Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 314
  • 707
  •   1
Отговори
# 240
ами дано всичко върви добре при теб  Hug

аз не мисля да сменям болницата, дори лекарката ми да не е добре - има други, то е по-скоро въпрос на стандарт, отношение, принципи и т.н.

И аз така мисля. Да не говорим, че откакто чета тази тема, не помня да съм прочела нещо лошо за качеството на работа на който и да е от лекарите.

# 241
Дъщеря ми родих през 2009 год. при д-р Илиев със секцио. Сега отново ми предстои раждане, отново секцио и бях решила да съм при д-р Лазарова. Но след като прочетох поста на a.l.e.n.a се попритесних как ли ще се приеме това от самата Лазарова, Илиев, с който най-вероятно ще се засечем по време на престоя ми /не че съм сигурна дали си помнят пациентите/  Thinking newsm78

# 242
  • Sofia
Едва ли помнят всички пациенти, а и да помнят - плащаш си достатъчно за Избор на екип, имаш пълното право на претенции.  Peace
А ти защо реши да смениш Илиев все пак?

# 243
Дъщеря ми родих през 2009 год. при д-р Илиев със секцио. Сега отново ми предстои раждане, отново секцио и бях решила да съм при д-р Лазарова. Но след като прочетох поста на a.l.e.n.a се попритесних как ли ще се приеме това от самата Лазарова, Илиев, с който най-вероятно ще се засечем по време на престоя ми /не че съм сигурна дали си помнят пациентите/  Thinking newsm78

Помнят, помнят  Mr. Green
При Лазарва с първата бременност съм ходила на не повече от 3-4 консултации. Родих без особени проблеми, с които да ме запомни. Сега след 3г. като се появих в коридора, сред многото бременни ме разпозна и пита с второ ли идвам!!!
Но не виждам проблем да смениш лекаря. Там никой няма да си позволи даже намек, от който да се почувстваш неловко. пък и Илиев си има бол пациентки.

# 244
  • в 1001-та нощ
Smile'S, мисля, че няма да имаш проблем  Peace

# 245
Момичета, благодаря ви   bouquet

.............................................................................
А ти защо реши да смениш Илиев все пак?

Илиев е страхотен  Peace Аз отидох с нагласата за нормално раждане, въпреки че от ЖК през цялото време ми казваше, че съм за секцио. Но при мен така се получи, че след цяло денонощие контракции и няколко банки окситоцин, разкритието от 2 см стана 3 см и толкоз. На другата сутрин аз казах на Илиев, че искам секцио. Два дни след това той излезе в отпуск. Лазарова ме прие в отделението, на нея ме повери Илиев за изписването. Имах проблеми с операцията и възстановяването, а Лазарова показа много добро отношение и загриженост. И след всичко, което прочетох за възстановяването на момичетата, оперирани от нея и начина, по който затваря при секцио, реших че тя е моя доктор  Peace 

# 246
  • в 1001-та нощ
ами значи - тя е твоят лекар - имаш време да я изчакаш да се върне  Peace тъкмо ще има хъс за работа Wink))))

момичета, днес разбрах, че вчера следобед Нети е родила в Токуда  Hug ; секцио, малко преди планираното, при Димитров   bouquet

да й е жива и здрава Лилия и на нея  Peace   bouquet

# 247
  • Sofia
Аз нещо съм пропуснала - какъв е този метод, с който Лазарова "затваря" при секцио?  newsm78

# 248
Да им е жива и здрава рожбичката на Дони и Нети!

# 249
  • в 1001-та нощ
ами май беше нещо, като залепване със силикон  newsm78 може би само на кожата, а вътре е шито  newsm78

ще се включат - преживелите го  Peace

# 250
Мацки, сега говорих с едно от момичетата на регистратурата/ не се представи/.
Каза, че Лазарова няма да може да прави операции, прегледи и прочие, защото има проблем с дясната ръка. Не знам за какъв период от време, но не попитах, тъй като нямам за кога да отлагам и изчаквам- за 11-04 ми е определено секциото.
 А между временно, докато чаках почти седмица да ми предложат алтернатива от Токуда се преориентирах към д-р Богословова, която изражда във Вита.
Успех на Всички Вас!
И дано Лазарова бързо да се оправи, че като чета, доста пациентки я чакат. Simple Smile

# 251
  • София
Именно, Токуда предлага чудесни условия и специалисти, но аз държа конкретно на д-р Лазарова. Затова казах, че се преориентирам. Дано жената се оправи бързо  Praynig.

# 252
Да им е жива и здрава рожбичката на Дони и Нети!
М да, и моя доктор си е избрала (Димитров  Mr. Green)

# 253
  • ту тук, ту там
Надявам се с д-р Лазарова всичко да е наред и да се върне скоро на работа, защото е страхотен специалист. Не знам защо и се сърдите, тя ако можеше с удоволствие щеше да ви изроди. Simple Smile

Само да уточня: аз никога не съм се сърдила на Лазарова! Peace Искрено се надявам, че е добре и й го пожелавам от сърце! Но е недопустимо от регистратурата да повтарят само "Нищо не можем да Ви кажем", "Не знаем" и т.н.! Просто можеше да се предложи алтернатива или най-малкото да ни вмъкнат между часовете на останалите лекари, за които сме попитали, с оглед на това, че наближава раждане! Поне така си мисля аз, може и да не съм права!

Само да кажа, че аз се срещнах с д-р Колева и тя се ангажира с моето раждане! Досега сме се виждали два пъти, но мога да кажа, че съм доволна! Спомня си подробности за случая ми, не всява паника, но и не претупва нещата! Такива са ми впечатленията за момента, дано се запазят същите и до края! Е, насочи ме към секцио веднага, но аз така или иначе си знаех, че ще е така, само дето нейните мотиви са различни от моите. Това обаче е без особено значение в случая!  Wink  Важното за мен е, че не е склонна да избързваме, ако това не е абсолютно необходимо! Peace

Така че, аз си оставам при нея, дори д-р Лазарова да се върне преди раждането ми. Мисля, че така е редно!  Peace

# 254
ами тя е един от най-добрите специалисти рискова бременност; ... спаси ни с малкия в много доста критични моменти и след толкова много посещения ни познава ... после водих при нея и мои близки ...и...ще е супер грозно да ме види при друг лекар, след всичко, което направи за нас и моите близки ... наистина се справи блестящо  Peace

за проследяване - не бих се доверила на друг, за раждане - единствено ме опасява това, че тя е фен на секциото

a.l.e.n.a, аз родих нормално при д-р Колева в кая на Януари месец и съм много доволна. Следих си бременността при нея от 8 г.с. Вярно е че спомена секциото като вариант на 2-3 пъти, а и до последно бях на кантар, но в крайна сметка се съобрази с моето желание за нормално раждане. Тъй като имах някои показания за секцио се наложи да се подпиша че съм наясно с рисковете от нормално раждане. Мисля, че ако настояваш за нормално раждане и няма много сериозна причина за секцио ще се съобрази с това.

Общи условия

Активация на акаунт