Отговори
# 420
аз бях пратила мейл ама не ме добавиха и реших да не нахалствам и Рая наддаде малко първия месец, 700 гр и 4.5 см, но ме съмнява че мерят правилно и затова не се шашкам, ваксините тук ги почват от навършване на втория месец х 2 на ден

# 421
Ей че хубаво време, само да се събуди маймуната и щипвам на вън.
За захранването една приятелка ми прати това http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66 още не съм го чела подробно, само хвърлих един поглед...
Етомира, аз ползвам http://аз.framer.GB/производител/Рая от скоро, но ми понася добре  Simple Smile
А тия циганските пози не знам как ги определяте, аз във ФакултетО никой не съм видяла така да си носи детето  hahaha
Какче Hug скоро ще се наспиш, малко да поотрасне  Hug
Ако има някой в парка на св. Тройца да свирка.

# 422
аз да се похваля, че Дара е вече 55 санта и е 4,5 кг. на 2 месеца достигна рожденото тегло на баща си Simple Smile много се радвам, че е пораснала, защото с това нейно малко похапване лееекинко се притеснявах. обаче понеже бяхме забравили кога ни е часът (и ние сме едни залюхани родители:-)) за консултацията та в бързината си забравих листчето с въпросите към доктора. и сега да ви питам вас - вие каква гимнастика правите на дечицата си?

и още един въпрос - има ли още някой, на когото му растат зъби?
баси, на 2 месеца не е ли малко раничко...

между другото не знам как успявате да си сложите хлапетата в тази циганска поза. аз на Дара не мога никога да й разтворя толкова краката, стиска ги яко. един вид, не разтваря лесно крака от малка  Laughing Laughing Laughing

# 423
аз бях пратила мейл ама не ме добавиха и реших да не нахалствам и Рая наддаде малко първия месец, 700 гр и 4.5 см, но ме съмнява че мерят правилно и затова не се шашкам, ваксините тук ги почват от навършване на втория месец х 2 на ден
Нахалствай, нахалствай, щото като ми изпратят 20 човека мейли все някой ще пропусна, а имам спомен че ти изпратих покана за приятелство  Thinking Прати ми пак мейла си  Hug

Ето сега примерно някой ми прати покана за приятелство но не ми е писал кой е - как да го добавя  Rolling Eyes

Ето и снимките:

# 424
Ноеми, жена, в какво разнасяш Тервел като скиториш толко напред-назад?
На мен почна да ми се излиза с това хубаво слънце, ама количката още не ми е дошла, а със слинга едва ли ще мога да издържам някакви големи преходи  newsm78
За захранването си имам една подробна таблица от каката, която беше с атопичен дерматит, та доста бях почела, мисля пак по нея да си карам, след навършени 6 месеца  Peace

# 425
  • в Надежда-та
brilliantine сподели я с нас.
Аз там (захранването) изобщо не знам какво ще правя. Но нямам намерение да го почвам скоро Thinking Naughty
С баткото...... #2gunfire без коментар - невежа работа ooooh! добре, че няма алергии и тем подобни...

# 426
Ви, горките ни опитни зайчета  Crazy
Внекст са напускали невъзможни красоти  Mr. Green ще се пазарува, нали трябва да сме кипри  Flutter

Аз нося тТея навън основно в слинг шал - супер удобно ми е и не ми е тежко  Mr. Green

# 427
  • в Надежда-та
Мани, колкото повече се сещам и го мисля, толкова повече се срамувам от себе си.... за убиване с камъни  съм ooooh!
Да ми е жив и здрав, че ме търпи направо (баткото) Hug

И аз май ще хващам пътечките, като го нахраня Thinking

# 428
Чакам да се събудят и отпрашваме и ние  Party

# 429
мамита, прибираме се от консултации пак сме наддали 600 гр. и 5 см. Вече почвам да се чудя това дете да не реве от глад, макар че по цял ден ми е на гърдите newsm78 newsm78
имаме и един проблем, но сега не ми се пише, ще споделя по нататък само дано да е малкия дявол...

# 430
мамита, прибираме се от консултации пак сме наддали 600 гр. и 5 см. Вече почвам да се чудя това дете да не реве от глад, макар че по цял ден ми е на гърдите newsm78 newsm78
имаме и един проблем, но сега не ми се пише, ще споделя по нататък само дано да е малкия дявол...
Не може да не и стига -5см са си супер наддаване - ние сме още 55см  Rolling Eyes на мама тапичката  Laughing

# 431
  • София
Здравейтее Simple Smile
Днес бяхме на ортопед и всичко ни е наред - ще го правим Бобко спортистче Simple Smile
Говорите си за захранването - аз ще имам нужда от помощ от по-опитните от вас Simple Smile Че с това повръщане не ми се иска да разстройвам стомахчето на бебо още повече. Дано педиатърката даде адекватни съвети , иначе пак ще трябва да се справям сама и с форума  Sunglasses Добре, че имаме информация в днешно време и място където да споделяме и да си помагаме!

# 432
  • София
Много хубави снимки:) Hug

Бебеш, аз ти пратих мейл без ник - от Виолета Йорданова.

Брилянтин, сподели за захранването, моля те. Аз не помня как захраних Яна и ще имам нужда от сериозно четене.

Ние бяхме навън, но Яна заяви, че е уморена и се прибрахме Sad Даже отказа да седи на слънце на двора, та се наложи Ива да спи на терасата, за да е навън. Това й беше оставането в къщи през седмицата.

# 433
Етомира, Вифреш, не знам как да я споделя във форума, ако искате ми пишете на лични имейлите си да ви я пратя.
Бебеш какво връзване ползваш със шала, та ти е толкова удобно? Че аз както и да го въртя малкия, 6 кила са си 6 кила и ми тежат. Може и аз нещо да не го слагам като хората  newsm78

# 434
  • София, Лагера
Прибрахме се! Ей, че кеффф!
Ноеми, чакам инфото ти за захранването, че това ми е тъмна Индия  Mr. Green
Ако не успея да го кача, ще трябва да го пращам по мейла  Confused Ама няма да ми се смееш колко съм педантична  Mr. Green

Ноеми, жена, в какво разнасяш Тервел като скиториш толко напред-назад?
С количка!  Rolling Eyes Нали за това питаше?

Общи условия

Активация на акаунт