Електронни библиотеки

• 511 580
  • 827
  •   1
Отговори
# 300
http://dox.bg/files/dw?a=87953edf92

Книгата за Стив Джобс от Уолтър Айзъксън - специално за sixth sense...а и за всички останали Simple Smile

# 301
 HugБлагодаря

# 302
Очаквам си аз Kindle Touch да ми го донесат всеки момент и реших да си изтегля няколко книжки да го заредя веднага  Embarassed  Влизам в мобиверсията на читанка, разглеждам си автори, книжки, опитам ли се да дръпна нещо - дава ми грешка.
При някой друг получава ли се newsm78

# 303
  • Ямбол
Очаквам си аз Kindle Touch да ми го донесат всеки момент и реших да си изтегля няколко книжки да го заредя веднага  Embarassed  Влизам в мобиверсията на читанка, разглеждам си автори, книжки, опитам ли се да дръпна нещо - дава ми грешка.
При някой друг получава ли се newsm78
Върху какво кликваш за да теглиш?
Ако се опиташ да кликнеш върху произведението, тогава дава грешка. За да го изтеглиш трябва да кликнеш отстрани върху предпочитания формат. За Киндъл той е mobi. При мен няма проблем, току що опитах.

# 304
Ако се опиташ да кликнеш върху произведението, тогава дава грешка. За да го изтеглиш трябва да кликнеш отстрани върху предпочитания формат. За Киндъл той е mobi. При мен няма проблем, току що опитах.
Много ти благодаря  bouquet Hands Clap 

# 305
http://bookfi.org   - Приятно сайтче  Peace
Там открих "Сестра" на Розамунд Лъптън на английски  Party

# 306

да побутна и аз малко въпроса за "оризовата майка" - искам да я прочета, но също не успявам да я намеря нито на английски, нито на български все още!

# 307
  • В друго измерение
Изчетох темата три пъти, много добра идея!  Hug  bouquet

Ще използвам, че вися тук, чета, сега и пиша, за да попитам - случайно да ви е попадала "Нощен влак до Лисабон" на Паскал Мерсие някъде?

Благодаря   bouquet

# 308
Здравейте и от мен. От почти 1 година си имам и аз Kindle и многооо си го харесвам - щеше ми се само да имам повечко време да чета. Аз лично си свалям книгите от chitanka.net. Но от вас научих и за други сайтове. Хубаво щеше да е да намирам и по-новите заглавия в нета.
btw някой да е чел най-новата книга на Людмила Филипова??? Някакви отзиви???

# 309
  • София

да побутна и аз малко въпроса за "оризовата майка" - искам да я прочета, но също не успявам да я намеря нито на английски, нито на български все още!

И аз я бях търсила преди време, но без резултат. В амазон я има на английски в киндъл версия за 8,08 долара и съм решила като ми дойде вдъхновението да чета такива книги да си я купя от там. В момента съм на вълна фентъзи, обаче. Simple Smile

# 310
  • Враца
http://bookfi.org   - Приятно сайтче  Peace
Там открих "Сестра" на Розамунд Лъптън на английски  Party
От мен голямо благодаря за този сайт, намерих книга, която се мъчих да открия в другите сайтове
  bouquet

# 311
Здравейте, момичета! Искам да кажа едно огромно "БЛАГОДАРЯ" на всички, които са се постарали и откриват  електронни библиотеки!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз имам един въпрос, който може би не е точно за тук  Blush Имам ирийдър на Сони и не мога да разбера как да запаметявам текст. Аз обичам да си събирам различни цитати от книги , които чета, виждам, че имам опция Text memo, но нещо не ми се получават нещата. Ако някой знае как става, моля да сподели!  Praynig
И още едно въпросче - ако някой е открил книжки за историята на градове ( може и не само в Европа) нека сподели!
Благодаря!   bouquet

# 312
Здравейте. Искам да попитам къде мога да намеря "Списъкът на Шиндлер" в пдф формат. Ако може и на английски Simple Smile

Благодаря предварително

# 313
Здрвейте, някой срешал ли е Free range kids на Lenore Skenazy?

# 314
Много полезна тема.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт