С шампоан косата през 2-3 дни и иначе само търкаме телцето с мека кърпа и малко пяна от шампоана. Гледам да е към 11 чак вечерта, та заедно с мазането и масажчето да отиде час до храненето, и като се нахрани към 12.30 си спи точно като къпан дето му викат и си прави голямата пауза чак то 4.30 за еднственото нощно хранене, което правим...и ние поспиваме така...иначе и нашия тате го прави номера с местенето в хола от време на време и аз не одобрявам-ходи на работа, аз съм вкъщи, но това не е оправдание-не мисля, че моята умора е по-малка или работата, даже напротив
Иначе ми е голяма помощ вечер, изцяло го поема, аз тогава си почивам, та затова още не съм се ядосала по повода с нощната смяна
и без това житния може да се съчетае, та хем жито- хем ще е в постите 
Да, мъчно ми е много, рева си по малко всеки ден, не мога да го преудолея, но не мисля да я мъча повече-ясно е,че аз закачена за нея по цял ден не мога да бъда. Сутрин не мога да си оправя голямото за градина, няма кой да ми наготви, да ми изглади. А и тя е гладна-това е истината. Вчера изкара на гърдата цял ден и пак нищо. Ям,пия..и нищо. Такъв ми късмета-ако не е едното зло, ще е другото-и с двете пълен провал. 
. За помагане, помага. Вчера дори ми даде час и нещо "отпуска" да се разходя. След това беше много горд, че сам е сменил памперса.
. Защо го приемаш като провал? И аз дохранвам. Като не стига, не стига - няма да си държа детето гладно, нито АМ ще я отрови. Просто на всяко хранене я поставям първо на гърда (и на двете една след друга), за да си изсуче, колкото има. Все ще й е от полза дори да е малко. Приех, че правя най-доброто, което мога, предвид ситуацията.
:*
Дано да познаят и да се пуснем на хубави разходки с дребосъците!!! Препоръчани теми