използвам, в случай че раждането ми започне във Враца/. А сега съм адски объркана и притеснена. Не знам какво да правя. Супер много съжалявам за изборът, който направих с Токуда

# 216
  • в 1001-та нощ
elleni - изобщо недей чака - запиши си първия час при друг лекар, д-р Борислава Попова е прекрасен лекар, останалите също ....

yoankaHug - не се разстройвай - това е Божа работа - каквото е зависило от теб - си го направила, не се вглъбявай в обстоятелства, които не са ти подвластни .... сети се, че "всяко зло е за добро" .... аз така трябваше да раждам при един лекар, но по стечение на обстоятелствата рдих при друг и в последствие се оказа, че е бил най-удачният вариант  Peace

горе-главата - обади се, запиши друг час - при друг лекар - щом си секцио - Колева е един от най-добрите хирурзи; не се съмнявма и в другите лекари ... всичко "неочаквано" не е случайно и вярвай, че е по-добрият избор за вас с бебо  Peace

# 217
yoanka недей така, аз бях в същата ситуация, Лазарова ми каза края на февруари, че няма да може да ме оперира и веднага се пренасочих към Фурнаджиева - въобще не съжалявах, няма такъв мил и успокояващ човек и да ти кажа съжалих, че не съм я избрала от началото. Знам че избора на лекар е въпрос на личен вкус и това, че аз съм доволна може пък ти да не останеш, но наистина горещо ти я препоръчвам. А да ти кажа, че който и да избереш от Токуда всичките си заслужават - бях там и се убедих, тъй като преди това като ми го казваха бях малко скептична.

# 218
  • ту тук, ту там
Аз също по всяка вероятност ще съм със секцио и си мислех, че ще е между 11-18.04! И също в момента не съм в София, това ми е най-голямото притеснение. Но утре пътувам и оставам там в очакване! Мисля още като пристигна (ще е късно вечерта) да отида на преглед в спешното и в зависимост от това, какво ще ми кажат, ще преценя дали да потърся Лазарова още на другия ден, или да се опитам да я изчакам и да я търся само ако се случи нещо неочаквано!

yoanka, като се чуя с нея мога да ти кажа към кого ме е насочила. Ако искаш ще ти дам номера й, само ти си прецени дали искаш да й звъннеш, щом така се е отнесла! Пиши ми на лични, ако решиш!   Hug

# 219
  • ту тук, ту там
Да, ама телефонът на Лазарова е изключен!  Crossing Arms Това вече ме ядоса, честно казано! И какво правим?! То за друг доктор часове не се записват от днес за утре! За Илиев има чак в средата на април, за Колева записах за 04.04, ама ако каже, че не може да ме поеме, тогава какво (ако изобщо удържа дотогава де!)?  newsm78
Разчитам на който се падна? Ами не може така! Разбирам и аз, че става въпрос за здравословен проблем, но ако не тя, то някой (от администрацията напр. или знам ли) трябва да помисли за тези, към които тя не може да изпълни ангажимента си!  Naughty А от регистратурата само повтарят, че нищо не могат да ми кажат!
За съжаление аз трябва да родя в Токуда, иначе досега сто пъти да съм се преориентирала!

# 220
  • в 1001-та нощ
elleni, много са те разстроили, гневът ти струи на монитора; а би било добре да си спокойна и малкото ще е щастливо - моето раждане - така тръгна в началото на 9м - в изблик на силен гняв  Sick

Колева ще те поеме - как няма да те поеме, но при когото и да родиш - ще получиш най-добрите грижи....

не тъгувай  Hug

лесно е от страни да се дават съвети, но ги приеми, като една топла прегръдка  Hug

# 221
elleni казвах вече че инах през същата ситуация - и аз бях бясна,и аз се чудех дали да не сменя болницата,но в крайна сметка имах страхотен престой там. Не съжалявам и за миг,че се доверих да остана да родя в Токуда. Винаги съм искала да познавам лекаря,който ще ме изражда,защото имам ужасен страх от болници,от неизвестността (дотогава не съм имала друга операция и изпадах в ужас при мисълта за секциото). Но въпреки че се запознах с лекарката 2 седмици преди операцията я чувствах толкова близка все едно я бях виждала 9месеца. Пиша това,за да разбереш че нищо от чувствата ти не ми е чуждо и все пак след като мина твърдя,че престоя ми в Токуда беше приказка.
Не казвам,че не ми е било трудно или там са факири и не те боли след операция,но когато всичко другото ти е наред (обстановка,храна,условия) тези неща се понасят доста лесно.
И нещо да се посмеете - като ни изписаха първата нощ се молех да се върна там  Joy Там леглото се наглася както ти е удобно и аз си го изправях до седнало положение,за да ми е по-лесно ставането,а вкъщи се налагаше мъжа ми да ме вдига. Там мислиш само за теб и бебето,а вкъщи те налагат всички други домашни задължения. Joy

# 222
  • ту тук, ту там
a.l.e.n.a, marinels,  Hug

# 223
  • Sofia
elleni, аз ще раждам на 5 април секцио и съм при д-р Борислава Попова. Препоръчвам ти  я горещо-мила, отзивчива, усмихната и прекрасен специалист! Кажи на регистратурата, че искаш лекар за избор на екип за раждане и няма да те бавят с часовете много. Ако искаш пробвай да си запишеш час при Попова за по-рано,кажи, че имаш и оплаквания.

Стискам палци и съм сигурна, че който и да избереш за твой доктор няма да съжаляваш, а и за избора на болница не се съмнявай и грам! Напоследък, покрай раждащи приятелки имах възможност а се запозная с условията и отношението на персонала в други болници към родилките по време на раждане и след това и искам да ви кажа, че за повечето ми приятелки раждането беше свързано с кошмарни преживявания и отношение! Сигурна съм, че в Токуда няма да е така! Така че горе главата и успех!

# 224
  • в 1001-та нощ
marinels, едната от майките, които ражаха с мен - също не искаше да си тръгва  Peace , ама буквално се спазари да я оставят да поостане още малко  Hug

мен също ме изражда д-р Попова... бих искала и второто раждане да е при нея, но ... ще трябва да ме следи Колева и едва ли ще стане такова чудо 2 път  Hug

Общи условия

Активация на акаунт