Отговори
# 180
  • Варна
Запис

# 181
 Mr. Green на мен си ми скъсаха нервите подобаващо, но пък този път получих подарък  Shocked - парфюм givenchy, сигурно мириша  Mr. Green, за т`ва ще да е

# 182
  • София, Лагера
И аз имам романтичен подарък... миризливо меко сирене и любима бира  Mr. Green
Ей, къде сме се намерили с моя мъж такива романтици!  Crazy

# 183
  • В две тъмни очички
И аз имам романтичен подарък... миризливо меко сирене и любима бира  Mr. Green
Ей, къде сме се намерили с моя мъж такива романтици!  Crazy
Хаха.... и аз да се похваля като тебе! Получих бутилка Martini Asti и бял шоколад... Ей сега ще си ги оползотворя, влизайки в клуба "И Хасан е хора"  Mr. Green
Ех,ама и ние двамата с моя сме едни романтициииии

# 184
моят мъж хич не е романтичен, ама нали на техния празник - 2 февруари  Mr. Green , дете му родих, че явно нещо се е размислил, но тази вечер имаме баба така че ни се полага пиячка  smile3508

# 185
Нощни снимай шишето, моля те и чакаме отзиви  Hug

Педиатъра:Нашето не било рефлукс, било подути по рождение сливици (трета сливица) изписа коларгол викам а не мерси, ще го сменям тоя, че само ме нерви. Сърдечно заболяване не било причина да се отложат ваксини.Той ли ще я успокоява след всяка ваксина - и кризи ще прави - тъпанар, така ме ядоса на тоя хубав празник!

# 186
  • ул. "Мечтание"
Ще, ще, ама утре, тая вечер ме мързи да вадя фотото.

Ура! Най-сетне се преборих със слинга!  Mr. Green

Бебеш, добре си решила да го сменяш тоя "педиатър".

# 187
  • София
Честит празник мили МАМИ   bouquet

# 188
  • София
Нощни снимай шишето, моля те и чакаме отзиви  Hug

Педиатъра:Нашето не било рефлукс, било подути по рождение сливици (трета сливица) изписа коларгол викам а не мерси, ще го сменям тоя, че само ме нерви. Сърдечно заболяване не било причина да се отложат ваксини.Той ли ще я успокоява след всяка ваксина - и кризи ще прави - тъпанар, така ме ядоса на тоя хубав празник!

Ох не ти стигат другите грижи ми сега и тоя спотльо spoko

# 189
а за помощта... аз имам ейчарско отношение  Mr. Green. Затваряш очи и го оставяш да се оправя. Веднъж ще сгафи, втори път ще сгафи, на третия ще се научи. Въпросът е да издържиш на гафовете, после става песен  Wink
И аз така  Joy - резултата - няколко изгорени тенджери, малко оцветени дрехи, ама евала - и колко вкусни манджи е сготвил, и сам си глади дрехите, пере, простира - мъж чудо си имам Simple Smile. И цветя ми носи, и картички, и подаръци - чат-пат забравя и го прави  със закъснение, но аз не се сърдя. А и най-хубавото и ценно нещо от него се гушка в скута ми.

# 190
  • Пазарджик
Клечо готина снимка! newsm10

# 191
Мили момичета,бъдете слънчеви ,усмихнати,волни,раздаващи,красиви,нежни,жадувани,борбени,любими,обичани и обичащи-не заради,а въпреки всичко!Честит празник!
Аз сутринта получих подарък от съпруга ми.,но най-големият ми подарък за днешния празник беше,че таткото цял  ден гледа Дара,а аз досега миткосвах с приятелки-предоволна съм,много добре ми дойде.Ударих и една водка и се напуших едно хубаво Embarassed
Антоанета,да ти е жив и здрав Ники-страхотно хлапе е,а ти си истинска щастливка!

# 192
  • бургас

Jorjianaaa, верно ли боли? направо ме шашна! значи пак ще си имаме първи път? Simple Smile
я кажете винаги ли е така или наистина зависи от шевовете?

сигурно зависи от шевовете,мен не ме болеше,а го направихме на 20 ден след раждането, (нямам шевове)

# 193

Jorjianaaa, верно ли боли? направо ме шашна! значи пак ще си имаме първи път? Simple Smile
я кажете винаги ли е така или наистина зависи от шевовете?

сигурно зависи от шевовете,мен не ме болеше,а го направихме на 20 ден след раждането, (нямам шевове)

Първото ми раждане шевовете ми бяха доста и като правихме за първи път след това сякаш ми беше за пръв път ужас. Но сега имах само 3 външни и 5-6 вътрешни и нямаше болка, но пък чакахме 40 дни да паднат новите конци...
За подарък получих букет с рози и бутилка уиски сега си го пием. Бебуна днес спинка за празника сладуранка.

# 194
  • Сливен
Честит празник на всички жени и майки !
Всеки ден ви чета , но рядко пиша, преди като бяхме бременни по -често намирах време за писане ама сега. Бебка вече е 3900 и 51 см , нали се роди 1450 и 41 см и сега се опитва да наваксва горката, но се оказа че има пъпна херния и трябва да и лепя някакви лепенки на пъпа. Някой ако е минал по такъв път моля да сподели. Доста противоречиви неща пише.
Иначе получих цветя и бутилка вино ..... е по-добре от нищо , ама аз по принцип претръпнах към такива неща, пък и той моят най-хубавите подаръци ми ги прави спонтанно, без повод.
Аз имах пъпна херния. Наще са ме лепили с лепенки, монети, какво ли не, но не се е прибрал пъпа ми. Все стърчеше. Лекарите казали, че било по рождение, обаче някаква мед. сестра като ме видяла на плажа, казала, че е некадърно прибран пъпа след раждането или нещо такова беше. Дано се прибере, не е нищо страшно, но ако не се прибере пъпчето, е необходима операция, която мисля и че се заплащаше. На мен ми я направиха на 9-10 годинки и имам 6 шева.
Иначе да кажа ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ СИЛНИ, БОРБЕНИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАЙКИ И ЖЕНИ! Аз 3 дена нямах комп, ще имам да се връщам да ви чета.
Относно анкетата не виждам колики при Емилия. Превиваше се на няколко пъти и й дадох Дебридат(от Франция), но не съм давала повече. Дано ако има да минат леко, както досега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт