QueenBee, не се обвинявай, нормално е да незнаеш какво му е точно. Няма как, аз дето ми е второ вчера цял ден рева и установих, че най-вероятно е било от глад, но доста късно, така че...
и аз имам такива наблюдения
Ако се опитам малко по-късно да го сложа пак на гърда пак почва гърченето...Също аканията са ни само по 1 път на ден но обилни. ПЪрвата ни консултация е чак след седмица. Досега само веднъж е идвала лекарката вкъщи след изписването и със сигурност не би дошла до вкъщи, за да видим теголото.Как да процедирам според вас? Искам да ви благодаря предварително за консултацията и също за предните ви включвания по запитванията ми 

сега си лежи в леглото и чакам всеки момент да писне.... явно го боли млечицата защото едвам се наяде ей сега, дърпа се, реве.... почвам сериозно с дактарина... 
и заспа. Иначе по 2 часа се дере

дано дойде по-бързичко количката, до края на седмицата уж ще е хубаво времето
.
с какво ги храните-да са ни живи и здрави. Поне и на Пчеличката, Бобо не е много по-голям от нас. Днес тъкмо си мислех, че сме стигнали 4те кила и видях едни приятели с бебка, една седмица по-голяма от нашето Бобче-е тяхното беше 4 и 200, а ми се видя огромно пред Боби
Не ги видях
Отиваме сега да видим дали ще стане нещо от тази, иначе кой знае колко ще ни удрусат.
, а аз с бебо на ръце и тичам след него. Добре, че едно детенце ми го хвана и добре, че кучо не е питбул 

. До обяд що годе имам кърма, но после ... почва се с едно висене по циците ми ( за да ги стимулирал ) , той си остава гладен, че с 25 мл кой ще се наяде, дремва 20 мин и айде пак рев и пак цици и ...
. Дала съм си срок още 2-3 дни и ако не текне кърма - колкото има - толкова
. Аман ! Станах като катерица- ям бадеми, пия по Х литра вода, вече ми иде на катетър да се сложа, само пикая, пия чай на ХИП, не по 2 чаши, а по 4 и пак - йок. Чудех се дали да викна консултант от ЛЛЛ ... Вече не знам какво да правя. Оплаках се . Иначе заспи ли, няма будене, будим го по половин час за да яде.
/шегувам се естествено, ама верно ме побърква този мъж малък
/. Лори, и аз обмислям да сменям храната, едвам чакам консултацията на 5-ти април...сутринта му дадох 120/колкото си му давам- ревал, не ревал, това е, повече няма...
, после се заблудих и като зарева след 2 часа направих още една доза/като си мислех, че с минали трите часа...и чудо - змея изяде само 80 и се отказа сам
И юзаспа катпо заклан...а аз - шах
Незнам вече какво да правя...и акото ни вече не е кашаво, днеска даже с термометър в дупето мушнах - беше акал само едно топче...след една минута е изака, ама пак не кашаво...
. Аман ! Станах като катерица- ям бадеми, пия по Х литра вода, вече ми иде на катетър да се сложа, само пикая, пия чай на ХИП, не по 2 чаши, а по 4 и пак - йок. Чудех се дали да викна консултант от ЛЛЛ ... Вече не знам какво да правя. Оплаках се . Иначе заспи ли, няма будене, будим го по половин час за да яде.
За първи път се радвам така да я видя