SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ех, как ми се ще да го видя това  Joy Joy Joy   То така или иначе ще трябва помощен екип, който така или иначе ще  .. поизчака   Crossing Arms  Joy

Плами, ШМЪ  убиеш с тия госпожи Екълс  Joy  Но вече си наясно, нали  Grinning

# 256
Еми, Белла,
Връзвачката per eccellenza се завърна Grinning . Досега бях при вече завързания обект и го убеждавах, убеждавах, чак заспа от съгласие. Надявам се да е в изправно състояние, Галче, изправено. Разбрахме се на всяка една от вас да завържа едната ръка за една от неговите и да скачате отгоре му на смени. Аз ще се оттегля, но съм в готовност, парола ‘Cuff me!’

Пламка, Hug
Щом не бъркаш Джаред и Дженсън всичко е наред.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 18:16 от Impala

# 257
  • # супернатурална #
Докладвам от мястото на връзването. Когато пристигнах, заварих привлекателен поразсъблечен обект от мъжки(ох колко мъжки Heart Eyes) пол, морно отпуснал ръце, на които висяха леко каталясали обекти от женски пол. Приближих се да установя изправността на първия, но установих по-скоро изправеност. Започнаха щателни проверки на честота на дишане, пулс, сърдечен ритъм, коефициент полезно действие, праг на чувствителност към болка и удоволствие, сила на съпротивлението и амплитуда на телесната температура. След приключване на мисията, следвайки инструкциите произнесох паролата. See me....Hit me!...не, друго беше...Me! Me!MEE!!!

# 258
Cuff me! било

ето като ме пита после пак мъжът "Пак ли си губиш времето във форума? "
Ще кажа: "Не, уча английски!"

Галче, мисля че от всичко изброено най-важно е какъв е прагът му на чувствителност на удоволствие и силата на съпротивлението. Надявам се първото да расте пропорционално с намаляването на второто....

Еми, мисля, че сме добра комбина, а и Сам има достатъчно много плът да стигне и за двете....

Плами, Дженсън и Лиса хахахахахахахаах ако беше истина, тук щеше да има самоубийствени мисии, като знам как е я харесват

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 21:44 от Bella

# 259
За момента проблема с абстиненцията е овладян. След обстоен преглед от специалист (Галчето), се установи че няма нанесени трайни поражения. Очаква се след почивка и рехидратиране обекта да възстанови функционалността си напълно.
Всички обаче имаме необяснима амнезия относно паролата. Май не се оплакваме? Щото като осъмнем в студената съботна сутрин без епизод, ще трябва втори рунд...

# 260
Еее, добре, щом толкова настоявате аз ще поема, Галче, Диййн, всички рундове.

Аз пък съм доволна от Лиса: грижи се добре за голямото ми момче през годината опит за нормален живот, нито веднъж не се качи в мен - clever girl Grinning .

PS. Много ми е любопитно какъв ще е конят на Диййн в каубойския епизод. Нека е една страхотна черна кобила.

# 261

hahaha hahaha hahaha hahaha

На 100% сте ги видяли  Mr. Green вижте ги пак

Импалке хубаво че не се е качила  Twisted Evil

# 262
  • # супернатурална #

Галче, мисля че от всичко изброено най-важно е какъв е прагът му на чувствителност на удоволствие и силата на съпротивлението. Надявам се първото да расте пропорционално с намаляването на второто....

Даже имам и формула

КПД=праг на чувствителност
         сила на съпротивление

PS. Много ми е любопитно какъв ще е конят на Диййн в каубойския епизод. Нека е една страхотна черна кобила.

Дийй, Импалка!  Joy
Смело ще предположа, че ролята на кобилка на Сам е вакантна. Късно ли е да предложа снимка от портфолиото си?  Rolling Eyes

Усещам, че липсата на серия съвсем ще ме разлигоса  Tired

# 263
Аз пък съм доволна от Лиса: грижи се добре за голямото ми момче през годината опит за нормален живот, нито веднъж не се качи в мен - clever girl Grinning .

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

КПД=праг на чувствителност
         сила на съпротивление

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета, официално заявявам, че ви обичам...

ох, така ме разсмяхте...

серия може и да няма, но поне знам едно със сигурност, заедно с вас, ще успея и лятото да преживея

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Момичета предлагам понеже няма серия, всяка да си пусне да си гледа някоя любима серия...
аз лично смятам да го направя след 2 минути и да гледам Free to Be You and Me пети сезон трета серия. Там си спомням, че Сам беше много хубав Simple Smile))

а и песента от началото ми е любима

о, да и репликата Eat it Twilight!!!!

хубава серия, отивам да гледам.....

Петък вечер е, не може без СПН

http://www.youtube.com/watch?v=sHQ_aTjXObs

допълнение.... гледала съм я тази серия поне три пъти, но все още откривам по нещо...

Дийн обяснява на Кас, че трябва да лъжат и той го пита Защо и отговорът "Така се става президент"
е, как може да съм го пропуснала предишните пъти това....

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 22:22 от Bella

# 264
  • # супернатурална #
Доста спойлериращи снимки от 6/19
1 2 3 4 5 6 7 8

Белс, айде да те зарадвам още, като ти отговоря на въпроса ти от другото място. И за двамата  Wink

# 265
Доста спойлериращи снимки от 6/19
7

Как си стоят и изощто нищо не подозират  Shocked

# 266
  • # супернатурална #
Абе виж 2, май не са съвсем заблудени. Иначе, Мамче, добре изглеждаш  Laughing

# 267
Може  Thinking офф така ми се гледа вече.... Cry

Иначе, Мамче, добре изглеждаш  Laughing

Laughing Laughing Laughing Мерси,ама нещо не се харесвам  Laughing

# 268
За какви кобилки говориш, Галя, и въобще целият разговор ми се изплъзна...

Белс, сетих се знес за теб, че докато гледаше сезоните още в началото и пускаше по някой разговор между братята. Аз понеже също ги загледах и днес закотвих един разговор мажду Сам и Дийн от
Сезон 2, серия 11 - Playthings.
Дийн: Най-тревожният въпрос е защо предположиха, че сме гейове?
Сам: Правиш се на голям мъжкар. Сигурно мислят, че го правиш за прикритие.
Дийн: (гледа Сам и се усмихва гаднярски) Grinning

# 269
  • # супернатурална #

Laughing Laughing Laughing Мерси,ама нещо не се харесвам  Laughing

На мен си ми в топ 5 на жените в сериала  Laughing

За какви кобилки говориш

Буйни и полуобяздени (щото може и още  Mr. Green) А вече наистина не знам на какво да се радвам повече - на теб или на подписите ти  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт