Ние се върнахме преди малко от разходка от обяд излезнахме та до сега. Само се прибрахме за втора доза АМ и да сменим памперс. При на с беше слънчево време цял ден. Направихме си седем часа навън
Боби също плачеше без сълзи в началото. Но от какато направи месец-вече си леят и то заради бибата и му трепери долната устна чак. Като го видя обаче с тия сълзи и аз се разплаквам, много ми става тъжно, к:ой знае как си я иска пък аз се бавя с другата
операцията вчера ме болеше, но хем защото е възпалена отвън, хем защото се вдигах количката с бебето, раница и две кила ябълки-болеше и отвътре, днес ми мина. Само е още възпалена, но ще звънна утре на док.
И аз съм безкрайно обездвижена-така ме болят краката и гърба от разходките тези дни.
Лохии нямам от вече пет дни-едва, едва белезникави само, като пишкам

Вече не нося превръзки

Това е от нас. Отивам да гушна най-обичаното мъничко човече
Давам живота си за него и го обичам повече от всичко. Не съм си и мечтала за друго бобче.Дано и поспим

лекинка от нас и безколична за вас

ЧАКАМЕ ДА МИНЕ ПИКА С КОЛИКИТЕ И ДА СЕ ГЪТАМЕ 

детето както беше с пижамката и спалния чувал,метнали му едно тъничко памучно одеалце и го извели на разходка с количката
и аз чак днес разбрах каква са я свършили като втори ден се чудя защо има сополки това дете и кога съм успяла д аго простудя,просто полудях! Та за пореден път се убеждавам,че бабите са опасни за внуците си! съвсем сериозно го казвам.С майка ми докато беше тук се карахме всеки ден,че все ми беше на опаки и не само че дава акъл,ами и държи да стане на нейната-тя пък другата крайност-да навличаме детето.... Та... продъжавам да си мисля че най-добре е сами да си гледаме детето,не ни трябват никакви баби!Те милите много искат да помогнат,ама хич не им се получават нещо нещата...И така-похвалих ви се,оплаках ви се,сега мога да си лягам 
А съм се зарекла нищо сладко
!
Не е на фонтан,но много ме дразни че все трябва да го преобличам и се случва на чистите дрешки пак да върне.
не знам защо. Но нищо