SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Специален поздрав за всички  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=JNcUNmlIXfk&feature=related

този не е онзи, но пак е много ..... песента на предния бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При мене си работи, Майче. Simple Smile Пловдивски регион вярно не сме много в България, ама все пак.... Simple Smile

Ето още нещо много добро, с което Бичи ме застреля по ФБ:

Гласувахте ли кое е най-доброто шоу? Ако не сте, действайте, че Chuck ни бият засега. Ето тук: http://www.hulu.com/bestinshow/1/4

Ако не мога да ви мотивирам по друг начин да поцъкате малко гласове в полза на SPN, тогава Миша ви нарежда да го направите, а неговата заповед, както знаем, е закон:

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 01:42 от Dana_Scully

# 241
А сега вече го виждам и чувам  Hug Hug Hug

Слушам Сър Миша!!!

Добро утро

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 08:48 от Mother 0f All

# 242
Добро утроооо,
м да вчера вечерта ми беше много целувчено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Маме, мерси за кафенцето и сладкишите  Hug Hug Hug Ама с тез моливчета какво да правя (или аз не виждам добре  newsm78) .... поправка, това били цигари  Twisted Evil ами Ще си запазя една, две, три, че нали сега не пуша  Outta Joint (само припалвам от време на време  Twisted Evil).
Дейна, изпълнихме стриктно заповедта на Сър Миша  Laughing  (ама колко е сладък с това тумбаче и това гаЩеризонче  Joy Joy Joy).
Нека мине като полъха на вятъра днешния ви ден (т.е. да свърши бързо, че утре е събота)

# 243
Нека мине като полъха на вятъра днешния ви ден (т.е. да свърши бързо, че утре е събота)

но какво е събота без нов епизод питам аз...

аз естествено както винаги пак не съм разбрала, защо се налагаше сега тази нова пауза?

Но иначе добро петъчно утрои от мен

аз както казах кафе не пия, цигарите ще ги пропусна, сладкишите гледам да ги ограничавам напоследък, така че ми остава само това

# 244
Добро утро (забележете колко съм ранобудна днес bowuu )!

Две кратки Cry интервюта с J2: http://jessdiary.diary.ru/p150295709.htm

Добра новина: ще има повече Кас.

Bella,
Всяка година има почивки. Освен заради почивките по празниците, за целия телевизионен сезон – от септември-октомви до май – имат да излъчат 22 епизода.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 10:05 от Impala

# 245
Добро утро  Hug

Гласуването извършено, сър Миша! Вашите заповеди са изпълнени!

Гифа е страхотееен  Laughing

Леле момичета вижте за какъв Апокалипсис иде реч  Shocked Shocked Shocked Можем само да се молим за японците  Cry

Лек, топъл, слънчев и свръхестествен ден Simple Smile

Ужасно ми е криво, че няма да има епизод, аз за пръв уикенд да съм в София и епизод няма за гледане Sad

# 246
Олеле, деколтето му е по-голямо от мойто дори Joy

Добро утро Heart Eyes

# 247
Добро утро, дами!

Я ми кажете, това ХУЛУ чудо дето гласуваме за него, каква му е целта? Дават ли им някаква награда или ей така си гласуваме феновете?   bouquet

# 248
Здравейте, скъпи мои! Гласувайте, че вижте момчетата как лошо гледат:

То май си е за едната чест и слава това гласуване, но не можем да паднем без бой!

Тази сутрин докато си миех зъбите полузаспала си мислех колко е прекрасно, че пак дойде петък... отне ми цели десет минути да се сетя, че няма да има епизод.  Sad  Отсега усещам как почва да ме мъчи абстиненцията... ех, няма кой да ме върже за кревата в паник стаята на Боби!

# 249
  • гр. София
Ето ме и мен.
Уф, тъпо е така без епизод!  Crossing Arms
Накрая ще им напиша едно пИсмо, в което ще им се жалвам кат циганка на пазара за това колко съм съкрУшена и огОрчена от липсата на епизод!

ПП: Бичито, пиле, нещо се ослушваш знаеш за кое  Wink

# 250
Тази сутрин докато си миех зъбите полузаспала си мислех колко е прекрасно, че пак дойде петък... отне ми цели десет минути да се сетя, че няма да има епизод.  Sad  Отсега усещам как почва да ме мъчи абстиненцията... ех, няма кой да ме върже за кревата в паник стаята на Боби!
Как да няма кой Shocked ?! Импала - спец по връзванките, приятно ми е.
Обаче леглото е заето.
(цък)
Но ако искаш да те вържа отгоре, евентуално, само кажи.

Нещо за четене: 'Supernatural' fans rally for Jared Padalecki's f …  charity and more

На 13 март J2, Mиша, Джим, Сара и Ерик Heart Eyes ще участват на William S. Paley Television Festival в Бевърли Хилс. Ще чакаме клипчета и новини Peace .

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 13:05 от Impala

# 251
Спец по връзванките,
искам мен да ме завържеш на това легло с този, дето го е заел.
То няма много място за мен, ама ще се сгуша в него...

ето готова съм  Praynig

Cove me! (ако изобщо се пише така)

# 252
Розе, мила, аз хич не се ослушвам, ама давах възможност и на другите да се включат.
Но Щом няма други желаеЩи , изпуквам пръсти, плюнча клавиатурата и започвам ...  Mr. Green

# 253
  • КиТ
Много цъкове и клипчета днес Heart Eyes Heart Eyes,а и като знам че утре нямааааааааа Cry Cry Cry,но съм се заредила пак с голям арсенал сериали Crazy Joy Joy Joy,че инак ща изкрейзам #Crazy

Пламка,
Скрий се зад мен и казвай - по мен никой не смее да хвърля домати Joy .

оф срам и позор,ся целия мяракан ша ма убие ма си мислех че Дженсън се е оженил за Лиса,по примера на Джаред,въпреки че съм гледала снимки и съм забелязала разликата,ма така съм си го в тълпила и Йо като пусна пак снимките на г-жата са усетех Blush,смятайте колко съм заблудена  smile3538 smile3538 smile3538

Йо гласувай там,не питай за кво Mr. Green,че тоя Офис и той минал Дневниците Shocked

# 254
Но ако искаш да те вържа отгоре, евентуално, само кажи.

Импала, аз баш това имам предвид!  Twisted Evil  Все пак да има кой да ми прави компания, да не се гърча сама... тъкмо няма да може да ми избяга.  smile3508

То няма много място за мен, ама ще се сгуша в него...

Бела, отгоре е ключовата дума в случая!  Mr. Green Трудничко ще се съберем двете, но ще се редуваме ако трябва.

Общи условия

Активация на акаунт