Отговори
# 390
Забравих да напиша като си пускате клипчето да изчакате да мине рекламата първо и тогава идва същинската част,  която тази нощ чак сънувах ..явно доста ме е впечатлила  Joy

# 391
Детето се носи в поза кенгуру – седнало,обърнато с лице към нас като подпираме дупето и кръста, а крачетата му са максимално разтворени около нашите хълбоци. Той даже ми я нагласяше в ръцете дълго време докато не възприема, малко ми беше трудно в началото, но после наистина усетих разликата - поне за себе си- кръста не се натоварва. Каза ми също така да спи по гръб с разтворени крачета ( малко като ромбче трябва да са - бебешката си поза). Въпросът е, да не прибираме крачетата едно към друго.

И ние голямо избиране на матраче, а тя хич не стои в кошарката..нищо, има много време още Simple Smile

# 392
Децата ще ползват матраците до към 2-3 годишни, има време Simple Smile

# 393
  • в Надежда-та
Децата ще ползват матраците до към 2-3 годишни, има време Simple Smile
няма гаранция  Confused
Нашия батко до 1г. си спа в кошарата и от тогава спи при нас Twisted Evil

# 394
  • София
Добро утро, мили дами!

Днес времето е страхотно и най-накрая ще можем да метлосваме по улиците. И Яна не е градина по случая Simple Smile

Сакси,   Joy Joy Joy

Анипер, и на мен ми казаха да я нося по този начин. С коментар: при циганките няма лустрации, а те само така си носят бебетата.

И на мен ще ми е интересна анкета за захранването. Въпреки, че аз смятам да изчакам още известно време.

Къпя я с измиващо средство на Мустела.

За спането - заспива към 23, яде в 5 и после си доспива до към 8.

# 395
Etomira, а при нас коментарът беше, че това с грешното носене и пововането било балкански синдром  Rolling Eyes чужбинските деца си висят в кенгурата и слинговете и разбира се по вратовете на майките си Simple Smile а това за циганките и луксациите си е така наистина, поне по мои наблюдения

# 396
Aniper Благодаря за обяснението bouquet

за спането по гръб и аз бях чела така, но в болницата като ми казаха изрично да я слагам да спи на една страна и да и подпирам гърба, ме объркаха и разколебаха... съветват така заради повръщането, ама то и по гръб като е, пак главата е на една страна, та не знам какъв им е проблема  newsm78

# 397
  • София
Имам два въпроса:

кърменето съвместява ли се със солариум?

можете ли да ми препоръчате бяла козметика, среден клас? (не ми се пише в Красива мама, затова приемам всякакви съвети)

# 398
Така или иначе Рая както и да я оставя я намирам по гръб. Ако някой намери на картинка как трябва да се носят бебетата нека да я сподели,плс.

# 399
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Вчера 6 часа разходка - като невидела  Mr. Green  Party. Днес смятам да повторя  Peace

Сакси, това твоето е направо като виц!  Joy (за програмисти  Wink)

Друго интересно нещо, което каза и аз не знаех, е че колкото по-късно проходи детето, толкова по-добре, най-добре след годинка...
Peace то не само за кости и стави. Децата като са малки не преценяват добре перспективата и се удрят повече в околните предмети.
Аз оставих Пресиян сам да си се развие, същото ще направя с Тервел. Нито проходилки, нито бънджита, каишки за прохождане, водене за ръка  Naughty. Сам се научи да се изправя, държеше се за диваните, опираше се във всичко, в което може и към 1г.2м. се престраши и се пусна сам  Wink. Като проходи почти не е падал  Wink

Ети, аз ползвам TeN, ето това: http://www.ten-bg.com/ Доволна съм, но за всяка различна кожа е подходяща различна козметика  Wink

Като стигне до захранване   smile3508 ще споделя ... а в този ред от мисли да попитам как мога да кача в нета файл (ексел) така че да е достъпен за всички?

# 400
не знам ка се качват снимки, ето една от нета - http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.slingokonsultant.r … ;tx=87&ty=113

# 401
Мерси ,Анипер, то из така си мислех ,чее ама друго е човек да си го види.

Ники проходи на 9 месеца, съвсем сам. Беше много жилав, сам си проходи.

Сакси и аз много се смях.  Laughing

# 402
# 403
Намерих една таблица за нервно-психическото развитие на детето.

2ри месец:
1.Фиксира поглед, вглежда се
2.Трепва при силен звук.

3ти месец:
1.Спокйно бодърствува и раглежда играчка.
2.Усмихва се ,когато му се говори.

4ти месец:
Гука,когато му се говори.
Изправя глава поставено по корем.
Реагира оживено при говорене.
Има опора на краката.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт