За Мими и малкия Мони отправяме молби милиони - 1

• 26 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе/Germany
Здравейте и от нас Simple Smile
Мими  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Скоро всичко да мине и да останат в миналото тези премеждия!!!

Днес излизахме на терасата Simple Smile Първо за 2 минутки о после в количката за 15 минутки:)
Ние имаме голям проблем с къпането Sad много реве това дете, чак посинява и въздух не може да си поеме Sad и при смяната на памперса бяхме така но вече нещата май започват да влизат в релси.
Много хубаво заглавие сте сложили Hug
Палчета за всички в нужда Hug
Уф че съм отвеяна Sad Честит имен ден на всички именници и на всички с повод

# 496
  • софия
Мария Ангелова - ми е пратила празно писмо.
Галя Цонцова     - да ми напише името на бебчо
Цветомира Калмукова - и тя не ми е написла име на беб. Simple Smile

Извинявам се, че така, но незнам кое име на кой ник-нейм отговаря Simple Smile

# 497
  • София
Теди да ти е живо и здраво името! Специален празник е за мен, защото и брат ми е именик  Hug

# 498
Теди, честит имен ден. Всичко най-хубаво и най-вече много здраве.   bouquet

Честит имен ден на всички именници.

И ние днес бяхме навън от 14.00 до преди половин час. Носих си за всеки случай шише с изцедена кърма, ако не ми се получи сукането, но много добре стана, бяхме седнали в едно слънчево кафе и като се завих добре през рамо нищо не се виждаше и малката си сука предоволно и после заспа. Ама как наду гайдата като огладня. Даже успях и напикан памперс да сменя в коша на количката, понеже тя не търпи и пак порева, но накрая всички бяха щастливи  Party

# 499
Ние се кърмим на публични места най-безсрамно  Whistling, то не че тук на някого му прави впечатление, хората възприемат кърменето като най-естественото нещо на света. Каквото си е и според мен. И в Бг като се приберем лятото, пак така ще практикуваме, все ми е тая кой как ще ме гледа и какво мисли по въпроса. Нека има кърма само и да суче детето, както досега.

# 500
И ние бяхме на двучасова изхарчи пари разходка  Sunglasses И двете ги свършихме идеално!  Laughing Наистина страхотно беше времето днес! Имаме си татко днес и утре - голям кеф! Сега се хранят двамата, баткото си разглежда списанието, а аз мързелувам и се чудя как да стана да си свърша камарата работа?!

# 501
честито и на другите именници

Светле, ако са същите мерни единици, проблемът беше над стойност 380. Светли беше и с 320 докато кърмех, изписаха го с 250 май. Поне така е тук, на север може и да е различно.

Пчеличке, честит именник!

# 502
Привет и от нас!
Честит имен ден на Теди! Нека името ти носи много здраве, щастие и късмет!   bouquet
Много много стиснати палчета и молитви за малкия Мони! Господ здраве да му дава и да го закриля!  Praynig Praynig Praynig

И ние днес направихме първо излизане навън за 30- ина минути. Облякох добре малчо, после му сложих одеалото порт-бебе и хоп в коша за кола (поради липса на количка  Sad ). Беше му много хубаво! Ако имахме количка даже щяхме да си го водим с нас на кафенце из града. Дано по- скоро да си вземем.

Светлте, и на нас жълтеницата още не ни е минала. Притеснявам се, че сега на консултацията педиатърката бог знае какво ще измисли! ooooh! И ние сме изцяло на кърма и изобщо не искам да я спираме. Иначе билирубина знам, че 98% се изхвърля с изпражненията. Моя беб ака почти на всяко ядене, но не му минава. Опасявам се, че и при нас е "кърмаческа жълтеница".
Хайде ставам, че малкия нещо ръмжи.  hahaha

# 503
Днешната разходка беше супер newsm44. Бебко спа, прибрахме се, накърмих го и пак заспа:) Лятоооо, идвааай:) smile3535

# 504
Момичета да ви попитам и вас какво мислите  Whistling .Казах на педито че малкия доста повръща и тя ми каза да му капвам във водичката две три капки лимон  newsm78 .Аз много се замислих и се чудя да го прилагам ли  Thinking

# 505
Момичета да ви попитам и вас какво мислите  Whistling .Казах на педито че малкия доста повръща и тя ми каза да му капвам във водичката две три капки лимон  newsm78 .Аз много се замислих и се чудя да го прилагам ли  Thinking
Не мога да се включа, но да питам какво стана с разстройството?

# 506
Ами Бенджи май, че е било от фризовома  newsm78 .В момента в който го спряхме и нещата се нормализираха, ако за нормално може да се смята около 4 или 5 акания на ден  Whistling

# 507
ТЕДИЧКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И УСМИХНАТА И ВСЕ ТАКА НИ РАДВАЙТЕ СЪС СВЕТЛИ С ХУБАВО НАСТРОЕНИЕ  Hug

Мими  Hug дано Мони е добре, като го събудят! Молим се за вас  Praynig

Момичета, сутринта ходих до док, за съжаление обаче имах неблагоразумието да не звънна предварително и с моя късмет той днес извънредно не работеше  ooooh!
Вчера ми се възпали ужасно операцията, така е червена и така ме боли.....
После се разходих, сега ми е паднало си викам, мъжО гледа бебон, а аз не съм се разхождала сама от месеци....и в резултат колкото пари имах, толкова похарчих.
За беб-яке, прекрасен гащиризон-ватиран, шапка, жилетка, мляко и чудно музикално мече.
За мен два чифта бекини  Blush
После взех тати и бебчо и от 13.20 часа до 19часа навън-страхотна разходка направихме в това слънчево временце.
И да се похвалим-днес беб за първи път си протегна умишлено ръцете и хвана музикалното мече  Party

ох отивам да легна, че не съм спала миналата нощ-мъчиха ни колики  Tired

лека от нас или до после

# 508
Добър вечер и от нас.
Вчера бяхме на консултация в Токуда. Резултата - 4260 (от 3180) и 55 см (от 50). Не правихме ваксината,ч е пуснахме един носен секрет да се види, че много хурка нещо, а нали трябва да е напълно здрав за ваксина.
Днес почти не сме се прибирали - излязохме към 12 и нещо и се прибрахме за да яде дреб. После пак навън и се прибрахме към 7 пак за ядене. Утре ако е такова топло като днес, пак цял ден навън.
В неделя на 20.03 ще правим погача и сега съм в чуденка какво да приготвям/купувам, че с баткото се бяхме доста изхвърлили в количествата и ядохме сладки и соленки 2 седмици после.
Сега се колебая дали да си поръчам слинг...имам кенгуру на Чико, но сега се чудя...дали ще ми е по-удобно? Мислех дали ще е по-удобно от кенгуруто че ще трябва да водя баткото чат пат на ясла, а не върви да зареежа количката с бебето на вън....
Ей такова нещо съм набелязала. Ама май имаше значение моята височина за дължината на шала? newsm78
http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/nosene-na-bebe … sling-laguna.html

# 509
Здравейте на всички  Hug

Честит имен ден на Теди и Божидарчо на Пчеличката  Hug

Палчета за Мими и Мони - всичко ще бъде наред милички  Hug

Ние днес целия ден го изкарахме на вилата с дребния - много добре му се отрази, сега спи като къпан  Heart Eyes Обаче Лори - и ние сме като вас - спи в количката, ама спря ли да го возя и започва да мрънка - това май няма да мога на едно кафе да седна... Laughing Само в движение...яа, имам еднавно се грижи за фигурата ми змейчето... hahaha

Момичета - имам една огромна молба към мамите от София - ако има някоя , която да живее близо до кв.Изток моля да ми пише на лични- харесах си една люлка в Продавалника, ама искам да види някой лично как е, момичето ми каза, че не е проблем, ама аз ако се дигна специално за това са ми 30 лева..а няма с какво друго нда го съчетая, а и няма кой да пази бебон - ще съм много благодарна ако някой ми свърши тази услуга  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт