Отговори
# 705
  • sofia
Хайде, аз да похваля ММ, имах РД преди 2дни и беше обикалял 3часа по моловете и се върна с най-страхотното кожено яке на света от Guess! Много ми е добричък

Дано на никой да не се налага да ходи по болници !

# 706
Добро утро мамита,

ние от рано тази сутрин сме по улиците, че ходихме до Пирогов. Аз така и не казах, ама Ема от две седмицизи горе-долу имаше кръв в акото и аз се психирах доста. Правихме изследвания, ама нищо не показа и ни пратиха на хирург, та днес айде в Пирогов. Фуууу, дано повече да не стъпвам там, много депресиращо. Хирурзите бяха образи големи, но нямаше как да и прегледат дупето, че много мъничко, та предположиха, че имаме фисура и за сега сме на свещички, ако не се оправи до 7 дни пак ще ходим.

за активната гимнастика- винаги съм смятала, че е нещо ненужно, но ме заинтригувахте и май май ще тичаме да купуваме.

borianna къде изчезна бе, душата? аз ходя вече по парка, та може да се засечеме.  Wink
cherry миличка, ЧРД на патерица, много късмет, здраве и нова красива любов    bouquet

На гастроентеролог ходихте ли?

# 707
Инка, тук съм Wink
В парка всеки ден с моята приятелка въртим обиколки, защото сме решили да сваляме кг.
Ако искаш можеш да се присъединиш.
Това с кръвта в акото да не е реакция към храни, с които ти се храниш?Не се притеснявай, едва ли е нещо сериозно.
Аз не знам как ще стане да махна нощното хранене, то не е едно, а 10. Не смятам, че е добре за малко бебче да се поставят режими Peace
Големият ми син се хранеше нощем/кърма/ до втората си годинка, т.е. до отбиването.

# 708
  • sofia
За махане на нощно хранене според мен може да стане само за бебе на АМ

# 709

сега ако кажеш и как цена няма да имаш Simple Smile))

# 710
  • sofia
аз по-напред писах, че на каката с чай го махнах, но още от първия ден след изписването започнах!
сега не съм се и мъчила, бебето ми е много лакомо

# 711
  • София

smile3521 само АМ може да ги "засити" за толкова време

Нощно хранене няма да махам  Peace

Кръсти нямаме Simple Smile

Къпим се всеки ден  Crazy

# 712
Inka, дано е някаква малка беля!  Hug

ние пък си имаме крустички, ми какво да направим, то си е до мастни жлези, но аз по примера на (мисля) Бубето започнах да мажа със зехтин малко преди баня, после сресвам с/у посоката на растеж и като че ли имаме подобрение. къпем се веднъж седмично, мисля след 1-2 седмици да започнем по 2 пъти.

наистина Гала направи поредното добро предаване (рубрика, де, не го гледам цялото, беше време, като по приличах на couch potato някакси;) - смислено, информативно, кадърно, евала.

чрд на cherry, с пожелание за повечко късмет, истинско, автентично въодушевление съвсем скоро и мъж, който да те заслужава, беб! и да научиш и себе си, и прелестната малка Изи да не съжалява, никое време не е изгубено, понякога просто имаме да научаваме някой и друг урок, това е. гуш!

# 713
Здравейте!
Ние вчера бяхме на консултация, за зеленото ако, док не каза нищо конкретно, изписа само ентерол, каза че си изглежда съвсем здрава, ако не мине до няколко дни пак да ходим. За всеки случай, обаче поисках да отложим ваксините и тя се съгласи  newsm44. С наддаването го даваме по-скромно 500гр. и 2см., ама док каза много си е добре. Учуди се колко била очочорена и как си задържала главичката.
За задържането на играчки мисля, че им е рано още. Поне Карина все още не може да ги държи.
Нощното хранене и аз няма да се опитвам да го махам. М/у другото снощи за първи път спа 6 часа без прекъсване  Laughing /от 21:30 до 3:30/, досега повече от 4 часа не беше издържала. Дано да не е инцидентно, че друго си е като се наспи човек.
Крусти нямаме /дано да не се появят/, каката и тя нямаше.
Къпем през ден, за сега. Лятото в жегите ще почнем всеки ден.

# 714
Нощно хранене няма да махам,макар че педито настоява.
Крустички засега нямаме и дано не се появят.
До скоро я къпех всеки ден,сега един ден само душ(ако може така да се каже),на другия със шампоанче.

# 715
Да няма случайно някое проходило или проговорило от бързачетата   Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

Аз съм се изказвала колко често къпя, ама ме  обвиниха че щяло да ферментира детето   hahaha Crazy Mr. Green

# 716
  • София, Лагера
Да няма случайно някое проходило или проговорило от бързачетата   Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
Моето!  Peace  Пратих го за бира  Laughing

# 717
Joy Joy hahaha hahaha hahaha Party браво Simple Smile

# 718

Само за бира ли, а мезе?   Whistling

# 719
  • София, Лагера

Само за бира ли, а мезе?   Whistling
Ами не, не може още да изговори добре думата "суджук"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт