Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 309
  • 707
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Благодаря много за споделеното   bouquet  bouquet  bouquet - аз ходих всяка седмица и по 3 пъти ме питаше - за кога ще насрочим секциото - но тя е знаела, че при мен ще е адски трудно и болезено раждане .....т.е. сега разбирам защо ме е натискала за това ....

в крайна сметка - преживях целия ужас, сега не съжалявам...

за второ и трето ще си искам пак физиологично ..дано е възможно и не травматично за децата ....

bouquet  bouquet  bouquet обнадежди ме, че мисията е възможна

П.П - може да смениш линийката с такава за малкото съкровище - честито Wink)

разкажи за самото раждане - какви бяха рисковете   bouquet

# 256
a.l.e.n.a , д-р Колева си е фен на секциото, но ако ясно й дадеш да се разбере, че си за вагинално раждане, няма как да те притисне. На мен ми повтаряше, че бебето все върви напред, че имам гест. диабет и по-добре ще е секцио, аз й казах да се откаже от тази идея и тя спря да ми я повтаря. Не че по време  на раждането не си помислих по-добре да бях кандисала за секцио, ама беше много трудно раждане, и тя го помни още...
така че със сигурност мисията е възможна  Peace
дано с 2рите бебенца раждането да протича по-лесно, пожелавам го от сърце на всички ... и на себе си Praynig

# 257
  • София
Привет, пак от мен. Hug
Вчера се свързаха с мен от Токуда и ми обясниха, че възстановяването на Лазарова ще протече по-дълго. Предложиха ми час за 10 май.
Надълго и нашироко ме разпитваха дали съм спешен случай, дали имам някакви проблеми, защото момичето ми обясни, че има ограничение и не може да пренасочи всички пациенти. Все пак ако съм близо до термин или имам оплаквания биха ме пренасочили. Предполагам, че няма да има проблем с момичетата, на които скоро им предстои.
Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане  Hug.

# 258
Привет и от мен. Аз започнах да стягам багажа и изпаднах в чуденка - колко чифта бельо да си подготвя за болницата??? Засега съм приготвила 6. Очаква да бъде вагинално раждане. Ще се радвам, ако споделите опит.
От това, което прочетох досега, в допълнение към списъка на Илиев трябва да подготвя и нож и пластмасови чаши. Мисля да взема също така превръзки (за изписването), някой друг памперс и мокри кърпи. Нещо друго?

# 259
  • Sofia
За какво бельо питаш?
Аз ползвах еднократни гащи, ако не се лъжа в кутийката бяха 5бр.
Удобни са, леки, а и после ги хвърляш, все пак се цапат първите дни, а си и в болница.

# 260
За какво бельо питаш?
Аз ползвах еднократни гащи, ако не се лъжа в кутийката бяха 5бр.
Удобни са, леки, а и после ги хвърляш, все пак се цапат първите дни, а си и в болница.
И лекарте от болницата такива препоръчват.Има ги и в аптеката на Токуда.

За изписването съм сигурна, че ще сложат памперс на бебето от техните /все пак мамите с опит да кажат/...
За в самата болница казаха, че не са необходими нито памперси, нито мокри кърпи, нито превръзки, нито нощници...

Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам и най-прекрасното бебче!

# 261
  • в 1001-та нощ
разира се, че ще сложат, докато бебето е на територията на болницата - полагат всички грижи  Peace

# 262
Благодаря за отговорите и пожеланията Simple Smile Бельото ми не е еднократно, памучно е, но ще го ползвам като еднократно. Щом ви е стигнала 1оп от 5бр, значи и моите 6бр ще стигнат Simple Smile
Иначе нямам съмнение, че ще се погрижат за всичко там, благодарение на споделяното от вас през тези месеци.
Много слънчев ден на всички!!!

# 263
Благодаря за отговорите и пожеланията Simple Smile Бельото ми не е еднократно, памучно е, но ще го ползвам като еднократно. Щом ви е стигнала 1оп от 5бр, значи и моите 6бр ще стигнат Simple Smile
Иначе нямам съмнение, че ще се погрижат за всичко там, благодарение на споделяното от вас през тези месеци.
Много слънчев ден на всички!!!
На 9я етаж точно с/у големите асансьори има магазинче, заредено с всичко, което може да ти потрябва - бельо (обикновено), еднократни прибори, гримове, гребени, превръзки, памперси .... чехли, джапанки .... не мога да изброя. Но каквото и да забравиш може да си го напазаруваш оттам. Има и храна, всичко пакетирано + кисели млека, кашкавал, сирене, нарязани колбаси, плодове.

# 264
Благодаря. Виждала съм го магазинчето, но не знаех, че е толкова заредено  Peace

# 265
Здравейте момичета!!!Искам да ви се похваля, че вече имам дъщеричка! Роди се в неделя, раждането беше при д-р Кръстанова и към много доволна от отношение и протичането на събитията! Всичко в болницата беше супер (чак не ми се тръгваше ) Единственото ми разочарование (и то голямо) е от д-р Герганова. Тя ме прие като отидох да раждам и след това беше в отделението един ден. Изключително студена и високомерна жена, никакво съчувствие никакво отношение все едно бях предмет, който и пречи и трябва все пак да го направи на нещо. След това в отделението беше много нелюбезна с всички! Иначе всичко друго беше супер!!!!

# 266
Честита рожба ! Нека бъде много здрава, красива и много да ви радва !   bouquet

# 267
  • Sofia
Здравейте, момичета Simple Smile
При мен се получава много неприятна ситуация и ще съм много благодарна за вашите мнения и съвети.
Първото си дете родих в Тина Киркова с избор на екип във ВИП родилно с присъствие на таткото и съм  доволна най-вече от доктора. Сега през цялата бременност се следях при него и се бяхме подготвили всичко да мине както предния път...
Но се оказа, че от вчера правят ремонт на ВИП родилното  в ТК и ако искам да родя там, трябва да съм в общото родилно с 4-5 жени(може да има и ромки!) и таткото не може да присъства! Това за мен е голям стрес, защото вече преносвам и няма за кога да се ориентирам към друг екип. Аз исках да раждам пак в ТК само заради лекаря иначе, дори и във ВИП условията не са прекрасни,  какво остава за общото отделение, а и без съпруга ми, просто няма начин да се съглася.
Въпросът ми е мога ли да отида случайно да раждам в Токуда с присъствие на бащата? Или ако не тръгна да раждам всеки момент сутринта  да си запазя първия свободен час за който и да е лекар (доколкото разбирам всички са добри?) и с него да се уговоря?

# 268
  • Sofia
Честно казано точно в Токуда едва ли може да се роди случайно и без уговорка с лекар, а уговорките се правят месеци напред. Без уговорка да пуснат и бащата направо ми се струва мисия невъзможна, пък и там присъствието на бащата се заплаща.
По-добре се ориентирай към някоя от големите болници - Шейново или Майчин дом .

qna87, честита ти дъщеричка, да е жива и здрава!

# 269
 Здравейте, момичета, виждам, че тук се говори най- вече за раждане в Токуда, но на мен ми предстои стоматологична операция с престой от евентуално 2 дни там. Въпроса ми е четох на сайта им, че има възможност да взема придружител, за който се доплаща 25 лв на ден. отделно пък има стай само за придружители за 40 лв на ден.

Въпроса ми е дали има начин съпруга ми да спи при мен по време на престоя и колко ще доплащам. ако избера например обикновена стая за 4 човека и там всички са жени как ще спи и мъжа ми там. Rolling Eyes

Някаква идея колко се плаща за избор на екип, когато отивам с направление за таи операция?

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт