Отговори
# 270
Благодаря ви, момичета за хубавите пожелания!  Hug
През бременността ми се случи нещо, което отчитам като хубаво! Проядох спагети....  Mr. Green
Отивам да празнувам в някоя пицария!  Party
До утре и много да ви слушат бебоците днес!   bouquet

# 271
  • София
Биричке, честит рожден ден! Все хубави неща да ти се случват!

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 16:27 от saxophone

# 272
  • Велико Търново
Биричке, честит рожден ден!

И аз като теб, проядох пастата докато бях бременна. Преди не можех да сложа това нещо в устата си, ама сега, поради липса на време много често я хапваме вкъщи. 

# 273
  • В две тъмни очички
Ейй...стига така остро реагирахте има много сладки бебшки и детски обеци! Какво значи "закичени като коледна елха" - това зависи от вида на обеците, които мама решава да им сложи!
Аз специално не съм решила кога ще ги дупча, но със сигурност ще го направя не по-късно от 3-4 годишна възраст! На мен също като по-голяма ми ги дупчиха и не ми останаха добри спомени, нищо че след това направих още 3  дупки на ухото и 1 на пъпа  Crazy
Та, идеята ми беше,че аз смятам да й ги пробия докато е малка

# 274
  • ул. "Мечтание"
Чудя се ако се наложи да оставям бебо епизодично за по няколко часа дали е толкова фатално да се дава АМ, че нямам запаси от кърма - не цедя за да не си направя хиперлактация, че тъкмо ми се регулира кърмата  newsm78

От инцидентни цедения за такива нужди няма да си направиш хиперлактация бъди сигурна. За няколко часа бебето надали ще яде много пъти, съответно и не се налага да изчеждаш много. А и се предполага, че това ще са планувани излизания и можеш да се подготвиш отдалече. Peace
Кърмата със сигурност е по-добра отколко АМ независимо дали е била замразена или държана в хладилника.

# 275
Антоанета, чакаме снимки от срещата  Flutter макар че аз 100% съм излязла ужасно Crazy

# 276
Здравейте момичета,при нас нищо ново -ядене ,сън и така..кротушко е моят юнак.
Честит двоен празник на БИРИЧКА,да сте живи и здрави   newsm51
На болните бебоци и мами скорошно оздравяване.
Някой питаше за пъпна херния,но не помня кой...Тихомира имаше такава още с раждането.Водихме я при хирург за поставяне на лепенка на няколко дни после аз си я поставях,но не даде ефект при нас.Иначе самото поставяне е следното-захваща се кожичката от двете страни на пъпа като по този начин го ''захлупва''и се поставя лепенката..ама как го обясних,дано сте ме разбрали.И така при нас като не помогна тази лепенка  на 4 години на Тита и направиха операция(можеше и по-рано,но тогавашното педи не ни каза че сме все още с херния и в мига който я сменихме ,новата ни го каза).
Операцията я направихме есента,не е желателно когато е горещо времето,а самата операция траеше 20 мин,лека е но е много болезнена за детето след като излезе от упойката.После няколко дни я носихме на ръце ,а тя като искаше да става ходеше на четири крака.Сега няма нито белег,не личи че и е правена такава операция,има си нормален пъп,но спомена и преживяното и за двете ни беше ужасен.Та съвета ми е нека специалист ви покаже как точно да слагате лепинката върху пъпа,тя НЕ СЕ ПОСТАВЯ НАПРАВО А ПО ОПИСАНИЯ ПО-ГОРЕ НАЧИН(моя е грешката че не попитах хирурга  за поставянето и  я слагах неправилно и се наложи операцията.Извинявайте..стана дълго.Хубав следобед и спокойна вечер.  Hug Hug Hug

# 277
Въобще не е важно дали са красиви или не бебешките обеци. Важното е, че е повече опасно и нежелателно да се дупчат малките ушета и да се слагат обеци- могат да ги дръпнат, да се разранят, да се инфектират, може обичката да падне, бебето да я докопа и глътне, може хиляди неприятни неща...Може и да не се случи, но не смятам да рискувам  Peace

# 278
Въобще не е важно дали са красиви или не бебешките обеци. Важното е, че е повече опасно и нежелателно да се дупчат малките ушета и да се слагат обеци- могат да ги дръпнат, да се разранят, да се инфектират, може обичката да падне, бебето да я докопа и глътне, може хиляди неприятни неща...Може и да не се случи, но не смятам да рискувам  Peace
Именно, и аз така мисля! Не толкова дали са хубави обиците или не.
Нощни, при всички случаи, когато съм изцеждала инцидентно за да оставя кърма после няколко дни се налага да нормализирам лактацията, та затова питах.

# 279
  • Велико Търново
Въобще не е важно дали са красиви или не бебешките обеци. Важното е, че е повече опасно и нежелателно да се дупчат малките ушета и да се слагат обеци- могат да ги дръпнат, да се разранят, да се инфектират, може обичката да падне, бебето да я докопа и глътне, може хиляди неприятни неща...Може и да не се случи, но не смятам да рискувам  Peace

Напълно съм съгласна. А и все още не съм харесала обеци на бебешки уши. А съм видяла много!

# 280
  • ул. "Мечтание"
Нощни, при всички случаи когато съм изцеждала инцидентно за да оставя кърма посл няколко дни се налага да нормализирам лактацията та затова питах.

При всички случаи предпочитам детето ми да яде кърма пред това да му давам АМ. Пък било то и с цената на това да имам хиперлактация. То аз така или иначе си я имам де.  Laughing Но това е друга тема.

# 281
  • София
На мен пък вероятността от изброените рискове ми се струва пренебрежимо малка в сравнение с неприятното изживяване да се пробиват уши на по-голяма възраст. Моите са пробити като съм била бебе и съм благодарна на майка ми, че го е направила. Но всеки си знае де.  Peace

# 282
Антоанета, чакаме снимки от срещата  Flutter макар че аз 100% съм излязла ужасно Crazy
[/quС]  

Споко те бебешоците ще са хубави newsm03
Тони чакаме снимки Peace

# 283
  • ул. "Мечтание"
Аз нямам момичета, но ще се намеся в дискусията с обеците...
Това че не помним когато са ни пробивали ушите, не значи, че тогава не е било стрес за нас. Моите са ги пробили, когато съм била на две или три години. Не помня, но надали ми е било приятно!

По-късно си пробивах вече на своя глава в университета. Имам си общо четири дупки и си се гордея с тях. Но въобще не беше приятно изживяване. Надали на две когато съм била ми е било приятно. Не бих го причинила на детето си. Пък то като иска като порастне да се дупчи колкото си ще.

# 284
биричке честито! за ушите като прояви интерес и желание, на мен не ми пречи, но мисля че баба й ще успее да й ги пробие зад гърба ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт