Отговори
# 405
  • София, Лагера
На рамо!  Peace Размъквам го като чувал на рамо, или циганската  Wink

# 406
  • София
Ноеми, благодаря. Правя проучване, че трябва да сменям крема за лице. Къде се разхождаш?

Яна проходи на 1,2 год.

# 407
Как да открия групичката във Фейсбук? Аз там съм Анастасия Василева...Хелп

# 408
На рамо!  Peace Размъквам го като чувал на рамо, или циганската  Wink

Въпросът ми беше риторичен Wink
Анипер, знаеш ли колко Анастасии Василеви има Simple Smile Прати на някой на ЛС мейла с който си регистрирана във фвйса, да те намери и да те прибави  Peace

# 409
  • в Надежда-та
Аз я намерих, ама нещо добавянето...  newsm78

Готово Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 10:30 от ViFresh

# 410
  • София
Аз пуснах рекуест за добавяне в групата, ама никой не го прие Sad

# 411
  • София, Лагера
Ноеми, благодаря. Правя проучване, че трябва да сменям крема за лице. Къде се разхождаш?

Яна проходи на 1,2 год.
Вчера се мотах по Графа и ходих на свиждане на една приятелка в Майчин дом. Днес ще ходя да плащам данъци, да оправям едни банкови сметки... а другата седмица - където кажеш  Wink, някъде към вас  Wink

Бебеш, мерси!  Hug Ама нещо не мога ни да кача като нерегистриран потребител, нито да се регистрирам  Rolling Eyes Сигурно е бъг, ще пробвам по-късно.

# 412
Вече съм в играта, мерси много  Hug

# 413
Добрютро мамита,

моя малък звяр заспа и сега купооон  Party.

слабичките бебенца и ние сме от малко наддаващите, първия месец 600 гр. днес ни е втората консултация та да видим колко е за втория месец. Наистина ще ми е интересно да видя, при положение, че се кърмим на 1 час  newsm78 newsm78 Обаче едва ли ще е много, щото си е финничка и тва е.
brilliantin това ми прилича на пъпна херния, пипни пъпчето ако усещаш мехурчета, значи сте се сдобили и вие  Sad Ние сами си сложихме лепенката, трябва да е по твърдичка, просто мъжа ми прибра пъпа и лепна отгоре лепенката, така ни посъветва ортопеда, днес ще видим педиатърката кво ще каже.
Мамита, абе моята лекарка дали ще и е проблем, че и връщам неизползвано направление??

# 414
Искам и аз,искам и аз в групата   Grinning

# 415
Joy Joy Joy Joy Joy

Който иска да го добавим в групата да ми пише на лични имейла си Simple Smile

Така дано всички го видят Simple Smile

# 416
Aniper, при кой ортопед ходихте, раздуй подробности, че и на нас ни предстои. Simple Smile

Аз се чудя можем ли вече да си го разнасяме в кенгуру, ако още не го е видял ортопед?

# 417
Бира, д-р Хазбун, до Военна болница му е кабинетът, много е готин, отделя много време,а и мнго го хвалят като специалист. Ако искаш подробности за прегледа, ще ти пиша в скайпа или ФБ. Аз така се притеснявах за столчето за кола, че много дълбоко ми се виждаше, а той каза, че бебето в него трябва да стои под ъгъл 90 градуса - значи идеални сме  Grinning

# 418
Добро утро Simple Smile

Днес съм абсолютно заразена от слънцето навън и съм в супер настроение Simple Smile Още повече, че вчера спонтанно решихме да избягаме за 4 дни от града. Преди малко се усетих, че за разлика от преди спонтанното ни решнеие ще изисква мин 2 часа опаковане на багаж.  hahaha Сега блаженно пия кафенце и разглеждам инстукциите за разглабяне на кошарата. То т'ва си е четвърто висше образование (третото официално си го взех като се справих с количката)

Слънчев ден на всички ви Simple Smile

# 419
  • София
Пак безсънна нощ... поредната... до кога ли?... няма да се дам!
Мисля са миткоствам в Заимов, така че ако някой има път на там да свирка  Whistling
Ноеми, чакам инфото ти за захранването, че това ми е тъмна Индия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт