SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 555
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Мммм, кафенце!   bouquet  Мерси, Бела!
 Аз пък пускам малко Кас за разкош, че нещо го пренебрегваме напоследък.  Heart Eyes

bichito, тука съм на 22, задължително! Отсега съм си каширала една бутилка вино в шкафа.  Mr. Green
Импала, и аз съм  newsm78 относно това изказване. А за Титаник... това са три часа от живота ми които няма как да си върна  Laughing  Още повече че съм силно алергична към диКаприо като млад, сега по-важи.

Мирка, радвам се че всичко е наред с детенце!  Hug

# 676
Мирка, дано Габи да е добре!   bouquet  bouquet  bouquet

да я нацелуваш от нас!!!!

bichito, тука съм на 22, задължително! Отсега съм си каширала една бутилка вино в шкафа.  

аз като гледам то май тук ще има повече хора, отколкото на реалната среща...

засега май сме само аз,Галчето и Апокалиптик

# 677
Почти съм сигурна, че вече е пускано, но днес пак се зачетох в това и реших да го постна, да се позабавляваме.

30 факта за Дийн Уинчестър

1. Оръжията не убиват демони. Дийн Уинчестър убива демони.
2. Няма йерархия при демоните. Само списък от демони, на които Дийн Уинчестър е разрешил да живеят.
3. Когато Дийн Уинчестър бил в гимназията учителят му по английски му дал да напише есе: "Какво е смелост?". Дийн Уинчестър получил 6+, защото написал само думите "Дийн Уинчестър" и веднага го предал.
4. Главният износ на Дийн Уинчестър е секса.
5. Дийн Уинчестър не ловува, защото ловът включва въможността от провал. Дийн Уинчестър убива.
6. Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър.
7. Дийн Уинчестър не чете книги. Той ги зяпа, докато не получи информацията,
която иска.
8. Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.
9. Дийн Уинчестър може да затвори въртяща се врата.
10.Сълзите на Дийн Уинчестър лекуват рак. Жалко, той никога не е плакал. Не, чакай. Това беше Чък Норис.
Добавка: Дийн Уинчестър е лекувал рак и е изглеждал дяволски добре, докато го прави.
11. Ако един демон вижда Дийн Уинчестър значи всичко е наред. Ако не може значи е на секунди от смъртта.
12. Дийн Уинчестър трябва да поддържа лиценз за носене на прикрито оръжие във всички 50 щата, за да си носи панталоните според закона.
13. Когато Дийн Уинчестър си плаща данъците, той праща празна бланка и прилага само снимка на себе си, приведен и готов да атакува. Дийн Уинчестър не трябва да плаща данъци, никога!
14. Дийн Уинчестър притежава най-страхотното лице за покер играч за всички времена. То му помогна да спечели Световните серии по покер през 1983, въпреки че в "ръката" му са само Жокер, карта от монополи "Излизаш от затвора", двойка кари, седмак спатий и зелена карта #4 от играта Uno.
15. Дийн Уинчестър не използва реплики за свалки, той просто казва: "Сега!"
16. Дийн Уинчестър може да говори за Бойния Клуб!
17. Времето не чака никого. Освен Дийн Уинчестър.
18. Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се
страхува от Дийн Уинчестър.
19. Исус притежава и носи гривна с надписа WWDWD. (КБНДУ - Какво би направил Дийн Уинчестър)
20. Кръговете в полята са начин на Дийн Уинчестър да каже на света, че понякога шибаната царевица трябва да лежи на земята.
21. Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!
22. Дийн Уинчестър трябва да сортира прането си в 3 категории - цветно, бяло и петна от кръв.
23. Дийн Уинчестър всъщност е умрял преди 10 години, но нито един Жътвар няма смелостта да му каже.
24. Знакът за инвалиди на паркинга не показва, че това е място за хора с увреждания. Всъщност е предупреждение, че мястото принадлежи на Дийн Уинчестър, и че ще станете инвалиди, ако паркирате там.
25. Дийн Уинчестър веднъж изял 3 пържоли от по 2 кг. за един час. Първите 45 мин. той правил секс със сервитьорката.
26. В момента Дийн Уинчестър води дело срещу производителите на "дъвка на метър". Дийн твърди, че "2 метра забавление" всъщност е запазената марка на неговия пенис.
27. Дийн Уинчестър не виси като кон...конете висят като Дийн Уинчестър.
28. Ръката на Дийн Уинчестър е единствената, която може да бие Роял Флош.
29. Дийн Уинчестър винаги има Блек Джек. Дори, когато играе Покер.
30. Дийн Уинчестър продал душата си на Дявола за хубавия си външен вид и несравними способности за лов. Малко след като сделката била завършена, Дийн гръмнал Дявола в лицето и си взел душата обратно. Дяволът, който оценява иронията, не се ядосал и признал, че трябвало да се досети. Сега играят покер всяка втора сряда от месеца.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 12:00 от Red Sonja

