Отговори
# 285
 Embarassed
Бире, Честит Рожден Ден!
Много щастие и късмет!   bouquet

В първи клас сама отидох в здравната служба на село и ми пробиха ушите с обикновена игла и канап и сложиха восък да тежи да се оформят дупките  Party Не ме болеше. Кефът беше по-силен Simple Smile
После на 13 или 14 сам пред огледалото си пробих още една дупка...Не беше кой знае какво болката...
Изобщо не смятам за пренебрежително малко вероятността бебе с възпалени уши( вътрешно) ( случва се доста често) да си дръпне обичката и да си разрани ухото...  Naughty

# 286
  • София
Ади спи вече 5 часа (аз затова съм и толкова активна днес Wink). Това е много нетипично за нея. През деня спи по 15 мин. Накърмих я преди час, но тя сука и спа. Будите ли бебетата си в такива случаи? Страх ме е да не си развали вечерния сън.  Thinking

# 287
  • София
Не бих завела у дъщеря си да и пробият ушите - да ходи сама, когато е достатъчно голяма. Аз нямам дупки на ушите, а на бебе да се причини това ми се струва малко садистично.

Биричке, ЧРД!

# 288
Аз ще й дупча ушите, ама се чудя кога. Баба й й подари обеци за погачата много сладки и нямам търпение да ги сложа. Аз също имам дупки правени в съзнателна възраст защото като бях по-малка не дадох да ми продупчат ушите  Mr. Green това ми е любимия аксесоар не излизам без обеци  Heart Eyes

Срещата беше супер, другата седмица пак, Бубе тоя път резервирай колата   Hug

# 289
аз както винаги с необичайни въпроси- кога бебетата почват да плачат със сълзи?
 моя синковец като поплаче малко са му леко мокри очите,но няма видими сълзи.

# 290
  • София
Момичета да ви питам ще слагате ли ротавирусната ваксина?
Аз съм в голяма чуденка и не мога де се реша!?
Моята педиатърка я препоръчва,ама аз не съм много сигурна.

# 291
За плакането със сълзи. Вики плаче така като има колики - силни. Рони едни големи крокодилски сълзи и то от доста отдавна

# 292
Въобще не е важно дали са красиви или не бебешките обеци. Важното е, че е повече опасно и нежелателно да се дупчат малките ушета и да се слагат обеци- могат да ги дръпнат, да се разранят, да се инфектират, може обичката да падне, бебето да я докопа и глътне, може хиляди неприятни неща...Може и да не се случи, но не смятам да рискувам  Peace

Напълно съм съгласна. А и все още не съм харесала обеци на бебешки уши. А съм видяла много!

И аз така  Peace. Въобще не ми харесва гледката бебе с обеци. Каката още няма /въпреки натиска на (пра)баби и лели/ и няма и да има, докато сама не реши, бебка също.

но мисля че баба й ще успее да й ги пробие зад гърба ми Simple Smile

Моята леля направо си ми каза:"Остави ми я да я гледам за един час и ще ти я върна с обеци" , въпреки че знае, че аз не давам  Crazy. Познай дали съм и я оставяла някога /за каката става въпрос/.

chopi, Карина плаче със сълзи от около десетина дена насам.

# 293
  • В две тъмни очички
Срещата беше супер, другата седмица пак, Бубе тоя път резервирай колата   Hug
Пфуууу и другата седмица ще пропусна - заминаваме за Пловдив в петък и ще постоим до другия петък, така че по-другата седмица ако се организираме този път ще съм присъстваща със сигурност!!! Ако ще и с такси да дойда!

# 294
  • в Надежда-та
да Peace
И аз бях питала, но никой не отговори Thinking
А в анкетата 16-е души бяха гласували, че ще слагат всички ваксини Rolling Eyes

# 295
Не, няма да слагам.
Бебеш даде много хубава тема:
Ваксина РОТАРИКС

Чопи, и на Дани му се намокрят очите като плаче.Сълзи са, но недостатъчни, за да капнат. Laughing

# 296
Дара плаче със сълзи от много отдавна, още нямаше месец. ама ги рони едни крокодилски, направо сърцето ти да се скъса! и после също е много трогателна, защото има много дълги мигли и те стоят мокри. абе има да манипулира мъжете Laughing Laughing Laughing

а за обичките - и аз като Бебешондел бях по-голямка, на 11 г., когато ми пробиха ушите и помня, че беше голям ад - болка, гноясване, сваляне на конци, абе ужас! затова мисля към 4-5-6 г. да й сложа на Дара, ама да видим какво ще каже половинката, че май не е много навит. иначе и на нас кумата на погачата ни подари едни уникални детски обички, дето бая се причудвам дали все пак няма да станат на финните уши на мама. само, докато Дара проима дупки де;-)

# 297
Красинка такива крокодилски сълзи рони, чак се стичат по слепоочията от около 2 седмици.

Обици ще сложим, не съм решила кога, след годинката може би, на мен не ми е грозно, сладко ми е даже. Даже вече едните и баба и дядо подариха.

# 298
  • Сандански
Ротавирусна ваксина няма да слагаме.И без това педиатърката ни каза,че е напълно излишна. Peace

Дари плаче със сълзи,когато има силни колики или е гладен и не е нахранен на момента.

# 299
Ротавирусна ваксина няма да слагаме.И без това педиатърката ни каза,че е напълно излишна. Peace

Дари плаче със сълзи,когато има силни колики или е гладен и не е нахранен на момента.
Ако питаш мене и ваксината за шарките е излишна....

Майка ми и баща ми от утре са на работа  #Crazy Иде ми да се  гръмна като знам какво ме чака утре  #2gunfire Mr. Green Тея цял ден няма да спи, защото батко и ще я буди, той също няма да спи защото няма как да го приспя без да оставя Тея и... в 16  часа вече ще ми се иска да скоча от терасата  Tired

Общи условия

Активация на акаунт