Отговори
# 195
Честит празник, мами. Само радост да ви носят любимите ви същества.  bouquet

# 196
# 197
Честит празник на всички жени и майки !
Всеки ден ви чета , но рядко пиша, преди като бяхме бременни по -често намирах време за писане ама сега. Бебка вече е 3900 и 51 см , нали се роди 1450 и 41 см и сега се опитва да наваксва горката, но се оказа че има пъпна херния и трябва да и лепя някакви лепенки на пъпа. Някой ако е минал по такъв път моля да сподели. Доста противоречиви неща пише.
Иначе получих цветя и бутилка вино ..... е по-добре от нищо , ама аз по принцип претръпнах към такива неща, пък и той моят най-хубавите подаръци ми ги прави спонтанно, без повод.
Моето злато е с пъпна херния. Получава се от слабост на коремната стена, дърпане на пъпната връв при раждане и т.н. Самото пъпче трябва да е добре заздравяло, за да не се възпали като се запечата с лепенка. Кожата се свива на "плитка" и се залепва. Мой съвет - трябва да имаш абсолютно доверие на лекаря. Все пак това пъпче е за цял живот. Трябва да стои залепено поне 3 месеца. И не позволявай да плаче, че тогава си напрягат коремчетата. Е, стават глезанчета, нооо....

# 198
  Момичета, честит празник и от мен! Бъдете много желани и обичани и красиви като цветята!
 Аз смогвам да ви чета редовно, но нещо в писането не успявам да се включа. в повечето случаи защото държа малката Simple Smile. Колики нямаме, но й давам Био Гая превантивно. Имали и други бебоци като нас с грапави бузи от червени пъпчици? В началото мислех, че е от студа навън, но скоро не съм я извеждала и пак кожата й е грапава, и то само на бузите. Мазах я с един крем на себа мед и пъпките се скриха, но кожата пак й е груба. Незнам от какво може да е.
  Кога беше срещата в мола че и на мен ми се ходи? Съгласни ли сте тези срещи да бъдат през уикендите за да може да ползваме таткото да ни закара до там? Вярно, че тогава е и голямата лудница. А за разходки навън има ли съгласни? Аз съм в Бели брези, но се разхождам и в района на Борово, Красно село и Стрелбище. Ако има мами от там да свиркат да се запознаем на живо като се стопли времето.
  И още един въпрос - при прегледа след 40 ден от раждането правиха ли ви цитонамазка? На мен лекарката ми каза след 3-4 месеца да дойда за цитонамазка, а аз си мислех че е хубаво сега да се направи, както и микробиология също.
  Лека и спокойна нощ на всички!

# 199
  • София
И аз имам романтичен подарък... миризливо меко сирене и любима бира  Mr. Green
Ей, къде сме се намерили с моя мъж такива романтици!  Crazy
Хаха.... и аз да се похваля като тебе! Получих бутилка Martini Asti и бял шоколад... Ей сега ще си ги оползотворя, влизайки в клуба "И Хасан е хора"  Mr. Green
Ех,ама и ние двамата с моя сме едни романтициииии
Хехехе, айде и аз в кюпа... с подарък порядъчно количество баклавички и биричка  Mr. Green Мнооого яко! А и да не забравя, че в момента като за подарък милото гледа бебето в спалнята, а мен ме прати да си почина в хола... и аз си чатя за почивка, че нещо днес изтрещях  Crazy То не бе рев, не бе неспане... а и втора нощ не спи... та съм заприличала на призрак  Tired

# 200

Jorjianaaa, верно ли боли? направо ме шашна! значи пак ще си имаме първи път? Simple Smile
я кажете винаги ли е така или наистина зависи от шевовете?

сигурно зависи от шевовете,мен не ме болеше,а го направихме на 20 ден след раждането, (нямам шевове)

Аха, от шевовете зависи. Аз имам много, няма да казвам бройка че да не плаша  Mr. Green  И верно си боли като за пръв път  Crossing Arms

# 201
Привет, мацки!

Докато ви изчета и празникът минал... Но все пак бъдете здрави, усмихнати, ухажвани и много обичани!
Аз моят любим мога само да го хваля - получих и пролетно цвете и подарък /даже два/ и дори лично ме заведе да си избера подарък, докато майка ми гледаше децата  Grinning Чудничко се получи  Wink
И аз не съм от най-романтичните, но обожавам подаръци - с повод и без повод, а и много обичам и аз да правя подаръци. Така че подаряването е на почит у нас във всички посоки.

Не съм от тези, които вършат каквато и да е домакинска работа най-добре. Даже срам не срам ще си призная, че татито е по-добър от мен в много от тези дейности. Но и не намирам кусури - както стане така. Моята майка е перфектна домакиня и от малка се опитва да ме въвлече в домакинството с личен пример, но аз не се поддавам.

Няма да успея за срещата утре, защото съм се разспортувала и имам час точно по това време. Надявам се да се класирам следващия път.

При мен и двата пътя нямаше проблеми с шевовете за секс. И желание имаме и вече го практикуваме, друг е въпросът колко сме изобретателни, защото баткото заспива след полунощ. Надявам се и скоро да възвърна форма, защото никак не се чувствам добре в кожата си в момента.

И да ви питам вашите бебоци връщат ли често. Мона от известно време повръща често, не голямо количество, но няколко пъти след ядене. Понякога и след като са минали 1-2 часа от предходното ядене.

В анкетата гласувах с опитах почти всичко и спрях и сега чакам да си минат коликите от само себе си. Дори май вече ги няма, а и не бяха особено силни.

# 202
mamita81 и 0 Гости преглежда(т) тази тема-дали има други луди като мен а????Посреднощ да седят на компютъра :lol
Моят син на тържеството в училище ми подари 2 колиета от панделка със цвете и пеперуда.Едното колие било за Александра,а другото за мен.И две брошки Grinning Мамин златен той

# 203
Имали и други бебоци като нас с грапави бузи от червени пъпчици? В началото мислех, че е от студа навън, но скоро не съм я извеждала и пак кожата й е грапава, и то само на бузите.

Bandit30 - на Рая кожичката на цялото лице е грапава от пъпчици - ту се появяват, ту затихват, но тя много ревтуни и като се напъва се появяват пак - та е като шкуркичка милата. Аз пък си мислех, че е от жегата и от слънцето навън  Mr. Green, ама явно не е. Опитвам се сега да огранича млечните храни - да видим.
Шевове много - секс не става все още. Мъка. Sad

# 204
Такава ли е кожата?

Антоанета, малката започна ли да ака?

# 205
  • София
Добро утроооооо!

Аз избързах да похваля съпругът, че винаги подарява нещо. Прибра се с една роза и заяви, че не била за мен, а за Яна, защото не му харесали другите цветя, а нямало време да обикаля Joy Joy Joy Щял да ми се реваншира. Ще. Аз вече даже знам как. Свят ще му се завие Laughing Laughing

Иначе тържеството в детската градина беше невероятно. Бяха подготвили страхотна програма с много стихчета, песни, танци и смях. С всяко следващо тържество надминават себе си. В края на месеца ще имат зелено училище в Сандански и мисля да я изпратя да се разнообрази малко, че покрай бебето тази зима си седяхме в къщи само.

Бебеш, ти се тюхкаш, че ще изпратиш Явор, а аз съм подала документи за Ива.

София, Ива има пъпна херния. Няма нищо страшно. Тя е с лепенка от два месеца и пъпчето вече е идеално прибрано. Надявам се след консултацията другата седмица да я махнем.

Бандитке, ние правим срещите през седмицата, защото тогава сме сами с децата, а уикендите обикновено сме с цялото семейство. Но ще ми е много приятно от време на време да излизаме заедно. Аз съм в Манастирки ливади, но редовно се мотая (в хубаво време) към Борово.

Хайде, свърши времето за кафе. Отивам да храня дребата...

# 206
  • София
Добро утро Simple Smile
Бандит,и мойта гинеколожка каза след 3я месец цитонамазка Peace
Бебеш,на Симонка бузките бяха подобни,сега на моменти само стават такива.

Пришемат ли от толкова рано документи newsm78

# 207
  • София

Да, за набор 2010.

# 208
Добро утро!
Бебеш, на Кали бузките са така грапави, но не са толкова зачервени. Зачервява се когато си търка лицето в нашите дрехи, и после се оправя без да я можа с нещо. Явно ще е с по-чувствителна кожа.

По-рано някой беше писал за стряскането /съжалявам, не помня кой/. Нашето терминаторче започна да се стряска тези дни. Никога не сме и пазили тишина, не знам какво и става.

Хайде днес по-скромна закуска.

Да, за набор 2010.

Чак толкова ли е сериозно положението с градините в София.
Тук когато Кали стане на 2 годинки ще подам документи за ясла, а от там директно в градината / те са заедно/ . Те са ми отстрани до блока, от другата страна на блока има още една детска градина, и още една съвсем на близо.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 08:58 от pepita1973

# 209
  • в Надежда-та
Пепи мерси за закуската и кафето Hugидва ми мн добре в предвид, кога съм станала Crazy - неприличен и нетипичен час за мен  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт