SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 692
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Краули гледам и той се мярка там на заден план Grinning Дженсън пък от всички той най официален   Sunglasses

# 406
Люс, ако ти си сложиш "еректиралия" гиф, аз трябва да си сложа овулирал аватар  Joy

трябва да внимаваме,
 да няма после след толкова много снимки, много забременели ...
и после дечицата да са всичките с очичките на Миша, с тръпчинките наДжаред и усничките на Дженсън...

на ваша отговорност, който му стиска да гледа....

# 407
 Joy Бела, ще ме умориш!  Hug Това с exploding ovaries днес си го мисля цял ден!
Очичките на Миша ще мога да ги обясня, моите са (почти) толкова сини,  ама с останалото ще се затрудня.
Оффф, и тримата усмихнати на една снимка затъмняват слънцето, ще им се не знае! Предозирах днес, та чак свят ми се вие. Е на това му се вика sensory overload! Тая вечер ще сънувам интересни сънища 100%  Twisted Evil

# 408
  • # супернатурална #

Ох, това вече е нереално  pregnant    Joy

# 409
# 410
(Инчето е вариант, Импалка тоже, ама взимайки предвид духовната им същност, познайте кой ще артише от уравнението  Tired),
За ква духовна същТност говориш и от кое уравнение мислиш да артишеш. Аре, обяснявай се сега, да те видя. Нещо много духовно го подкарахме, да не стане заварката накрая...

O my God и всичките светии  Heart Eyes

# 411
[...](Инчето е вариант, Импалка тоже, ама взимайки предвид духовната им същност, познайте кой ще артише от уравнението  Tired) [...]
А, да! Нищо духовно няма в мен. Само тяло, гориво и огън. Плюс щипка ревност и агресия за разкош.
Но можеш да разчиташ на мен за превода. После ще се оттегля. Обещавам .

# 412
Shocked  Heart Eyes EFP 

Не мога повече! Ще си полегна да се успокоя!

# 413
  • КиТ
7ми сезон???????????? Party Party Party,а даноооооооооооо Praynig Praynig Praynig

О кас най сетне ще го видим малко повече Мирка виж молбите ти бях чути Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Ох кви са тия снимки кви са тия чудосиии Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ша вземем всички да забременеем верно и отиваме пред вратата на един от тях с бебе на ръце,много ще ни се зарадват женичките им hahaha hahaha hahaha hahaha

Нещо не ми се отварят снимките на 22 страница  Thinking Crossing Arms #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 414

Нещо не ми се отварят снимките на 22 страница  Thinking Crossing Arms #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Плами нещо си се бъгнала,на мен ми излизат  Twisted Evil Hug

# 415
Ох, момичета разногледа станах вече от толкоз инфо  #Crazy
Ама момчетата са СТРАХОТНИ!!! Heart Eyes Heart Eyes
Но не мога да кажа същото за жените им   Mr. Green Нямат ли си некoй стилист там да ги облече или защото стилисти ги обличат, изглеждат така?!
Ама хайде стига съм ги обсъждала, кати и без това повече се кефя на мъжете им, мммм  Grinning

# 416
Прощавайте, ама се натъкнах на нещо тотално несвързано с днешната истерия... сигурно сте го виждали вече и пак откривам топлата вода, ама не мога! Изскочи ми някаква снимка на татко Уинчестър като млад, и за мен поне потресаващо си приличат с Дженсън!  Shocked

# 417
  • # супернатурална #
За ква духовна същТност говориш и от кое уравнение мислиш да артишеш. Аре, обяснявай се сега, да те видя. Нещо много духовно го подкарахме, да не стане заварката накрая...

А, да! Нищо духовно няма в мен. Само тяло, гориво и огън. Плюс щипка ревност и агресия за разкош.

Духовно, бездушевно...все ще намери място в квадратното (ни) уравнение  Wink.

И последно, че пак стана утре. Ликуй, Маракана и всичкото ненаситници  Grinning

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 00:18 от Г. Краули

# 418
myri ... съгласна съм за стилиста ... или това е отмъЩението на стилистките  Joy Joy Joy

Ооооооох  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

тук преглътнах звучно .....
Много сте "льоши"  Mr. Green ... надявам се да не бълнувам таз вечер, че утре може да ме изнесът принудително  Joy Joy

# 419
Момичета, и аз се загубих в инфото, но току що приключихме с превода на едно интервю на Дженсън от панела и не мога да не ви покажа това:

Дженсън за далечния и може би щастлив край за Дийн и „Свръхестествено”:

... Може би нещо като Бътч Касиди и Сънденс, мисля, може би Телма и Луиз. Кой знае?”

Ако не сте запознати с края на „Телма и Луиз” – филмът завършва как те се хвърлят с колата си в Гранд Каньон. След интервюто Дженсън се върна за да добави:

„Всъщност, никакви Телма и Луиз. Трябва да запазим Импалата. Импалата не може да е повредена в щастливият край на Дийн!”
 Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт