Отговори
# 540
добро уттро!

Преди малко ми идваше да скоча от терасата Sad тия колики кога ще свършат???????? нищо не помага Sad((( събуди се в 5 и до преди малко беше на линия - през почти цялото време рева и междувременно пръцкаше, акаше и висеше на гърдата ... а на мен така ми се спешееее, но поне сега заспа, да видим до кога... Whistling

Гледах капките от анкетата - кажете кои са по-силни, че не знам още колко ще  издържа так  Crazy , давала съм Инфакол и Биогая и не виждам ефект  Confused Слагам също и затоплена пеленка на коремчето (върху бодито) и я гушвам плътно до мен - има ефект, но много краткотраен...

Иначе главата вече я държи много стабилно, не обича да лежи по корем, но аз я слагам задължително след баня, докато я мажа с лосион - в началото плачеше и забиваше глава, но сега вече я държи изправена и постоянно се озърта  Simple Smile

# 541
  • В две тъмни очички
Emilly1212 , тренировки му е майката! Всеки ден по 10-15 мин на коремче за да почне да се надига!

Бебешондел - може и около някой детски център да отидем, за да си играе Явор там?

# 542
добро уттро!

Преди малко ми идваше да скоча от терасата Sad тия колики кога ще свършат???????? нищо не помага Sad((( събуди се в 5 и до преди малко беше на линия - през почти цялото време рева и междувременно пръцкаше, акаше и висеше на гърдата ... а на мен така ми се спешееее, но поне сега заспа, да видим до кога... Whistling

Гледах капките от анкетата - кажете кои са по-силни, че не знам още колко ще  издържа так  Crazy , давала съм Инфакол и Биогая и не виждам ефект  Confused Слагам също и затоплена пеленка на коремчето (върху бодито) и я гушвам плътно до мен - има ефект, но много краткотраен...

Иначе главата вече я държи много стабилно, не обича да лежи по корем, но аз я слагам задължително след баня, докато я мажа с лосион - в началото плачеше и забиваше глава, но сега вече я държи изправена и постоянно се озърта  Simple Smile
И ние бяхме така, спряхме всичко е се пооправи. Иначе коликите уж са  до 3тия месец  newsm78 аз с това се успокоявам  Rolling Eyes

Бубе, ако е хубаво времето ако искате в градската, ако не вие си решете аз лично предпочитам на въздух Simple Smile

# 543
  • В две тъмни очички
Бебеш,аз съм "за" навсякъде  hahaha само срещи да има  Mr. Green! Ама нещо не ми отговарят Биричка и Вал , още ги няма явно

# 544
По колко време държите бебето на гърди да суче? Вики сучеше преди около 20 минути - по 10 на гърда / е не точно - не цепи секундата/, а от няколко дни суче около 5-6 минути от гърда пуска и започва да гука. незнам дали и стига. Нормално и е да се нахранва торкова дълго? Дали не трябва да се цедя след нея да не ми намалее кърмата?

# 545
Здравейте,
извинете че нахлувам така във вашета тема - аз съм от мартенските мами, но моето мемче се роди февруари.
Имам един въпрос кам майчетата от Русе - можете ли да ми кажете добър педиатър и координати на такъв, защото детенцето ми повръща доста и съм много притеснена!

# 546
Аууууу като чета за количествата храна, които ядат бебките, незнам какво да кажа за наша Лора.
 Тя рядко изяжда повече от 600 мл на 24 часа. Снощи например изяде 130 мл, но на предишното хранене беше изяла 80. Но аз не я насилвам. Утре сме на преглед и ще питам педиатърката какво мисли. Ще слагаме и скапаните ваксини  newsm61

# 547
  • бургас
оффффф и ние тази седмица сме на ваксина,много се притеснявам  Confused

# 548
  • в Надежда-та
bebo79  Мартин ми суче 10мин. ни повече, ни по-малко само от едната гърда.
Цедя само вечер преди лягане и сутрин, че направо ще експлодирам ooooh!
Мляко има, не е намаляло Naughty А 1-я месец качи 1.600кг Laughing

# 549
  • sofia
Не забравяйте, че количеството необходима храня зависи все пак и от кг на детето. Моята беба на 1м беше 3900, а някои бебчета бяха по 5 кг

# 550
  • бургас
искам да попитам момичетата които дават colief,какво ще стане ако дадете млякото преди да е минал половин час,и на вас налагало ли ви се е? newsm78

?

# 551
Bebesh, как придържаш главата на Тея, докато я носиш в слинга при това връзване? Че аз вчера пробвах, удобно беше, но главата му се ветрееше напред-назад, особено като се наведа напред, та се налагаше да придържам с ръка.  newsm78

# 552
Клеопатра, аз давам колиеф - лекарката ми обясни, че ако не е минал половин час , капките не действат. Те се разтварят само в млякото, а не в стомахчето на бебето. и за това ако нямаш поне 20 минути преди хранене по добре не ги слагаш - каза доки. Защото от тях пък страничен ефект е гадене и може и повръщане от бебето. Ох, незнам дали като хората го обясних, ама пиша с една ръка...

# 553
Mish, разкажи за познатите ти с аутизъм? Как са разбрали че точно от ваксината срещу шарките е станало?

Бебеш, дай да прочета материала в който пише че в Пентаксим има отрова за мишки? Коя е отровата?
Когато се поставя ваксина мускулно не минава през стомаха.
Защо АД е повод за отлагане на ваксини. Дайте линк за четене.

# 554
  • София
Бебо и при нас времето за сучене намаля. Теорията е, че колкото по-голямо е бебето, толкова по-силно е и затова по-бързо успява да изсуче същото количество кърма. Аз не се изцеждам, надявам се да са правилни действията ми

Общи условия

Активация на акаунт