Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 322
  • 707
  •   1
Отговори
# 225
Надявам се с д-р Лазарова всичко да е наред и да се върне скоро на работа, защото е страхотен специалист. Не знам защо и се сърдите, тя ако можеше с удоволствие щеше да ви изроди. Simple Smile

Иначе който и да изберете лекар, няма да съжалявате.
Аз също горещо препоръчвам д-р Попова.
Общо взето скоро не съм чувала някой да се оплаче от някой лекар на АГ-то.

# 226
marinels, едната от майките, които ражаха с мен - също не искаше да си тръгва  Peace , ама буквално се спазари да я оставят да поостане още малко  Hug

мен също ме изражда д-р Попова... бих искала и второто раждане да е при нея, но ... ще трябва да ме следи Колева и едва ли ще стане такова чудо 2 път  Hug

a.l.e.n.a, защо ще Трябва да те следи д-р Колева. Тя с по-специална бременност ли се занимава?

# 227
  • в 1001-та нощ
ами тя е един от най-добрите специалисти рискова бременност; ... спаси ни с малкия в много доста критични моменти и след толкова много посещения ни познава ... после водих при нея и мои близки ...и...ще е супер грозно да ме види при друг лекар, след всичко, което направи за нас и моите близки ... наистина се справи блестящо  Peace

за проследяване - не бих се доверила на друг, за раждане - единствено ме опасява това, че тя е фен на секциото

# 228
Ами да, в този случай е нормално да искаш пак при нея да се следиш. Иначе и аз знам, че е фен на секциото, но това все пак не означава, че няма и нормални раждания при нея- поне в моята стая имаше едно момиче, родило нормално при нея.

Все пак ти пожелавам следващата бременност да не ти е рискова.  Hug

# 229
  • в 1001-та нощ
 Peace надявам се  Hug има  шанс, макар и нищожен, но по-скоро ще се презастраховаме и ще ме зашият пак.....но всичко ще е различно - много по-наблюдавано ....

макар и с конизация - шийката ми не беше скъсена, но се стопи поради инфекции ... вторият път ше наблюдаваме инфекциит еи вероятно ще ме пришият .... но пак ще си лежа   Sick

абе доста по-спокойно ще ми е - ще съм и по-информирана и в по-добри ръце - от самото начало  Peace

и аз знам че води физиологични раждния, но ги избягва, притеснява ме т.нар нейна припряност ... каквот и да стане - важното е да сме добре .... аз в тези часове - ще преживея всичко .... макар да предпочитам да са приятни  Hug Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 22:52 от a.l.e.n.a

# 230
Момичета, имам едно питане  Simple Smile Сутринта като станах и отидох до тоалетната имаше нещо много леко кафяво по хартията. След това след обяд вее по бельото си имах кафяво течение, но нищо друго. По моя информация това трябва да е тапата. Какво се прави сега???? Четох че раждането трябва да стане до 7 дни, но да се обая ли все пак на докторката??? Ако някой има представа да пише за съвет!!! Благодаряяяя!!!!

# 231
Яна, при първото раждане тапата ми започна да пада месец преди деня на раждането, но пък нямах следи от кръв, просто много слузеста гъста смес,доктора ми също потвърди , че е тапата но изкарах почти месец до деня.При теб е кафеникаво течение, слузесто ли е?По-добре се консултирай с доктора си.

# 232
a.l.e.n.a имам приятелка,която роди нормално при Колева,което и на мен ми беше много чудно,тъй като когато постъпих за раждането имаше едно момиче дошло в 38г.с. с кръвно 140-100 и не могат да го свалят,Колева е била на смяна и веднага предложила секцио,но сестрите й казали че не е опасно за бебето и ако иска да изчакат малко,така й стана.Роди след 2 дни нормално при Илиев. Но бебето на моята приятелка е факт и нормалното раждане също,така че явно може и да мине номера при нея с нормалното раждане стига да се разберете.

qna87, не се шашкай,просто стегни багажа да си подготвена и като се появят болезнени и редовно контракции или само редовни тръгваш към Токуда. Ще ти припомня пак процедурата (извинявай ако си запозната): ако е работен ден и работно време се качваш на АГ-рег. и казваш: РААЖДААААААМ  Joy Joy Joy (сори за шегата просто много исках аз да направя така,но секциото ми обърка мечтите  Laughing) А ако е почивен ден отиваш на централна рег. и там казваш култовата реплика Laughing

# 233
marinels, от сърце съм се смяла на инструкциите ти  Hug
Аз се чудя...с д-р Илиев сме се разбрали ако тръгна да раждам да се обадя или на него или в Токуда, но аз предпочитам в Токуда, че ако нещо не е раждане да не го разкарвам човека  Laughing , обаче знаете ли на кой тел. в Токуда се звъни да предупредиш, че "РАЖДААААМ"  Joy ?
То е ясно, че ако тръгна да раждам ще тръгнем директно към болницата, но все пак ако нещата се развиват бързичко къде да им звънна, че идвам?

# 234
  • в 1001-та нощ
родилното имат телефон, но няма смисъл да се обаждаш ... не се пази час или легло за това, а те са си в готовност Wink))  Hug

# 235
a.l.e.n.a имам приятелка,която роди нормално при Колева,което и на мен ми беше много чудно,тъй като когато постъпих за раждането имаше едно момиче дошло в 38г.с. с кръвно 140-100 и не могат да го свалят,Колева е била на смяна и веднага предложила секцио,но сестрите й казали че не е опасно за бебето и ако иска да изчакат малко,така й стана.Роди след 2 дни нормално при Илиев. Но бебето на моята приятелка е факт и нормалното раждане също,така че явно може и да мине номера при нея с нормалното раждане стига да се разберете.

qna87, не се шашкай,просто стегни багажа да си подготвена и като се появят болезнени и редовно контракции или само редовни тръгваш към Токуда. Ще ти припомня пак процедурата (извинявай ако си запозната): ако е работен ден и работно време се качваш на АГ-рег. и казваш: РААЖДААААААМ  Joy Joy Joy (сори за шегата просто много исках аз да направя така,но секциото ми обърка мечтите  Laughing) А ако е почивен ден отиваш на централна рег. и там казваш култовата реплика Laughing

Само да допълня, че ако е през нощта и може би неделя, се влиза през входа на спешното и там има регистратура.

# 236
Мерси,a.l.e.n.a  Hug , предполагам и на отворените врати ще засегнат въпроса, ако успея да се дотъркалям до там, но за всеки случай да си питам тук  Simple Smile

# 237
Привет, момичета, изчетох каквото съм пропуснала, а то беше доста.

Маринелс, честита дъщеря!  newsm51

И аз се посмях на инструкциите, че толно това си мислех тия дни: Ако стане спешна ситуация кое да направя първо - да тръгвам за болницата или да звъня на Димитров. Ще му задавм този въпрос като го видя следващия път.  Mr. Green

# 238
  • София
В събота ми звъннаха от Токуда, доколкото разбрах ще ми отменят часа за лазарова на 05 Април. Казвам доколкото разбрах, защото не можех да говоря и се уточнихме да се чуем по-късно. Но серизоно съм в размисъл да се преориетирам към друга болница.
Маринелс както и преди писах, ама голяма кукличка е малката  Heart Eyes. Просто не можах да се въздържа да не го спомена отново Blush.

# 239
  • в 1001-та нощ
ами дано всичко върви добре при теб  Hug

аз не мисля да сменям болницата, дори лекарката ми да не е добре - има други, то е по-скоро въпрос на стандарт, отношение, принципи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт