Отговори
# 150
  • В две тъмни очички
Бимбим , моята дрисла започава така да нервничи и да се дърпа назад, когато напрежението в гърдата спадне и се налага да дърпа по-силно  hahaha Пробвай да започнеш да масажираш гърдата в този момент. Опипвай къде са каналите и масажирай по часовниковата стрелка! Така стимулираш изтичането на млякото! Аз поне така процедирам! Може и да не е правилно,а да трябва да я оставям да си дърпа сама колкото може,ама не става! Пробвах да не я уча да е мързелива откъм сукането - ама не стана! Така че предпочеох да правя масажи, отколкото да остава недоволно и гладно детето  Peace А и масажите са полезни,така няма да се запушат каналите!
Броят на аканията също намалява с растежа на бебчето!
Нощното напрежение при по-голяма пауза, можеш да регулираш само като се изцеждаш! До колкото знам - нощем се произвежда най-много кърма,независимо,че много от бебета спят тогава!
 Ама нека и момичетата от ЛЛЛ да кажат дали е правилно де,за да не бъркам нещо!

Ноеми - отпадам за срещата  Tired. Тамън с зарадвах,че мъжът ми ще е с другата кола утре и звънна брат ми да ми каже,че утре са на изследвания с жена му в София и после ще дойдат! Та ще си остана у дома да се видя с тях,а и да кажат как вървят нещата с решаването на техния проблем (бях споделила с вас,че имат проблем със забременяването)

# 151
привет, дами, честит празник на всички, нищо, че е малко намислен такъв, нека по-често да се чувстваме добре в женската си кожа, да не ни стяга, виси, огорчава и т.н.   bouquet

ужасно много съм пропуснала, но ура, успях да изчета всичко и сега ще карам малко опипом.

зайке, много сладък Калин, истински малък мъж!

по анкетата - маркирах Биогайа и домашен чай от копър/анасон, но да внеса уточнение, че и аз като Бубето правех, но не се изпиваше, може би общо 30-на гр да е изпила малката, но аз упорствах само няколко дни. а Биогайа изпи половин шише) гушкане + биба + танци с мама, това беше при нас.

за секса - имам си чудесно желание, но се оглеждам за любовник, или по-вероятно да рефрешна някой от ексовете, те и без това никога не си тръгват съвсем от мен, хах. моят мъж само ме хвърля в неврастенични кризи по този въпрос, защото, без да е равнодушен, неверен или друго, изобщо не му е до това, а аз спешно се нуждая да бъда (ре)валидирана като жена. при това желана, оценена адекватно и т.н., ебаси.

мойта госпожица май я захвана този период с неакането, веднъж беше на втория ден, после на третия, сега пак караме серия от вече два дни неизхождане.. много е мъчително! сега ви разбрах, като ми дойде на главата, мамите с трудно акащи деца!  Cry  

за подаръците - моят си е на главата ми и си е от мен. къносвам се веднъж на 5 г. сигурно и сега ми дойде пак ищахът. всеки път е много забавно, защото нацелвам погрешно опаковани цветове, да видим сега резултатът какъв ще е ))

изненада от НОИ аз скоро не чакам:/ заради късната дата на подаване от нашите ейчари, едва вчера са ми внесли и изравнителния, и този от родилното, и тои от педиатъра. бяс и ужас. заради това съм се и засипала с правене на преводи (причината да ме няма така дълго във форума)

до пак, бъдете ЛЮБИМИ!  Hug

# 152
... След две седмици и половина заминаваме за седмица на Тенерифе да видим малко слънце и се надявам там да ми дойде музата и да имам сили, че това не е живот.
Вземи ме и мен!!!  Crazy Като ръчен багаж!  #Silly Ще се скрия нейде!  Rolling Eyes
Аууу, колко хубаво! Да си изкарате прекрасно!  Hug
И мене и мене!!!

ураааааааааа, идвайте, идвайте, тамън и бейбиситърки ще си имам - по една на хлапе, че и като дойки можете да се проявите, ако ви е мерак  Laughing

# 153
Зa секса съм почти сигурна, това ,че нямаме желание, че е заради кърменето. И аз нямам никакво желание, сякаш все ми е едно дали ще правя или не.

Моя 10 годишен син ми подари 3 подаръка.Беше толкова развълнуван, че може да покаже обичта си. Най ме разчувства картиката , която ми е направил. Ето какво е написал- пиша го дословно, с правописните грешки.

Мамо обичам те с цялото си сърце. Благодаря,че ме пазиш и ме обиаш. Бинаги си ме поткрепяла и си ми Помагала. И аз ще те потрепям и помагам. И ти плагодаря. Ти си най- добрата майка на света.
От ники.

Има лека форма на дислексия, затова прави много грешки. Но ме просълзи.

# 154
Очаквам цвете от мъжа ми. Казах му да не ми купува подарък, аз сама ще си избера Mr. Green

Довечера ще излизаме с приятели ,а майками ще гледа децата.

Аз ще ви дам 1 съвет, казвайте си какво искате... те мъжете не винаги се сещат. Моя се научи за толкова години как и кога какво да прави.

Мила, дано влезат малките в ритъм. Hug

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:11 от Antoaneta :)

# 155
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ!

секс- хм, имам май желание, но нямам мъж  hahaha
лохии- нямам вече
кг- като преди съм си, пак ми се карат че съм кльощава,а аз викам не,не съм
за подаръците на този празник- моя бивш никога за 5г не улучи да е тук на този ден,както и на много други празници. цветя- подари ми огромен букет (за първи път откакто сме заедно,е,вече не сме де) в деня на изписването ни от болницата с Емил!!! дотогава ми е взимал саксиини цветя по мой избор. Подаръци винаги ми е носил(предимно парфюми) когато си е идвал, но и бижута със скъпи бели камъчета ми е подарявал. ..и почивките съм ги считала за подарък. Сега честно не очаквам дори една честитка по имейла, ама има време до вечерта. Като казах честитки, той е много стиснат откъм честитки и пожелания. винаги честити с много здраве и това е. мъже... Имах период, в който обвинявах майка му ,че не го е възпитала да уважава този празник  и че не го е научила да подарява поне едно цвете на жената,която обича с повод или без!(всъщност дали е от възпитанието  newsm78) Като че ли го е срам да носи цвете!  И затова моя син ще го науча и възпитам точно на това-да уважава жените,да им подарява цвете/я, с повод или без.

Тони, страхотно е. И аз искам Емилчо вече да може да ми честити и да прави картички и да ходи с дядо си за цветя

# 156
  • Сандански
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МАЙЧЕТА!!! newsm51 smile3525 newsm51

# 157
Чопи, не е до научаване от майките. До хора е, както казах сина ми ми подари 3 подаръка и 1 картичка, подготовката му е от 2 седмици, вълнува се, а дъщеря ми дори не се е сетила да ми честити. Нищо няма да и кажа,разбира се, ще ми е интересно дали изобщо ще се сети.
И двете съм ги гледала и възпитавала. И двамата ме обичат, но..... малкия винаги ми е носел цветя. Като излезе да играе пред блока, където види цъфнало цвете ми го къса, въпреки ,че му казвам,че не трябва да се късат цветята, но пък същевремно много се кефя ,че е такъв.

# 158
Прочетох поста на Тони за картичката от Ники и ми стана едно....  newsm45
И аз искам вече картички, макар и с правописни грешки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма по-хубаво нещо от подарък от дете, сътворено от него  Heart Eyes

А на мъжо така съм му набрала...А в същото време ще искам да изляза с компания довечера и да го оставя и с трите хубавици...Да вдигам ли скандал, да мълча ли, да излизам ли, в къщи ли да си стоя...
 Crazy Crazy Crazy

# 159
А на мъжо така съм му набрала...А в същото време ще искам да изляза с компания довечера и да го оставя и с трите хубавици...Да вдигам ли скандал, да мълча ли, да излизам ли, в къщи ли да си стоя...
 Crazy Crazy Crazy
Мила, само това, че ще го оставиш с трите грации мисля, че му е достатъчно.Какво толкова ти е направил човека?  Laughing

Честит празник и от мен, дами!   bouquet Hug Hug

# 160
Прочетох поста на Тони за картичката от Ники и ми стана едно....  newsm45
И аз искам вече картички, макар и с правописни грешки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма по-хубаво нещо от подарък от дете, сътворено от него  Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy
Излизаш и утре му вдигаш скандал  Twisted Evil

п.с. Майка ми получават работа за поне 2 месеца и ще обсъждае варианта да ходи Явор на ясла  Cry

# 161
Да похваля и аз моята щерка, когато се прибра от училище ми подари цвете и картичка която сама е направила.   newsm51

# 162

Честит празник, момичета!!!
Февруарки ви благодарим за топлото посрещане в "Родени"!

# 163
  • Пазарджик
И аз имам картичка  newsm44
Инка ето ти прахосмукачкаhttp://www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ&feature=iv&an … annotation_586558

# 164
Мила, разкажи после как се е справил мъа ти ,че ми е интересно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт