така сдъм гладна и така ми се спи, нямам търпение. Добре, че поне се унася, едва си клатя вече краката.
пък аз очаквах цвете
Все пак си правя илюзията за довечера поне с цвете да се прибере пък ще видим ааааа айде бягам май май стана работата
така сдъм гладна и така ми се спи, нямам търпение. Добре, че поне се унася, едва си клатя вече краката.
пък аз очаквах цвете
Все пак си правя илюзията за довечера поне с цвете да се прибере пък ще видим ааааа айде бягам май май стана работата
, да не говорим, че са именно "ония" килограми дето най-трудно се махат. За тялото е все тая по каква причина гладуваш - дали е религиозна или естетична. Друг е въпросът, че всеки си е много индивидуален - аз смъквам като огранича мазнините, а при постенето автоматично се спират и тортички, вафлички и пр. За сметка на това по никакъв начин не мога да се откажа от картофите или филийка хляб (слава богу една ми стига). Та затова постенето ми е "идеалната" диета. Но пък аз съм правила "каноничен" пост, а той е доста брутален - три от седмиците са без абсолютно никакви мазнини или маслодайни продукти, както и определени дни от другите седмици. Определено изтощава, особено накрая, затова и не бих постила сега, толкова скоро след бременност и раждане дори и да не кърмех.
Ама аз вече съм свикнала - отначало се нервирах, ама после си казах - по-добре да ме радва и уважава цялата година, отколкото да ме нервира и дразни, пък на осми март да ми подарява цветя 

но се цедя и му давам. Сега си взех Дефламол да мажа зърната и дано да се оправят. Взех си и протектори и като се оправя ще кърмя с тях. 
все още не съм ви изчела
гледам някакви снимки събирате? Ще съм благодаряна ако споделите 
Вероятно лактацията вече се е регулирала и затова не усещаш напрежение в гърдите. Точно така трябва да е, няма нищо хубаво в това гърдите ти да са препълнени и да преливат.
Аз съм свикнала - празниците не ги пропуска
Вечер като реве и се нерви и не знам какво да я правя, той я взима и наш'та моментално спира и притихва. Кокори му се и кротува
Препоръчани теми