# 678
  • гр. София
В този мрачен и на всичкото отгоре работен ден, позволете ми да ви поздравя с нещо за душата:

http://www.youtube.com/watch?v=iYdqhRtw4fw

http://www.youtube.com/watch?v=u98DBCmierw

Ако някога дойдат в България ще съм първа писта за билети... Heart Eyes

# 679
Moмичета благодаря  Hug

Вижте:

# 680
Мирка,
Гушки Hug Hug Hug за малката и за теб.

Розе,
За първи път чувам тази група Blush (пуста необуздана страст към т.нар. твърда музика), но ми харесаха много и двете песни. Благодаря Hug . Първата има много нежен текст, като на твоите стихове Heart Eyes .

Поздрав от мен с една класика - Andrea Boccelli & Dulce Pontes - 'O mare e tu (говорещите емотиконки ме вбесяват

# 681
Благодаря ви за последните  постове, малко смях и красота  Hug   Иначе като се замислиш за нещата, за които не знаем, за които дори не се досещаме, за това, че сме в мрежата на "големи планове и игри" и че не е виновна само прородата, която упорито разсипваме брррррррррррр 

За вторник и аз не съм сигурна дали ще мога за Дивака. Иначе много ми се иска  Grinning  Правя планове да идвам в седмицата след 28 март  Peace  По-вероятно да съм на купона тук.

Златето обърна внимание на Титаник онзи ден, беше постнала и агнешно Дженсън с един медалъон лИбовен Grinning  Хубаво беше сладурчето, младо и безразумно  Joy

Мирка, живи и вече здрави  Hug

# 682
Сонче, и да е пускано, никога няма да ми писне да го чета!  Grinning
Розичка, Импала, благодаря за прекрасните музики!   bouquet
И аз поздравявам с една малко по-тежичка, ама не знам защо винаги се сещам за момчетата като я слушам... Black Rebel Motorcycle Club-Spread your love
Мирка... и Джаред ако си направи туитър, вече ще клекна и ще си направя и аз, колкото и да съм се заричала че няма. Тюх значи, отидоха ми принципите....

# 683
Джаред ако си направи Туитър и аз съм първа кипра там  Laughing

Това са ми любимите факти: hahaha

8. Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.

18. Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се
страхува от Дийн Уинчестър.

21. Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!

# 684
Само като си представя това действие и се заливам от смях , но иначе изпитвам чисто преклонение   Grinning         9. Дийн Уинчестър може да затвори въртяща се врата.

# 685
Мирка  Hug, радвам се че вече сте добре, целувки и за двете ви   bouquet  bouquet  bouquet и ти ни липсваше  Hug
Благодарско за музикалните поздрави, толкожа са .... нежни .... и в този дух .... ви поздравявам с една много любима моя песен ....

# 686
Почти съм сигурна, че вече е пускано, но днес пак се зачетох в това и реших да го постна, да се позабавляваме.

30 факта за Дийн Уинчестър

Да, страхотни са фактите,
аз ги засяках и във ФБ, някаква мацка е създала приложение от тях в късметчетата. Laughing
Дали не е някоя от вас?

# 687
Бичи  Hug  Hug Hug

Ехо градинарки, в този дъждовно-намусен, съботен следобед /почти вечер/, ви черпя с едни специални палачинки:

# 688
Мирка, аз искам няколко от тези спец. палачинки, но най вече ако ми ги приготвят лично  Twisted Evil

След като при вас е дъждовно ... аз ви праЩам от тукашното слънце  sun ... пролетта е вече тууук  Hug

# 689
Ухаааа какъв огромен... тиган има този палачинкаджия...

В този ред на мисли, един поздрав, непременно го гледайте. Розето ме открехна, аз нали съм една заблудена тиква Инь - Ян - Сохрани меня
Бичи, четирима мъже в подписа ти - абсолютно ултра, хиперненаситна си Joy

Общи условия

Активация на акаунт