Отговори
# 720
  • София
Да няма случайно някое проходило или проговорило от бързачетата   Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
Моето!  Peace  Пратих го за бира  Laughing

Само за бира ли, а мезе?   Whistling
Ами не, не може още да изговори добре думата "суджук"  Mr. Green

Joy Joy Joy е тва със суджука беше добро...

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 16:14 от Полинезия

# 721
Да няма случайно някое проходило или проговорило от бързачетата   Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
Моето!  Peace  Пратих го за бира  Laughing

Само за бира ли, а мезе?   Whistling
Ами не, не може още да изговори добре думата "суджук"  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 722
  • София
Ноеми, ти като си вързана, много активно го даваш във форума  Laughing Laughing Като се върне Тервел с бирата свирни, ние ще дойдем със суджука.

Вчера в момента в който се качихме в колата и се изсипа един здрав дъжд. Голям късмет.

Днес бяхме на кратка разходка в квартала и после спа два часа на двора, а аз дремнах на пейката Simple Smile Но въпреки кратката разходка, успях да се прибера с количка, отрупана с покупки.

Аз искам да махна нощното хранене, ама пустия му мързел... Май ми е по-лесно да ставам да я храня.

Още щях да пиша, но не помня какво Mr. Green

# 723
абе мойто много си яде ръцете, дори когато не е гладно. не е ли доста рано за зъби Sick newsm78 #Crazy

# 724
абе мойто много си яде ръцете, дори когато не е гладно. не е ли доста рано за зъби Sick newsm78 #Crazy
рано е, ама и на Дара са й тръгнали Sad
нямаме почивка с тези болки ей!

# 725
Никога не е рано. една приятелка роди детенце със зъбче Simple Smile

# 726
бебеш, извадили ли са му го?
бях чела някъде, че се вадят, ако се родят със зъбче. но не ми стана ясно дали е заради кърменето или има и друга причина.

# 727
  • София, Лагера
Хм, защо заради кърменето?  newsm78

уффф... Тервел цял ден реве  ooooh!. Много тъпо, поне количка да имах, да можех да го изведа да поспи. Такова чудо досега не е било. Все пореве, пореве, пък поспре и подремне  Thinking

# 728
  • София
Привет и от мен
днес бяхме на консултация. Ваксини нямаше и ги отложихме  newsm44 за другия месец. Беше много забавно - качват бебо на кантара + 1700 и сестрата  Shocked "Вие с какво го храните?"..... аз - Ми с кърма. Слага го да го мери + 5см  и пак  Shocked "Е каква е тая кърма" и ЛЛ отзад се обажда "И по колко пъти?" аз - Ми по 5.... и реакцията пак беше  Shocked ..... Та така, сега сме 6100, 58 см
Като им видях реакцията и сега започнах да се чудя дали пък не е прекалено много  newsm78 но пък не ми се ще да го ограничавам гюленцето на мама

# 729
  • София
уффф... Тервел цял ден реве  ooooh!. Много тъпо, поне количка да имах, да можех да го изведа да поспи. Такова чудо досега не е било. Все пореве, пореве, пък поспре и подремне  Thinking
Съчувствам ти искрено  Sad , Виктор след изявите си през нощта, през деня спа почти през  цялото време. Такова нещо не му се е случвало май от първите дни след раждането. Само да не ми направи пак номер и да не спи през нощта, че ... ще му изям дупето  Twisted Evil

Още ли няма ваксини? Май за втори път ще ни ги отложат като гледам, ама когато тогава, аз и без това не бързам  Whistling

И Виктор си яде здраво ръцете, ръкавите на бодитата са му все мокри. А биберон така и не поиска да цока, така че нищо не мога да направя. Дано не са зъбки де, че и колики и зъбки и ще се метна от високо  Crazy

# 730
Привет и от мен
днес бяхме на консултация. Ваксини нямаше и ги отложихме  newsm44 за другия месец. Беше много забавно - качват бебо на кантара + 1700 и сестрата  Shocked "Вие с какво го храните?"..... аз - Ми с кърма. Слага го да го мери + 5см  и пак  Shocked "Е каква е тая кърма" и ЛЛ отзад се обажда "И по колко пъти?" аз - Ми по 5.... и реакцията пак беше  Shocked ..... Та така, сега сме 6100, 58 см
Като им видях реакцията и сега започнах да се чудя дали пък не е прекалено много  newsm78 но пък не ми се ще да го ограничавам гюленцето на мама
Joy Joy Joy

споко и ние сме така.  Предполагам е от факта, че съм месоядно животно и без мръвка не сядам...но знам ли  Mr. Green

# 731
бебеш, извадили ли са му го?
бях чела някъде, че се вадят, ако се родят със зъбче. но не ми стана ясно дали е заради кърменето или има и друга причина.
Извадиха го към 3тия месец заото ако реши да пада има опастност да го глътне детето:)

# 732
Днес с Ванислава излизахме за около 2 часа , спа през цялото време и беше супер, но като се прибрахме нахраних я и като гракна това дете до сега спи и се а не заспива само мравка, не знам какво и става, мерих температурата няма .Сега най-накрая заспа .Може би да се превъзбужда навън , тя май  не е свикана с много хора , нали сме си само двете в повечето случеи

# 733
Я да ви питам-хапвате ли си зелена салата и отразява ли се на бебчо?
Че аз съм си направила една с пресния лучец и краставица,но се притеснявам да не я избие  на разстройство  newsm78

# 734
Я да ви питам-хапвате ли си зелена салата и отразява ли се на бебчо?
Че аз съм си направила една с пресния лучец и краставица,но се притеснявам да не я избие  на разстройство  newsm78
Аз вчера си хапнах зелена салатка , и на малката и няма нищо.Хапвай спокоино Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт