Отговори
# 135
Честит празник, майчета, пожелавам Ви да сте много обичани, уважавани и носени на ръце

Гледам за подаръци говорите, моя любим и невероятен, и скъпичък, и безценен съпруг бие всички рекорди, подаръка за Коледа го получих на св. Валентин  Mr. Green след едномесечно мрънкане, и още блестящи изцепки има ама ще ги запазя за друг път  Mr. Green

За секса - така са ме зашили, че нищо не може да влезе или излезе  #Cussing out егати как боли, направо  #2gunfire а желание имам и то голямо и време има, ама на пусти шевове....

# 136
  • София, Лагера
... След две седмици и половина заминаваме за седмица на Тенерифе да видим малко слънце и се надявам там да ми дойде музата и да имам сили, че това не е живот.
Вземи ме и мен!!!  Crazy Като ръчен багаж!  #Silly Ще се скрия нейде!  Rolling Eyes
Аууу, колко хубаво! Да си изкарате прекрасно!  Hug

# 137
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ!

# 138
  • В две тъмни очички
... След две седмици и половина заминаваме за седмица на Тенерифе да видим малко слънце и се надявам там да ми дойде музата и да имам сили, че това не е живот.
Вземи ме и мен!!!  Crazy Като ръчен багаж!  #Silly Ще се скрия нейде!  Rolling Eyes
Аууу, колко хубаво! Да си изкарате прекрасно!  Hug
И мене и мене!!!

Ноеми, то ММ ще ми я остави без проблеми(колата),ама зависи каква работа ще има утре...Дано да може да ходи с другия автомобил и аз да си щъкам спокойно  Praynig

# 139
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

За мен това е празникът на МАМА! Не чакам нищо от мъжа, той тази сутрин много рано се изниза от къщи, за сметка на това получих букетче от децата, снимка от яслата от Коко, и нещо от хартия ( не мога да го разбера какво е  Embarassed ) от Аля, което го е правила в училище и .... 2 часа бодърстване в малките часове - това от Калина Tired
Сега я чакам да се наспи, че да отида да честитя празника и на моята мама.

# 140
Честит празник майчета!
Бъдете живи, здрави и много обичани!!!

По празниците бяхме на Пампорово, но не можах да се кача на ски. Мъжът ми с една от каките се качиха първия ден да видят как е. Било е ад, ужасно много хора, чакали са по 40 минути на лифт. На обяд си продали картите и се обадиха да ходя да ги прибирам. Отказах се да се качвам, няма смисъл, а и ми беше притеснено да оставя малката. Правихме си разходки, басейни, парни бани, масажчета... Супер беше!

За секса и аз нямам никакво желание. Лохии от няколко дена нямам, а желание - никакво... Така беше и с големите деца. Ще отмине, явно е от хормоните. И аз като Деси , след месец заминаваме на моренце и се надявам желанието да дойде.

Сутринта отчетох 2 кг надолу, ура! Без да правя нищо! Трябва вече да започна, ама нещо ме мързи  newsm78 Все още нищо не ми става, ходя си с бременните дънки. Май ще трябва все пак да си купя нещо  #Cussing out

# 141
  • Pleven
Честит Празник на всички Мамчета! Да сте живи и здрави и много обичани майки и съпруги.

# 142
  • София
честит празник, момичета   bouquet

с ММ не сме се виждали днес, но предполагам, че довечера ще си получа подаръка. Бебчо обаче ми направи супер подарък - 7 часа непробуден сън, в резултат на което сутринта се събудих с толкова напрегнати гърди, че чак ми бяха изтръпнали. В тази връзка искам да попитам ЛЛЛ как се справяме с препълнените гърди, когато бебето започне да прави големи нощни паузи? И организма не се ли "научава" да не произвежда толкова карма през нощта?

И още няколко въпроса

С напредването на възрастта намалява ли броя акания - ние от 4-5 от няколко дни (след един скок в растежа) акаме 1-2 пъти в денонощие. Също така по колко пъти на ден се храни двумесечно бебе (само на кърма)

И последно - как да разбера, че бебето е изсукало цялата гърда - Дани по някое време започва да се дърпа назад, да сумти да се нервира - това ли е?

Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 143
  • София
Честит празник!

С мъжа ми не празнуваме този празник, съответно не получавам и подаръци. Винаги обаче празнуваме рождените си дни и годишнината от сватбата.

Ние вкъщи всички сме болни - някакъв вирус със силна хрема и кашлица. Бобо го домъкна отнякъде и ни зарази мен и мъжа ми. Не знам как така се получава, че винаги ни пипва нещо по празници и почивни дни.  ooooh! Точно си мислех, че поне на Ади й се размина и тази сутрин и тя се разкиха и й текнаха сополките. Sad

bouquet

# 144
Ноеми не, нестана слава богу да ми насади, че нищо не мога, сега аз и намилам, че правя някои неща по-добре от нея, ох мойта обична мамичка!
бимбим незнам колко често се хранят двумесечните бебета, ние сучем през час и половина, но като си спомня, че преди седмица и през половин час се хранехме, това си е направо постижение. Май точно това дърпане дето го описваш е признак, че са се наяли, но при моята Ема е странно, защото се дърпа, почва само да си играе със зърното, а като я махна почва да се сърди и пак да търси гърдата и аз незнам какво   точно да направя.  newsm78
МииМаа ти се появи  Hug, карай за ските, важното е че си се поглезила, браво на вас с трите деца  newsm10

# 145
  • София, Лагера
Ноеми не, нестана слава богу да ми насади, че нищо не мога, сега аз и намилам, че правя някои неща по-добре от нея, ох мойта обична мамичка!
Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil

# 146
 hahaha newsm62 Вашите майки поне правят нещо-моята нищо не пипва - с голям зор и дуднене сготвя нещо...Аз определено няма да бъда като нея  Twisted Evil
Върнахме се от консултация - 5700 +1100гр и +3см -55  Flutter

# 147
честит празник и от мен!на всички майчета пожелавам да се чувстват обичани и уважавани /не само на днешния ден/ и весело изкарване на празника! Hug

Признавам си, че ви чета всеки ден,но нещо ме мързи да пиша Embarassed И все пак:

за секса Желание никакво Rolling EyesНадявам се с времето да се оправят нещата и да ми дойде музата Blush

за лохиите Имам ги още от време на време,мамицата им Crossing Arms Мойта АГ каза че е нормално 6 седмици след раждането - е,аз съм вече в шестата.Надявам се скоро да спрат Peace

за килограмите Имам да свалям още два,за да си достигна килцата преди раждането Peace Не съм спазвала диети,не съм правила нищо по - специално.Просто наддадох само 10 кг. и както и първия път, и сега бързо влязох в норма Simple Smile

за подаръците Сутринта мъжо ме поздрави,надявам се довечера да получа и цветенце Simple Smile А и да не получа - здраве да е Peace Всъщност трябва да ни уважи и трите  - освен мен и двете си щерки Joy

Хубав ден на всички! Hug

# 148
Цитат
За секса - така са ме зашили, че нищо не може да влезе или излезе  #Cussing out егати как боли, направо  #2gunfire а желание имам и то голямо и време има, ама на пусти шевове....
smile3521
честит 8-ми март на всички и от нас

Uploaded with ImageShack.us

# 149
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

Общи условия

Активация на акаунт