Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Започвай, аз вече имам план за 21 юни.  hahaha
Остава да помисля за 23 и 24-ти, но едва ли ще се случи.  Mr. Green

Кво има на въпросните дати? Сонисферата ли е на 21?

Божке, и Рис-Майърс ли пей? Талант до таланта, майно льо!

# 406
  • Ænima/Albuquerque
Кво има на въпросните дати? Сонисферата ли е на 21?!

Мхм, мхм.  Mr. Green

# 407
  • Варна
.....
Божке, и Рис-Майърс ли пей? Талант до таланта, майно льо!
Joy

# 408
  • КиТ
Препоръчаха ми Misfits,струва ми се че бива като четох резюмето Thinking и сегя тегля Mr. Green[/i][/b]

От къде го теглиш. В tumbrl се нагледах на гифчета от него и го търсех, но може да съм го пропуснала.

В замундата го има качен и 1 и 2 сезон Wink Peace,аз само резюмето ме четох иначе картинки още не съм ровила,ма като почна да го гледам може да разровя Crazy

# 409
  • Разпиляна във въображението

Джаред го помня само от "Базил".

Имаме възможност да бъдем в Разлог, обаче не искам да бъда на двата дни, а само на 30 ... и Hurts, обаче няма инфо кой кога ще е.

# 410
Хайде да се съберем дружинка в Разлог. Flutter

Ох, как искам Хъртс! Heart Eyes

# 411
  • Разпиляна във въображението
Някой видя ли някъде програмата? Трябва да погледна дали няма тема за събитието във форума. Ние имаме приятел в Разлог и спането е най-малкия ни проблем.

# 412
  • София
Връщам се от балет и що да видя Сарказмов се разхожда по телевизора!!! 
Сарки не го пускай така в събота вечер!

# 413
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Севера, голямо "благодаря" за препоръката за Skins Hug. Отдавна не бях гледала толкова свеж и завладяващ сериал, всеки един герой е симпатичен и пълнокръвен. Сериите на Каси и Крис ме разплакаха, съответно те са и любимите ми герои заедно с Мишел, много умна мадама. А Каси е толкова красива, невинна и нещастна, тази огромна усмивка през сълзи те стиска за гърлото...
А Ефи пък колко е красива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пуци, знам че вече съм начело на списъка на нахалните , ама моля пиши и Мич Хюър при мен, и без това само аз си падам по красиви дечица  Mr. Green

Оххх, прекрасен е

# 414
  • София
Уха, това е Макси, нали? Моята любимка е Каси, но по принцип всичките герои много ми допадат. Крис, Джал и Ануар са ми малко далечни де, но с останалите е лесно да се идентифицирам. Много се радвам, че ти е харесало сериалчето. До кой епизод стигна?

Актрисата на Ефи е Кая Скоделарио и освен като актриса се подвизава малко и като модел. Тя е и главната героиня в 3 и 4ти сезон, който е с изцяло нов каст (освен Ефи).

Аз снощи изгледах първия епизод от американската версия. Can you say "помия"? I'm sure you can. Sick Mr. Green

# 415
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, Макси е това, страхотно красив  Heart Eyes. Иначе неговият герой не ми е много любим, може би защото е най-наясно със себе си и няма кой знае каква драма покрай него. И аз обожавам Каси, и ми е много тъжно за нея, тя е най-отхвърлена и пренебрегвана от всички. същото може да се каже и за Крис, но той поне си има Анджи, а Каси е сам-самичка Cry.
След малко си пускам последния епизод от първи сезон, после ще почвам втори.

Гея,   bouquet  bouquet  bouquet за магнетите

# 416
  • София
Почвай, почвай, за мен втория сезон е дори по-добър от първия. Има доста обрати. Grinning

# 417
  • в сърцето на един мъж...
Джой, пак заповядай Hug

# 418
Хилоууу!

Шти го пиша, Джой, няма проблем, само ми напомни като дойде момента за нова тема.  Mr. Green накрая ще си направим класация кой е по-по-най-алчен.  hahaha

# 419
Чета ви тука плановете за ходене по концерти и пъдсмърчам тъжно  Sad. Аз сигурно ще видя някакъв социален живот чак след година.

Сарки, снощи го гледах Джуд в Алфи. Ма мноу е готин там, бе  Heart Eyes. Особено ми хареса как играе билярд  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт